Bende şuan 5 haftalıkim 10 mg yarım paxil kullanıyordum birhaftadir yarımıda ortadan böldüm 5 mg iciyom acaba kesmeyip diyom 3 aydan sonra 10 mg içip böyle devam edeyim diyom mg az bana yetiyor bilemedim siz hiç kesmedinizmi ilaçtan değildir arkadaşında bebeği var ilaç içmiyor pütür pütür olmuş yüzüMerhaba arkadaşlar ben hamilelikte paxera kullandım.doğum yaptım bebeğim sağlıklı çok şükür.şimdi emziriyorum ve paxeraya devam ediyorum.bebeğimin yüzünde küçük sivilceler çıktı ilaçtanmıdır aceba.başka emzirirken kullanan varmı.paxera yada paxil?
yok canm merak etme hastaneye yatıcak kadar kötü degilsin 20 haftaya kadar zorda olsa ilacsız gelebildiysen ne mutlu sana bi haftaya kadar zaten ilacın fayda etmeye baslar etmezse baska ilaca gecer uyuyamamak malesef hepimizde var sanrm hamileliklede alakalı bazılarına asırı uyku yapyo ama bende tam tersi uyku namına bise kalmadı ama bugunlerde gecicek İNŞAALLAHHerkese merhaba. 20 haftaligim.Ben de artık dayanamayacak noktaya gelip psikiyatriste gittim. Misol 50 gr. verdi.ikinci günüm. Beni mahveden birsey yiyecek ve gece uyuyamamak. İçimden tek gelen sigara içmek. Sizce hastaneye mi yatmaliyim.
Çok sagolun inşallah. Hayatımda ilk kez böyle oldum. Allah herkesi daha kotusunden korusun.yok canm merak etme hastaneye yatıcak kadar kötü degilsin 20 haftaya kadar zorda olsa ilacsız gelebildiysen ne mutlu sana bi haftaya kadar zaten ilacın fayda etmeye baslar etmezse baska ilaca gecer uyuyamamak malesef hepimizde var sanrm hamileliklede alakalı bazılarına asırı uyku yapyo ama bende tam tersi uyku namına bise kalmadı ama bugunlerde gecicek İNŞAALLAH
Amin Allah butun hastalarada bizlerede sifa versin İNŞAALLAHÇok sagolun inşallah. Hayatımda ilk kez böyle oldum. Allah herkesi daha kotusunden korusun.
Sorma kuzum aynen mayısın 5 ınde ıhsallah randevum var ilac ostıcem bazı geceler sıcrayarak kalkıom en zoruda o sorma bacım siz iyisiniz dımı bebıs nasılAtaklar cok zor canim cok iyi bilirim ama ilac kullaniyorsan ilacin etki etmesi lazim etki etki etmiyorsa doktorunu ara soyle.eger ilac gecirmiyorsa demekki o ilac sana iyi gelmiyor..
Gecmis olsun canim aynn iste doktordan..ah o sicrayarak kalkma varya oyle igrenc bir duyguki..bide ben oyle atakla kalktigimda hizla ayaga kalkiyorum ve sakinlesene kadar yataga giremiyorum..bizde iyiz canim sukur oglumda iyi hep evdeyiz malum biliyorsun avrupanin havasini yagmur soguk..oyle zaman geciyor..senin bebis nasil sen nasil oldunSorma kuzum aynen mayısın 5 ınde ıhsallah randevum var ilac ostıcem bazı geceler sıcrayarak kalkıom en zoruda o sorma bacım siz iyisiniz dımı bebıs nasıl
Avrupanın havası batsın bugün 18 derece bir gün eksi birGecmis olsun canim aynn iste doktordan..ah o sicrayarak kalkma varya oyle igrenc bir duyguki..bide ben oyle atakla kalktigimda hizla ayaga kalkiyorum ve sakinlesene kadar yataga giremiyorum..bizde iyiz canim sukur oglumda iyi hep evdeyiz malum biliyorsun avrupanin havasini yagmur soguk..oyle zaman geciyor..senin bebis nasil sen nasil oldun
