Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet yaptım, çok şükür şimdilik her şey yolunda
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün insallah bende 22 haftadan beri lustral 50 mg kullanıyorum ilacı bırakmak gerekiyo mu 4 hafta kaldı doğuma ne yapsam bilemedim bir yandan korkuyorum bise olur diye bir yandan da bıraksam ben kötü olurum ne yapsam bilemedim

Ben cok kişiye sordum kafam allak bullak olmustu.En sonunda kimseye sormadım kendi kafamda bir sey yaptım. Once 25 mg da ikiye böldüm 10 gün kadar o şekilde ictim ,sonrada son 4 gün falan hic icmedim.Dogumdada rabbim yardim etti ki benim hastane fobim direkt anksiyetemi tetikliyor.Simdi de 1 hafta oldu bir sekilde bu güne geldim.Gittigi kadar gideceğim sonra gene olmazsa alicam

Mrblar..bnde hamilelikte ilac kullandim sizin gibi tereddutteydim doguma yakinbirakayim falan diye dusunuyordum korkuyordum ama doktorum biraktirmadi dedi zaten kullaiyorsun vucut ilaci alacagi kadar aldi son 1 2 hafta kullansan ne olur kullanmasan ne olur dedi..dogum yapacagim gun bile ilacini aldin mi diye sordular..yani her doktor farkli soyluyor o yuzden kafa karisikligi oluyor sizi anliyorum..ama bnm doktorumun soyledigi mantikli geldi ve bn dogum anina kadar kullandim

Çok sevindim sizin adınıza Allah analı babalı büyütsün insallah

merhaba hangi ilacı kullanıyosunuz dogumdan sorada kullandnzmi emzirirken falan nasıl oluyo 19 .haftadayım simdiden onun stresini yasiyorum bu sebepden mama vermek zorunda kalrsam diye uzulyorum

Sanırım bende kullancam bırakırsam yolun sonunda kötü olurum diye korkuyorum
Bnde hep oyle dusunuyrdum ya kotu olursam eski halime donersem diye..doktorda oyle diyince birakmadim..birakmayi cok dusundum bir ara hatta azaltarak kullanmamaya baslamistim sonra kotu olunca mecbur kullandim dogum anina kadar..dogumunuza baya az kalmis kendinizi strese sokmayin olumlu dusunun elinizden geldigince ilaci falan dusunmeyin..zaten hamilelikte kullanilan bir ilac kullaniyorsunuz dozuda dusuk o yuzden kafaniza takmayin..

merhaba hangi ilacı kullanıyosunuz dogumdan sorada kullandnzmi emzirirken falan nasıl oluyo 19 .haftadayım simdiden onun stresini yasiyorum bu sebepden mama vermek zorunda kalrsam diye uzulyorum
Mrhba..hamileligimde cok kotu olunca 25 ci haftamda basladim ilaca..doguma kadar mecburi kullandim..emzirme doneminde ilac kullanmadim..halen oglum emiyor 1 yasina girecek bu ay..emzirme donemindede zor gunler gecirdim ama hamilelikteki kadar degildi..hamileligim cok kotu gecti ilac kullanmaya baslayana kadar..stres yapmayin daha erken bnce simdi onlari dusunmeyin hamileliginizi guzel pozitif gecirmeye bakin..benn yapamadim siz yapindogduktan sonra bir caresi bulunuyor inanki..bnde cok korkmustum bn emzirmem demistim ama Rabbim inanin yardim ediyor

Merhabalar bende kronik major depresyon ve anksiyete rahatsızlığı war hastalığım nuksedince dünyadan kopuyorum intihar düşünceleri çok fazla oluyor hamilelik döneminde hangi ilaçları kullandınız acaba

Merhaba zeynep hanım yanlışlıkla alt kısma yazmışım hamilelikte hangi ilaçları kullanmistiniz acaba

Ewet cnm 2.gebelik bu fakat ilkinde baya zor geçti major depresyon ve anksiyete hastasıyım ilkinde 5.ayda nuksetti hastalığım hastaneye yatırılma aşamasına geldim lustral 50 bana fayda etmemişti yerlerde surundum resmen şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan asiri korkuyorum gözüme uyku girmiyor

Aldığınız kiloyu geri verdiniz mi peki korudunuz mu aldğınz kilonuzu

Çok teşekkür ederim cnm inşallah ama bende yavaş yavaş daralmaya başladım şimdiden Beyhan hocanın soyadı ne acaba bende Bi bakıyım belki dediğin gibi faydası olur

Nazan hoca ılacla ılerletır cok ıyıdır alanında tektır bennılac ıcerek dogurdum gene olsa ıcerdım

Canım benımkıde 9 olucak cok şükür ne cabuk gecmısss zamann bana tesellı verıyordun az kaldı dıe dıee sımdı kucagımzdalar ben diyarbakırlıyım didime gıdıcez yazlıga ıhsallahhhh sız nereye gıdıceksınız beklerım herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…