- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.840
- 38
Evet yaptım, çok şükür şimdilik her şey yolundaDoğum yaptınız mı bebeğiniz nasıl iyidir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaptım, çok şükür şimdilik her şey yolundaDoğum yaptınız mı bebeğiniz nasıl iyidir inşallah
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün insallah bende 22 haftadan beri lustral 50 mg kullanıyorum ilacı bırakmak gerekiyo mu 4 hafta kaldı doğuma ne yapsam bilemedim bir yandan korkuyorum bise olur diye bir yandan da bıraksam ben kötü olurum ne yapsam bilemedimEvet yaptım, çok şükür şimdilik her şey yolunda
Ben cok kişiye sordum kafam allak bullak olmustu.En sonunda kimseye sormadım kendi kafamda bir sey yaptım. Once 25 mg da ikiye böldüm 10 gün kadar o şekilde ictim ,sonrada son 4 gün falan hic icmedim.Dogumdada rabbim yardim etti ki benim hastane fobim direkt anksiyetemi tetikliyor.Simdi de 1 hafta oldu bir sekilde bu güne geldim.Gittigi kadar gideceğim sonra gene olmazsa alicamÇok sevindim Allah analı babalı büyütsün insallah bende 22 haftadan beri lustral 50 mg kullanıyorum ilacı bırakmak gerekiyo mu 4 hafta kaldı doğuma ne yapsam bilemedim bir yandan korkuyorum bise olur diye bir yandan da bıraksam ben kötü olurum ne yapsam bilemedim
Mrblar..bnde hamilelikte ilac kullandim sizin gibi tereddutteydim doguma yakinbirakayim falan diye dusunuyordum korkuyordum ama doktorum biraktirmadi dedi zaten kullaiyorsun vucut ilaci alacagi kadar aldi son 1 2 hafta kullansan ne olur kullanmasan ne olur dedi..dogum yapacagim gun bile ilacini aldin mi diye sordular..yani her doktor farkli soyluyor o yuzden kafa karisikligi oluyor sizi anliyorum..ama bnm doktorumun soyledigi mantikli geldi ve bn dogum anina kadar kullandimÇok sevindim Allah analı babalı büyütsün insallah bende 22 haftadan beri lustral 50 mg kullanıyorum ilacı bırakmak gerekiyo mu 4 hafta kaldı doğuma ne yapsam bilemedim bir yandan korkuyorum bise olur diye bir yandan da bıraksam ben kötü olurum ne yapsam bilemedim
Çok sevindim sizin adınıza Allah analı babalı büyütsün insallahBen cok kişiye sordum kafam allak bullak olmustu.En sonunda kimseye sormadım kendi kafamda bir sey yaptım. Once 25 mg da ikiye böldüm 10 gün kadar o şekilde ictim ,sonrada son 4 gün falan hic icmedim.Dogumdada rabbim yardim etti ki benim hastane fobim direkt anksiyetemi tetikliyor.Simdi de 1 hafta oldu bir sekilde bu güne geldim.Gittigi kadar gideceğim sonra gene olmazsa alicam
Mrblar..bnde hamilelikte ilac kullandim sizin gibi tereddutteydim doguma yakinbirakayim falan diye dusunuyordum korkuyordum ama doktorum biraktirmadi dedi zaten kullaiyorsun vucut ilaci alacagi kadar aldi son 1 2 hafta kullansan ne olur kullanmasan ne olur dedi..dogum yapacagim gun bile ilacini aldin mi diye sordular..yani her doktor farkli soyluyor o yuzden kafa karisikligi oluyor sizi anliyorum..ama bnm doktorumun soyledigi mantikli geldi ve bn dogum anina kadar kullandis
Mrblar..bnde hamilelikte ilac kullandim sizin gibi tereddutteydim doguma yakinbirakayim falan diye dusunuyordum korkuyordum ama doktorum biraktirmadi dedi zaten kullaiyorsun vucut ilaci alacagi kadar aldi son 1 2 hafta kullansan ne olur kullanmasan ne olur dedi..dogum yapacagim gun bile ilacini aldin mi diye sordular..yani her doktor farkli soyluyor o yuzden kafa karisikligi oluyor sizi anliyorum..ama bnm doktorumun soyledigi mantikli geldi ve bn dogum anina kadar kullandim