selam ben de 5 haftalık hamileyim ve paxera kullanıyordum 10 mg, paxil ile bileşenleri aynı denk ilaçlar. Aynı şeyi düşündüm bende sonuçta miligramı düşük bu gün doktorumla konuşacağım psikiyatrist, bakalım ne diyecek tamamen kesemem gibi geliyor bana ama düşürmeyi ben de düşündüm doktorla konuşunca yazarım yineBende şuan 5 haftalıkim 10 mg yarım paxil kullanıyordum birhaftadir yarımıda ortadan böldüm 5 mg iciyom acaba kesmeyip diyom 3 aydan sonra 10 mg içip böyle devam edeyim diyom mg az bana yetiyor bilemedim siz hiç kesmedinizmi ilaçtan değildir arkadaşında bebeği var ilaç içmiyor pütür pütür olmuş yüzü
Ben şuan çeyreğinde ortadan bölmüş içiyordum dün kestim bugün Leyla kafam geziyom aslında kesmesemmi çok az sonuçta çeyreğin yarisi yani 2.5 mg falandır onla iyiydim bakayım yarında kötü olysam öyle içerim doktorlar 3 ay ilaç vermiyorlar hiç onermezler en son ben çıkmaza girince doktor bana bıraktı yani mesuliyeti siz konustunuzmu ne dedi doktor yazın banaselam ben de 5 haftalık hamileyim ve paxera kullanıyordum 10 mg, paxil ile bileşenleri aynı denk ilaçlar. Aynı şeyi düşündüm bende sonuçta miligramı düşük bu gün doktorumla konuşacağım psikiyatrist, bakalım ne diyecek tamamen kesemem gibi geliyor bana ama düşürmeyi ben de düşündüm doktorla konuşunca yazarım yine
psikiyatrist ilacı direk kes düşük miligram olduğu için sıkıntı olmaz başlarda sıkıntı yaşayabilirsin (ki şu anki durumun bence )ama bu hastalığın tekrarladığı değil ilacı bıraktığın içindir dedi. bazıları hamilelik boyunca kullandırır bazısı ilk üç ay kullandırmaz ben kestiririm dedi valla benim de istediğim bir cevap değildi ama bir de bir üniversite hastanesine git psikiyatrik ve kadın doğum birlikte bu süreci tamamla dedi. Ben kestim yarın da kadın doğum kontrolüne gideceğim bakalım hocam da ne diyecek ama dün bir doktor keşfettim Prof.Dr. Nazan Aydın, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı özellikle doğum ve sonrası kadın ruh sağlığı konusunda çalışmaları var. Ve bizim gibi katı düşünmüyor kaygı stres olduğunda ilaç tedavisi mümkün olduğunu diğer türlü annenin yaşam kalitesi düşecek ve bebeğine bunun daha fazla zararı olduğundan bahsediyor. Havalar ısınıyor yürüyüş yapmaya çalış bana çok iyi geliyor doğal seratonin esneme hareketleri yap çünkü kaslar kasılıyor gevşemek lazım. bir de kafanı sürekli meşgul et ama ezbere bir iş değil. örnek bir el işi yapıyorsan sayarak yapacağın bir iş olsun. Çünkü düşünmek daha çok tetikliyor. Benim yaşım 39, kilom var plansız bir gebelik olduBen şuan çeyreğinde ortadan bölmüş içiyordum dün kestim bugün Leyla kafam geziyom aslında kesmesemmi çok az sonuçta çeyreğin yarisi yani 2.5 mg falandır onla iyiydim bakayım yarında kötü olysam öyle içerim doktorlar 3 ay ilaç vermiyorlar hiç onermezler en son ben çıkmaza girince doktor bana bıraktı yani mesuliyeti siz konustunuzmu ne dedi doktor yazın bana
Şuan benimde kestigim 4 günüm kafamı kaldıramıyorum uyumak istiyom ve odaklanma sorunu baş dönmesi var ins gecicek diyom bı yanımda mg çok az iciyordum onu kesmeyeydin diyor birşey olmazdı diyor hayat kalitemi etkilesin istemiyorum yani doktorlarda 3 ay ilaç asla vermiyor bize bırakıyor o riske girmek istemiyorlar zor durum evet destek olalım birbirimize siz nasılsınız naptinizpsikiyatrist ilacı direk kes düşük miligram olduğu için sıkıntı olmaz başlarda sıkıntı yaşayabilirsin (ki şu anki durumun bence )ama bu hastalığın tekrarladığı değil ilacı bıraktığın içindir dedi. bazıları hamilelik boyunca kullandırır bazısı ilk üç ay kullandırmaz