Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Kanser tedavisi görürken hamile olan bildiğim biri var kemoterapi görüyordu ve çocuğunu sağlıklı doğurdu. Yani bi antidepresan o ilaçlardan daha hafif diye düşünüyorum ama yine de bi taraftan korkuyorum da. Ben ataraxı bırakmaya çalışırken yoğun kaşıntı yaşadım atarax bırakmak o kadar kolay olmuyor en zoru onu bırakmak oluyor aşırı derece de vücudum kaşınıyor ve kabarıyordu bu durum da ben tekrar atak kaygı yaşıyordum

Evet evet ben 10 yıldır bu hastalığı çekiyorum . Evet emzirirken kullanılan ilaçlar varmış . Ben paxeraya gecicem . Doktorum öyle dedi . Paxera süte en az geçen ilaclardan biriymiş .

Kaşıntı anksiyeteden mi oluyor ? Atarax da çok kullanan duydum. İlaç kullanamasak da hicbirsey olmayacağının garantisi yok ki . Benim eşim öyle dedi hep . Çalışıyor musunuz ?

Kaşıntı anksiyeteden mi oluyor ? Atarax da çok kullanan duydum. İlaç kullanamasak da hicbirsey olmayacağının garantisi yok ki . Benim eşim öyle dedi hep . Çalışıyor musunuz ?
Ataraxın yan etkisi bırakırken kaşıntı oluyor malesef. Çalışıyorum öğretmenim. Siz?

Düzenli ilaç kullanmaya son üç yılda başlamıştım . Ondan önce de düzenli kullanmadım . Başladım bıraktım hep . Şimdi asla bırakmam
Bende bırakmak istemiyorum. Bir de bişey sormak istiyorum ilaç verirken doktor eşinizin onayına sunuyor mu? Bazıları kağıt felan imzaladık diyorlar.

Bende bırakmak istemiyorum. Bir de bişey sormak istiyorum ilaç verirken doktor eşinizin onayına sunuyor mu? Bazıları kağıt felan imzaladık diyorlar.
Evet selectra verirken istemediler. Ama citoles verirken imza istediler . Benim eşimde hep yanımdaydı . Ama sadece ben imza attım . Ondan almadılar . Yani dayanamiyodum. Doktorum da güven verdi . Sizin eşiniz karşı mi ilaca

Evet selectra verirken istemediler. Ama citoles verirken imza istediler . Benim eşimde hep yanımdaydı . Ama sadece ben imza attım . Ondan almadılar . Yani dayanamiyodum. Doktorum da güven verdi . Sizin eşiniz karşı mi ilaca
Yeni evliyim ve ilaç kullandığımı malesef eşim bilmiyor çünkü ben onun bu konuya bakış açısını bildiğim için bir türlü söylemeye cesaret edemedim söylemeyi de açıkçası düşünmüyorum çünkü bu konuda biraz geri kafalı ve normal düşünmüyor.

Anladım ama birgün illaki öğrenmez mi ? İlaç kullanmak kötü birşey değil ki . Çocuk istiyor mu peki

Anladım ama birgün illaki öğrenmez mi ? İlaç kullanmak kötü birşey değil ki . Çocuk istiyor mu peki
Çocuk çok istiyoruz ikimiz de. Aynen çok normal ama bazı insanlara bunu anlatmak çok zor ve malesef benim eşimde bunlardan biri bu konuda. Sanki antidepresan kullanmak kötü birşeymiş gibi düşünüyor bana bunu yansıttığı için malesef bir türlü söyleyemedim

İnşallah çok güzel bir hamilelik ve lohusalık yaşarsınız en kısa zamanda

Hamıleysenız bu korkularınız cok cok normal dogumdan sonra hormonlar duzelmeye basladıgı ıcın yavas yavas endıseler korkular azalıyor

Doktorunuz izin veriyorsa neden sorun olsunki

Doktorunuz izin veriyorsa neden sorun olsunki
Daha hamile olmadığım için ilacı bırakmadım kullanıyorum malesef. Bırakmayı denedim ama zor zamanlar geçirdim tekrar başladım. Hamile olduğumu öğrenene kadar da kullanacağım ilk 5 hafta ilaç bebeğe geçmiyor dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…