merhaba hangi ilacı kullanıyosunuz dogumdan sorada kullandnzmi emzirirken falan nasıl oluyo 19 .haftadayım simdiden onun stresini yasiyorum bu sebepden mama vermek zorunda kalrsam diye uzulyorumMrblar..bnde hamilelikte ilac kullandim sizin gibi tereddutteydim doguma yakinbirakayim falan diye dusunuyordum korkuyordum ama doktorum biraktirmadi dedi zaten kullaiyorsun vucut ilaci alacagi kadar aldi son 1 2 hafta kullansan ne olur kullanmasan ne olur dedi..dogum yapacagim gun bile ilacini aldin mi diye sordular..yani her doktor farkli soyluyor o yuzden kafa karisikligi oluyor sizi anliyorum..ama bnm doktorumun soyledigi mantikli geldi ve bn dogum anina kadar kullandim
Bnde hep oyle dusunuyrdum ya kotu olursam eski halime donersem diye..doktorda oyle diyince birakmadim..birakmayi cok dusundum bir ara hatta azaltarak kullanmamaya baslamistim sonra kotu olunca mecbur kullandim dogum anina kadar..dogumunuza baya az kalmis kendinizi strese sokmayin olumlu dusunun elinizden geldigince ilaci falan dusunmeyin..zaten hamilelikte kullanilan bir ilac kullaniyorsunuz dozuda dusuk o yuzden kafaniza takmayin..Sanırım bende kullancam bırakırsam yolun sonunda kötü olurum diye korkuyorum
Mrhba..hamileligimde cok kotu olunca 25 ci haftamda basladim ilaca..doguma kadar mecburi kullandim..emzirme doneminde ilac kullanmadim..halen oglum emiyor 1 yasina girecek bu ay..emzirme donemindede zor gunler gecirdim ama hamilelikteki kadar degildi..hamileligim cok kotu gecti ilac kullanmaya baslayana kadar..stres yapmayin daha erken bnce simdi onlari dusunmeyin hamileliginizi guzel pozitif gecirmeye bakin..benn yapamadim siz yapindogduktan sonra bir caresi bulunuyor inanki..bnde cok korkmustum bn emzirmem demistim ama Rabbim inanin yardim ediyormerhaba hangi ilacı kullanıyosunuz dogumdan sorada kullandnzmi emzirirken falan nasıl oluyo 19 .haftadayım simdiden onun stresini yasiyorum bu sebepden mama vermek zorunda kalrsam diye uzulyorum
Merhaba zeynep hanım yanlışlıkla alt kısma yazmışım hamilelikte hangi ilaçları kullanmistiniz acabaMrhba..hamileligimde cok kotu olunca 25 ci haftamda basladim ilaca..doguma kadar mecburi kullandim..emzirme doneminde ilac kullanmadim..halen oglum emiyor 1 yasina girecek bu ay..emzirme donemindede zor gunler gecirdim ama hamilelikteki kadar degildi..hamileligim cok kotu gecti ilac kullanmaya baslayana kadar..stres yapmayin daha erken bnce simdi onlari dusunmeyin hamileliginizi guzel pozitif gecirmeye bakin..benn yapamadim siz yapindogduktan sonra bir caresi bulunuyor inanki..bnde cok korkmustum bn emzirmem demistim ama Rabbim inanin yardim ediyor
Mbr hamilelikte sertalin yani selectra kullandim 50 mg..hamilemisiniz suan?Merhaba zeynep hanım yanlışlıkla alt kısma yazmışım hamilelikte hangi ilaçları kullanmistiniz acaba
Ewet cnm 2.gebelik bu fakat ilkinde baya zor geçti major depresyon ve anksiyete hastasıyım ilkinde 5.ayda nuksetti hastalığım hastaneye yatırılma aşamasına geldim lustral 50 bana fayda etmemişti yerlerde surundum resmen şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan asiri korkuyorum gözüme uyku girmiyor
[/QUOTE
Anliyorum canim ben suanda bile 2 ci gebeligi dusununce korkuyorum icim daraliyo yine o cektiklerimi mi cekicem diye..ilaci biraktiginiza iyi yapmissiniz bakarsiniz kotu oldunuz 12 13 cu haftada mecbur kalirsaniz baslarsiniz..belkide yasamazsizin..suan icin bol dua eddin yatarken yutubeden doktorlar var teknikler veriyolar beyhan hoca vardi mesela onun konusmalari bana mantikli geliyodu onu dinleyin..en azindan bu sekilde 12 13 haftayi gecirmeye calisin..
