Hayirli olsun Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallh..korkularin normal sonucta farkli bir surece giriyorsun ama olumlu dusunmeye calisin elinizden geldigince bide zaten ilacin etkisi surer daha..baktiniz asiri zorlandiniz 3 cu aydan sonra ilaca baslarsiniz kendinizi boyle telkin edin..zeten ilk 3 ay hamilelikte pek zor gecmiyor 3 aydan sonra bebek buyumeye basliyor ve hormonlar tavan yapiyor yani bnmki oyle olmustu..a.kesiciye takilmayin pek bn hamileligim boyunca ara ara kullandim sorunda olmadi sukur..tekrardan hayirli olsunselam kzlar uzun zaman sora sanırım pozitif testle geldim aranıza cift cizgiyi gordum sukurr hafta icide doktora gidicem ama tabi o cok buyuk sevincin ardndan korkular sırayla dizildi ben simdi napcam paxera xanax dideral kullanyodum paxerayi braktm zaten bes e dusurmustum nolur nolmaz diye e simdi ataklanirsam paniklenirsem bi haller gelirse ne etcem ben kafamda deli sorular doktor derse kesin ilac yok uc ay ozaman simdi ben ne yapcam bugun adet gunum normalde yani son adetten sayarsak bi aylıkmi olmus oluyo e ben arada agri kesici falanda ictim cok basm agrmsti sabah aksam diyorum ya kafamda deli sorular kusura bakmayın
cok tesekkurler Allah herseyin hayrlisini versin hepimizede suan icin cok bise hissetmiyorum gebelikle ilgili ama korku heycan halleri ara ara gun icinde yokluyo Allah hepimize kolaylık versinHayirli olsun Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallh..korkularin normal sonucta farkli bir surece giriyorsun ama olumlu dusunmeye calisin elinizden geldigince bide zaten ilacin etkisi surer daha..baktiniz asiri zorlandiniz 3 cu aydan sonra ilaca baslarsiniz kendinizi boyle telkin edin..zeten ilk 3 ay hamilelikte pek zor gecmiyor 3 aydan sonra bebek buyumeye basliyor ve hormonlar tavan yapiyor yani bnmki oyle olmustu..a.kesiciye takilmayin pek bn hamileligim boyunca ara ara kullandim sorunda olmadi sukur..tekrardan hayirli olsun
Selam kızlar belki aynı durumda olanlar vardr diye yazmak istedim 6 haftalık hamileyim gecen hafta pskytriye gittim prof ve bosu bosuna korkmusum skntı cekmisim neyseki erken gittim cok sukur oyle guzel aydnlattiki beni hic tedirgin olmadan ilacla devam edicem paxera kullaniyodum kesmistim ilk etapda cok tercih etmiyoruz ama genede ihtiyac olursa onunla devam edebiliyoruz dedi lustral verdi ilk iki hafta 25 mg icicem sorasnda 50 ye cıkıcam artı xanax kullaniyodum onuda hergun ceyrek sabah ogle aksam ve yatarken olarak devam edicem sorasnda lustralin etkisi basladıkca birer ceyrek dusurucez her hafta yani korkmayin benim gibi korkup ertelemeyin cocuk isteginizi ben bes sene cesaret edemedim srf bu yuzden ama nasip boyleymis Rabbim isteyen herkese en hayrli sekilde hayrli zamanda evlat sahibi olmayi nasip etsin bizlerede saglikla kucagmmiza almayi nasip etsin insaallah
oncesinde ne kullaniyodun gebelik oncesi degismesi daha iyi olmus bi yonden eger citolesi kesmicekse. cunku hem gebelik hem ilac degisimi daha cok sarsardı bende biraz oyle oldu xanax olmasa inan bas edemezdim lustrale alsma evresiyle bende bide asırı halsiz geciyo ilk haftalar gebelikden oldugnu sanmiyorum bence ilaclar yuzunden ama cunku xanax aldgmda daha iyi hissediyorum ama korkma yaa benden daha cok korkamazsn inan ama yasamasan bilemiyo insan oyuzden hic endise etmeilaç gibi geldin, ben de gebelik düşündüğüm için kullandığım ilacı düşürdü doktor ve citoles 5 mg’a başladı, doz düşünce sarsıldım biraz ve kara kara düşünüyordum ne yapacağım diye.