ben kestiririm dedi valla benim de istediğim bir cevap değildi ama bir de bir üniversite hastanesine git psikiyatrik ve kadın doğum birlikte bu süreci tamamla dedi. Ben kestim yarın da kadın doğum kontrolüne gideceğim bakalım hocam da ne diyecek ama dün bir doktor keşfettim Prof.Dr. Nazan Aydın, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı özellikle doğum ve sonrası kadın ruh sağlığı konusunda çalışmaları var. Ve bizim gibi katı düşünmüyor kaygı stres olduğunda ilaç tedavisi mümkün olduğunu diğer türlü annenin yaşam kalitesi düşecek ve bebeğine bunun daha fazla zararı olduğundan bahsediyor. Havalar ısınıyor yürüyüş yapmaya çalış bana çok iyi geliyor doğal seratonin esneme hareketleri yap çünkü kaslar kasılıyor gevşemek lazım. bir de kafanı sürekli meşgul et ama ezbere bir iş değil. örnek bir el işi yapıyorsan sayarak yapacağın bir iş olsun. Çünkü düşünmek daha çok tetikliyor. Benim yaşım 39, kilom var plansız bir gebelik oldu. Rabbim herkesin kucağına sağlıkla nasip etsin biraz da tevekkül etmek lazım. Rabbim karnımızdaki canlının eğer ki bir kaderi varsa nasibi varsa olacaktır. Yoksa da ne yapsak nafile. Bir de biz düşük miligram ilaç kullanan insanlarız biraz mücadele edelim en azından ilk üç ay. Çok uzattım ama iletişim halinde olmak isterim destek oluruz birbirimize.
Aynn oyle havalarAvrupanın havası batsın bugün 18 derece bir gün eksi biriyi olmaya calısyoruz bebıste iyi cok şükür büyüyoruz yemıyen bı cocugum var cok zorrr mamada içmez benıde emmez bı tuhaf cocuk ama şüür halımıze ızın gelıo gelsede türkıyeye gıtsek dıe beklıoz bebıs nasıl kocaman olmustur masallah sımdı
Ilk 3 ay içmeyin ilac lutfenŞuan benimde kestigim 4 günüm kafamı kaldıramıyorum uyumak istiyom ve odaklanma sorunu baş dönmesi var ins gecicek diyom bı yanımda mg çok az iciyordum onu kesmeyeydin diyor birşey olmazdı diyor hayat kalitemi etkilesin istemiyorum yani doktorlarda 3 ay ilaç asla vermiyor bize bırakıyor o riske girmek istemiyorlar zor durum evet destek olalım birbirimize siz nasılsınız naptiniz
⁰Valla daha henüz bi doktor bile seçmedin. Daha önceki doktor ilacı bırak hamile kal dedi ama o da mümkün değil bence bırakınca hiç dayanılmıyor zaten 12 haftadan sonra ilaç alınıyor diye biliyorum. Ki ben de dayanacak gibi değilim 20 mg paxil kullanıyordum bana yetiyordu aslında. Ama bebekte kalp sorunlarına yol açıyormuş. Nette bende okudum ilaç kullanıp hamileliği ve sonrasında sorun yaşamayan duydum ama bende içersem ve sorun olursa kendimi suçlarım. Ama passiflorayı alsam bari belki biraz iyi gelir yine şükürler olsun halimize be diyelim ki
Evet gögüs hassasiyeti bende de oldu yatamiyordum bile.mide bulantisi kusma depresyon buhran daha da kotuydum ben.bakirkoye bile yattim.birgun sonra taburcu ettiler.
Merhaba doğum yaptiizmi bebeğiniz nasıl iyidir inşallahKızlar merhaba bir şey soracağım ben 25 mg selectra kullanıyorum 37. Haftaya girdik 2 hafta kala bırakırız demişti doktor ama ben bırakmak istemiyorum çünkü sonuçlarını biliyorum siz bırakmış mıydınız bebekte her hangi bir sorun oldu mu
Doğum yaptınız mı bebeğiniz nasıl iyidir inşallahDoğumum yaklaştı, her kafadan bir ses çıkıyor, her doktor ayrı bir sey söylüyor. Dogumda ve emzirirken ilacı bırakmak konusundaçok kararsızım ve çok korkuyorum