Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsunuz?Hep hamile olmadan konuşuluyor bu konular. Hamilelik başında veya devamında antidepresan kullanan yok mu? Bunu düşünen değil kullanan? Ben 6 haftalık hamileyim ve lustral kullanıyorum ancak korkuyorum
Ben hamılelıkte kullandım 25 cı haftamda mecbur kaldım basladım ama ılac kullanmadan oncekı hamılelık surecım cokk zor gectı yerımde asla duramıyordum cok kotuydum ataklar 2 3 gun suruyodu artık vucudum ıflas edıyordu…hamılelıkten sonra hıc kullanmadım emzırdıgım ıcın..oglum 2 yasıcak bu ay sukur kullanmadımYaa gerçekten mi ? Siz ilaç kullanmiyor musunuz ?
Hangi ilaca başlattı doktor sizi ?Ben hamılelıkte kullandım 25 cı haftamda mecbur kaldım basladım ama ılac kullanmadan oncekı hamılelık surecım cokk zor gectı yerımde asla duramıyordum cok kotuydum ataklar 2 3 gun suruyodu artık vucudum ıflas edıyordu…hamılelıkten sonra hıc kullanmadım emzırdıgım ıcın..oglum 2 yasıcak bu ay sukur kullanmadım
O korkuların hepsı ınanın bndede vardı oyle zor ki o duygularla korkularla bogusmak bılırım..ama ınanın Allah yardım edyor once bir dibi goruyorsun sonra yavas yavas duzelmeye baslıyosrsun..Evet ya çok zor bir hastalık. Allahım herkese hepimize sifa versin . Bizi evlatlarımıza bağışlasın. Bende korkuyorum iyilesememekteen . İyi bir anne olamamaktan . Evladımin karsidinda bunları yaşamaktan . Başkalarına muhtaç yaşamaktan vs.
Ah çok haklısınız. Bende çok kötü zamanlar geçirdim. Ama doğumdan sonra da ilaç kullanmaya devam edicem büyük ihtimalleO korkuların hepsı ınanın bndede vardı oyle zor ki o duygularla korkularla bogusmak bılırım..ama ınanın Allah yardım edyor once bir dibi goruyorsun sonra yavas yavas duzelmeye baslıyosrsun..
Cok zor cokk yasamayan bilemez..suan ikinci cocugu istiyoruz ama inanin hic cesaret edemiyorum hamilelikten cok korkuyorum..dogundan sonrada kullanan cok insan var mecbursaniz kullanin cunku bu hastalikla mucadele edilmiyir baska turluAh çok haklısınız. Bende çok kötü zamanlar geçirdim. Ama doğumdan sonra da ilaç kullanmaya devam edicem büyük ihtimalle
Anladim bende tüp bebek yaptırıyorum devam edicem birakmicam doktor devam dedi stresle zaten daha çok zarar veriyoruz psikiyatri ne diyorsa o yonde gidiyorum.hayirlisiDaha hamile olmadığım için ilacı bırakmadım kullanıyorum malesef. Bırakmayı denedim ama zor zamanlar geçirdim tekrar başladım. Hamile olduğumu öğrenene kadar da kullanacağım ilk 5 hafta ilaç bebeğe geçmiyor dediler.
Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz ve kaç yıldır kullanıyorsunuz?Anladim bende tüp bebek yaptırıyorum devam edicem birakmicam doktor devam dedi stresle zaten daha çok zarar veriyoruz psikiyatri ne diyorsa o yonde gidiyorum.hayirlisi
Ay inşallah bu seferki hamilelik çok güzel geçer çok güzel olur herşey . Ben mecbur kullanacağım .Cok zor cokk yasamayan bilemez..suan ikinci cocugu istiyoruz ama inanin hic cesaret edemiyorum hamilelikten cok korkuyorum..dogundan sonrada kullanan cok insan var mecbursaniz kullanin cunku bu hastalikla mucadele edilmiyir baska turlu
Ben de hiç duymadım antidepresan yüzünden boş gebelik . Benim doktorum çok ağır ilaçlar kullanan kişilerde bile doğumdan sonra sadece yoksunluk sendromu görüldüğünü söyledi bebek de . Bende hamile olduğumu bilmeden beş haftalıkken citol 20 mg kullandım . Sonra öğrenince bıraktım . Ve bu ilaç gebelikte hiç kullanılmayan bir ilaç . Doğumuma Allah'ın izniyle 4 gün var . 4 gün sonra doğum yapıyorum inşallah . Dualarınızı da bekliyorum arkadaşlarArkadaşlar 6+4 um ve doktor bana boş gebelik dedi lustral kullanıyorum bu sebepten olduğunu bile dusunmeye basladim acaba ilaçtan dolayı boş gebeliğe dönüşmüş mudur
Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin siz bana umut oluyorsunuz ilaç kullanmak beni çok korkutuyor çünküBen de hiç duymadım antidepresan yüzünden boş gebelik . Benim doktorum çok ağır ilaçlar kullanan kişilerde bile doğumdan sonra sadece yoksunluk sendromu görüldüğünü söyledi bebek de . Bende hamile olduğumu bilmeden beş haftalıkken citol 20 mg kullandım . Sonra öğrenince bıraktım . Ve bu ilaç gebelikte hiç kullanılmayan bir ilaç . Doğumuma Allah'ın izniyle 4 gün var . 4 gün sonra doğum yapıyorum inşallah . Dualarınızı da bekliyorum arkadaşlar
Amiinn Allah razı olsun . Yok içinizi ferah tutun ilaçsız hamilelik çok zor cooookkk.. Doğumdan sonra yine yazarım buraya .Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin siz bana umut oluyorsunuz ilaç kullanmak beni çok korkutuyor çünkü
Sizden güzel haberler bekliyorum bir bayan vardı burda bebek haberini alınca ilacı bıraktım bebeğim bana güç verdi ona alışveriş yapmak onu hayal etmek bana çok iyi geldi bir daha ilaca başlamadım demiş. Keşke bende de öyle olsa çok umutlandım ilaçsız bir hayat istiyorumAmiinn Allah razı olsun . Yok içinizi ferah tutun ilaçsız hamilelik çok zor cooookkk.. Doğumdan sonra yine yazarım buraya .
Ya her insanın hastaligi bir olmuyor ki . Belki hafiftir onun anksiyetesi yapacak birşey yok Allah dermansız dert vermesinSizden güzel haberler bekliyorum bir bayan vardı burda bebek haberini alınca ilacı bıraktım bebeğim bana güç verdi ona alışveriş yapmak onu hayal etmek bana çok iyi geldi bir daha ilaca başlamadım demiş. Keşke bende de öyle olsa çok umutlandım ilaçsız bir hayat istiyorum
Amin ben hep herşeyi kafama takan biri oldum sonra da ilaçsız yapamaz oldum. Herşeyi kafamda büyütüyorum her ince ayrıntıya dikkat edip kendime dert çıkarıyorumYa her insanın hastaligi bir olmuyor ki . Belki hafiftir onun anksiyetesi yapacak birşey yok Allah dermansız dert vermesin