Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

alıştım canımm 7,5 mg alıyorum dozajı düşürdüm baya bi

Kızlar merhaba bir şey soracağım ben 25 mg selectra kullanıyorum 37. Haftaya girdik 2 hafta kala bırakırız demişti doktor ama ben bırakmak istemiyorum çünkü sonuçlarını biliyorum siz bırakmış mıydınız bebekte her hangi bir sorun oldu mu

Su an ayni şeyi düşünüyorum, bazi doktorlar biraktiriyor bazilari biraktirmiyor. Hem bırakmak istiyorum hem cok korkuyorum,bebeğimin de zarar görmesini asla istemiyorum.Pulmoner hipertansiyon gelisebiliyormuş

Bırakma bişey olmuyor. Benim dr da bırak demişti bırakmadim son güne kadar içtim hem de senden daha yüksek doz farklı bir ilac kullaniyordum. Sorun olmadı.

xanax kullanrken nasl emziriyo mesela bazıları gece yada gündüz falan sağıyoruz gibi seyler yapyo oda oylemi yada doktoru nası emzirmesini öneriyo benim daha cok var ama simdiden onu dusunuyorum canm oyuzden cok merak ediyorum
Doktor az emdiği, gece gibi zamanlarda kullan demiş ama gerçekte öyle bir zaman yok. İlk sütü sağıp atmak da mümkün olmuyo sütün az olabilir sağamazsin belki ya da hepsini sağdığını nerden bilcen. Bebek de saatli emmiyor ki canı ne zaman isterse o zaman emiyor. Öyle anlatildigi gibi olmuyor yani. Arkadaşım kahvaltıdan sonra alıyordu. Ben xanax kullanmadim hic ama antidepresanı atnı şekilde bebegi emzirip, kendim kahvaltımı yapinca alıyordum

Su an ayni şeyi düşünüyorum, bazi doktorlar biraktiriyor bazilari biraktirmiyor. Hem bırakmak istiyorum hem cok korkuyorum,bebeğimin de zarar görmesini asla istemiyorum.Pulmoner hipertansiyon gelisebiliyormuş
Size kaçıncı haftada bıraktıracak

Şimdi benim doktorum 25 in de yarısını al son 3 gün kala bırak dedi bu şekilde bile doğum olsa geri çekilme çok hissedilmez düşük doz kullanıyorsun dedi

Merhaba arkadaşlar ben hamilelikte paxera kullandım.doğum yaptım bebeğim sağlıklı çok şükür.şimdi emziriyorum ve paxeraya devam ediyorum.bebeğimin yüzünde küçük sivilceler çıktı ilaçtanmıdır aceba.başka emzirirken kullanan varmı.paxera yada paxil?

Evt canim cvp verilemiyor neden anlamadin galiba seninki kapali..iyim sukur sen nasilsun iyisindir insallh
İyi olmaya calısıo gene corona olduk kızda oldu agır gecıyor bazen gene uyuyamıyorum ılac alıom ara ara ama ayda 2 kez fılann sız nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…