Cipralex 10 mg, 10 mg üstü hiç ilaç kullanmadım aslında, tranko buskas vermişlerdi acil durumlar için onu da 1 kez kullandım. Şimdi citoles 5 mg ve vitaminler ile gebeliğe hazırlanıyorum eksik değerlerim düzelince muhtemelen citoles de kesilecek, doktorum nedense antidepresana karşı.oncesinde ne kullaniyodun gebelik oncesi degismesi daha iyi olmus bi yonden eger citolesi kesmicekse. cunku hem gebelik hem ilac degisimi daha cok sarsardı bende biraz oyle oldu xanax olmasa inan bas edemezdim lustrale alsma evresiyle bende bide asırı halsiz geciyo ilk haftalar gebelikden oldugnu sanmiyorum bence ilaclar yuzunden ama cunku xanax aldgmda daha iyi hissediyorum ama korkma yaa benden daha cok korkamazsn inan ama yasamasan bilemiyo insan oyuzden hic endise etme
amin insaallah inan ayni korkular bendede var fazlasyla aklma neler neler geliyo ama bi sekilde geciyo baska doktora da danıs bence cipralex genelde veriyolar zaten hamilelere kesmesine sasırdım gerci bazi doktorlar mumkun degil asla falan diyolar ama benim doktorda hem lustral hem xanaxla devam ettiriyo daha iki aylık bile olmadık simdilik aşırı halsizlik dısında bi sknti yok insaallah olmazda sende korkma binlerce kadın var ilac kullanan baska bidoktorla devam edebilirsnCipralex 10 mg, 10 mg üstü hiç ilaç kullanmadım aslında, tranko buskas vermişlerdi acil durumlar için onu da 1 kez kullandım. Şimdi citoles 5 mg ve vitaminler ile gebeliğe hazırlanıyorum eksik değerlerim düzelince muhtemelen citoles de kesilecek, doktorum nedense antidepresana karşı.en azında ilk üç ay kullanmama izin vermeyecek ve bu düşünce beni çok korkutuyor. Bir de bebek içimde büyüdüğünde hareket ettiğinde korkar mıyım? Ya çarpıntım çok olursa hep aklımda bunlar var. çevremde anksiyete panik atak geçiren insanlar da yok, asla soramıyorum bunları. Ama bir cesaret başlayacağım bir yerden, hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merablar.. ilk 3 aydan cok korkmayin cunku b3bek daha cok kucuk oldugu icin hormanlar daha yukselmiyor..ama 3 aydan sonra bebek buyudukce hormonlar tavan yapiyor..3 ay bittikten sonra uygun ilaclari kullanarak gecirirsiniz hamileligi insalh saglicakla..bence ertelemeyin dert veren Allah dermaninida veriyor..cevrenizde yoksa burasi var bn en zor gunlerimi gecen sene bu sayfada benim gibi insanlarla konusarak gecirdim..kendinizi yanliz hisstmeyin tek siz degilsiniz emin olun bir suru insan var bu illet hastalikla mucadele eden..Cipralex 10 mg, 10 mg üstü hiç ilaç kullanmadım aslında, tranko buskas vermişlerdi acil durumlar için onu da 1 kez kullandım. Şimdi citoles 5 mg ve vitaminler ile gebeliğe hazırlanıyorum eksik değerlerim düzelince muhtemelen citoles de kesilecek, doktorum nedense antidepresana karşı.en azında ilk üç ay kullanmama izin vermeyecek ve bu düşünce beni çok korkutuyor. Bir de bebek içimde büyüdüğünde hareket ettiğinde korkar mıyım? Ya çarpıntım çok olursa hep aklımda bunlar var. çevremde anksiyete panik atak geçiren insanlar da yok, asla soramıyorum bunları. Ama bir cesaret başlayacağım bir yerden, hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ertelemek istemiyorum bende artık, kan değerlerim yükselir yükselmez ( b12, d vit ) denemeye başlayacağım, folik asitte kullanıyorum şu an. Bir ay sonra tekrar test vereceğim, inşallah güzel bir sonuç alırım. Haklısınız, söylediklerinizi kendime hatırlatacağım sürekliMerablar.. ilk 3 aydan cok korkmayin cunku b3bek daha cok kucuk oldugu icin hormanlar daha yukselmiyor..ama 3 aydan sonra bebek buyudukce hormonlar tavan yapiyor..3 ay bittikten sonra uygun ilaclari kullanarak gecirirsiniz hamileligi insalh saglicakla..bence ertelemeyin dert veren Allah dermaninida veriyor..cevrenizde yoksa burasi var bn en zor gunlerimi gecen sene bu sayfada benim gibi insanlarla konusarak gecirdim..kendinizi yanliz hisstmeyin tek siz degilsiniz emin olun bir suru insan var bu illet hastalikla mucadele eden..
Yani; aslında düşünceler korkutuyor, yaşarken “yaaaa o kadar da korkutucu değilmiş bu.” oluyorum hep. Hiç bir yaşadığım şey hayal ettiğim kadar korkunç değildi. Bu düşünceye sarılmak istiyorum :)amin insaallah inan ayni korkular bendede var fazlasyla aklma neler neler geliyo ama bi sekilde geciyo baska doktora da danıs bence cipralex genelde veriyolar zaten hamilelere kesmesine sasırdım gerci bazi doktorlar mumkun degil asla falan diyolar ama benim doktorda hem lustral hem xanaxla devam ettiriyo daha iki aylık bile olmadık simdilik aşırı halsizlik dısında bi sknti yok insaallah olmazda sende korkma binlerce kadın var ilac kullanan baska bidoktorla devam edebilirsn
cok merak ediyorum son ayda cok korkutucu degilmi bi hafta falan gene idare edilirde bir ayDoğum yapan arkadaşlar son ay ilaci nasıl bıraktınız, doktorumson ay bırakacağız dedi ,süreci yaşayanlar anlatabilir mi?
Korkutucu ama bebekte yoksunluk sendromu olabiliyormuş bir de pulmoner hipertansiyon olabiliyormuş o yuzden riske atamam,doktor zaten bırakacağız dedi,rabbime güveniyorum insallahonu bende
cok merak ediyorum son ayda cok korkutucu degilmi bi hafta falan gene idare edilirde bir ay
hangi ilacı kullanıyosunuz gebeligin basindan berimi kullaniyosunuz ilacKorkutucu ama bebekte yoksunluk sendromu olabiliyormuş bir de pulmoner hipertansiyon olabiliyormuş o yuzden riske atamam,doktor zaten bırakacağız dedi,rabbime güveniyorum insallah
14+3 de basladim lustral 25 mghangi ilacı kullanıyosunuz gebeligin basindan berimi kullaniyosunuz ilac
hic korkma oyle yada boyle geciyo zaten lustrali cogu doktor kesmiyo ben basndan beri kullanyorumMerhaba bende panik bozukluk anksiyete ve depresyon var lustral kullanıyorum tedavim devam ediyor.Cocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum ya tekrarlarsa diye.Sizin hamilelik nasıl gidiyor.