Aldığınız kiloyu geri verdiniz mi peki korudunuz mu aldğınz kilonuzuCok sagol insan kendi gibi olanı görünce teselli buluyor. Remeronu bende cok kullanmıstım bi dönem uyku bozuklugu ve bulantı için cok kilo almıstım iyi gelmişti ama cok rahat uyutan bi ilaç. Ondan sonra öyle uyku uyuyamadım
Nazan hoca ılacla ılerletır cok ıyıdır alanında tektır bennılac ıcerek dogurdum gene olsa ıcerdımpsikiyatrist ilacı direk kes düşük miligram olduğu için sıkıntı olmaz başlarda sıkıntı yaşayabilirsin (ki şu anki durumun bence )ama bu hastalığın tekrarladığı değil ilacı bıraktığın içindir dedi. bazıları hamilelik boyunca kullandırır bazısı ilk üç ay kullandırmaz ben kestiririm dedi valla benim de istediğim bir cevap değildi ama bir de bir üniversite hastanesine git psikiyatrik ve kadın doğum birlikte bu süreci tamamla dedi. Ben kestim yarın da kadın doğum kontrolüne gideceğim bakalım hocam da ne diyecek ama dün bir doktor keşfettim Prof.Dr. Nazan Aydın, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı özellikle doğum ve sonrası kadın ruh sağlığı konusunda çalışmaları var. Ve bizim gibi katı düşünmüyor kaygı stres olduğunda ilaç tedavisi mümkün olduğunu diğer türlü annenin yaşam kalitesi düşecek ve bebeğine bunun daha fazla zararı olduğundan bahsediyor. Havalar ısınıyor yürüyüş yapmaya çalış bana çok iyi geliyor doğal seratonin esneme hareketleri yap çünkü kaslar kasılıyor gevşemek lazım. bir de kafanı sürekli meşgul et ama ezbere bir iş değil. örnek bir el işi yapıyorsan sayarak yapacağın bir iş olsun. Çünkü düşünmek daha çok tetikliyor. Benim yaşım 39, kilom var plansız bir gebelik oldu . Rabbim herkesin kucağına sağlıkla nasip etsin biraz da tevekkül etmek lazım. Rabbim karnımızdaki canlının eğer ki bir kaderi varsa nasibi varsa olacaktır. Yoksa da ne yapsak nafile. Bir de biz düşük miligram ilaç kullanan insanlarız biraz mücadele edelim en azından ilk üç ay. Çok uzattım ama iletişim halinde olmak isterim destek oluruz birbirimize.
Canım benımkıde 9 olucak cok şükür ne cabuk gecmısss zamann bana tesellı verıyordun az kaldı dıe dıee sımdı kucagımzdalar ben diyarbakırlıyım didime gıdıcez yazlıga ıhsallahhhh sız nereye gıdıceksınız beklerım herzamanAynn oyle havalar benim oglanda emiyor ek gidayada 5 ci ayinda baslamistik..bazen istahli oluyor bnmki bazende hic yemek istemez..buna sukur napalim tek saglikli olsunlarda..evt canim yaa bir yaz gelsede gitsek bnde bekliyorum..sen nerelisin?sukur buyudu 11 aylik oldu yeni mayista 1 yasinda olacak insallhhsenin bebis kac aylik oldu canim oda buyumustur simdi