Hangi vitaminlere basladinizBende terapi eşliğinde hazırlanıyorum, kadın doğum uzmanına gidip muayenemi oldum vitaminlere ve folik asite başladık. Aynı durumdayım sizinle, bizde bi cesaret yapalım artıkbirbirimize destek oluruz, yalnız değilsiniz
Kesinlikle öyleEvet bu süreçte destek olalım birbirimize bir de ne kdar beklesek illaki olacak yani beklediğimizle kalacağızBen Nazan Aydın ın ekibinden Nalan hoca ile sürece başladım
B12’im ve D vitaminim düşüktü, gebelik öncesi yükseltelim dedi onlara başladık. Ve folik asitHangi vitaminlere basladiniz
Evet hem anksiyete, hem panik atak. 13, 14 yıl oldu benim…Ben daha folik asit başlamadım.Sizin de anksiyete panik atak falan mı var
Benim de 5 yıldır anksiyeteye eşlik eden depresyon panik bozukluğu sadece 4 kere atak geçirdim 5 senede.Su an hala ilaç tedavisi görüyorum en son 3 ay önce bir atak olduEvet hem anksiyete, hem panik atak. 13, 14 yıl oldu benim…
Ben de çalışıyorum, işin zor kısmı da o, ama bakalım nasipÇalışıyorum bir de canım ben bakalım nasıl olacak
Nerde çalışıyorsunuz bir de hangi şehirBen de çalışıyorum, işin zor kısmı da o, ama bakalım nasip
Ajans’ta, tasarımcıyımNerde çalışıyorsunuz bir de hangi şehir
Korkutucu ama bebekte yoksunluk sendromu olabiliyormuş bir de pulmoner hipertansiyon olabiliyormuş o yuzden riske atamam,doktor zaten bırakacağız dedi,rabbime güveniyorum insallah
Nazan hoca gercekten isinin ehli bir doktor cok iyi bir kaarar vermissiniz doktor seciminde..hamilelik surecimde nazan hocanin instegramda onerdigi bir sayfa vardi sayfanin adi (eliniuzatanne) isterseniz takip edin..ben cok destegini gordum o zor surecte sayfa admininin ve sayfanin..Evet bu süreçte destek olalım birbirimize bir de ne kdar beklesek illaki olacak yani beklediğimizle kalacağızBen Nazan Aydın ın ekibinden Nalan hoca ile sürece başladım
Siz çocuğunuzu kucağınıza aldınız galibaNazan hoca gercekten isinin ehli bir doktor cok iyi bir kaarar vermissiniz doktor seciminde..hamilelik surecimde nazan hocanin instegramda onerdigi bir sayfa vardi sayfanin adi (eliniuzatanne) isterseniz takip edin..ben cok destegini gordum o zor surecte sayfa admininin ve sayfanin..
Hamilelik süreci ile ilgili biraz daha bilgi verir misiniz.Bir de sizin anksiyete falan miydiNazan hoca gercekten isinin ehli bir doktor cok iyi bir kaarar vermissiniz doktor seciminde..hamilelik surecimde nazan hocanin instegramda onerdigi bir sayfa vardi sayfanin adi (eliniuzatanne) isterseniz takip edin..ben cok destegini gordum o zor surecte sayfa admininin ve sayfanin..
Evt sukur 2021 mayis ayninda dogum yaptimSiz çocuğunuzu kucağınıza aldınız galibaÇok teşekkür ederim bakacağım o sayfaya
Bnde 2007 yilindan beri anksiyete var..ama hamilelikte yasadigim anksiyeteyi omrumun hic bir doneminde yasamadim..bide ben ilac kullanmamaya direndim..direndikcede dahada kotu oldum..sikayetlerim tavan yapti 25 ci haftamda basladim ilaca..ilactan sonrasi guzel gecti..Hamilelik süreci ile ilgili biraz daha bilgi verir misiniz.Bir de sizin anksiyete falan miydi
Benim de anksiyete ye eşlik eden depresyon tanısı konduBnde 2007 yilindan beri anksiyete var..ama hamilelikte yasadigim anksiyeteyi omrumun hic bir doneminde yasamadim..bide ben ilac kullanmamaya direndim..direndikcede dahada kotu oldum..sikayetlerim tavan yapti 25 ci haftamda basladim ilaca..ilactan sonrasi guzel gecti..
Ayla hanım bitane okadar motive edici konusmalari varki benide cok rahatlatan konusmalari oldu saolsun bende tavsiye ederim oda nazan hanmin ekibinden destek almsEvt sukur 2021 mayis ayninda dogum yaptimcok zor gunler gecirdim ilaca baslamayim diye direndim hastaligim iyice artti o surecte sonra baslamak zorunda kaldim..bu surecte destekte cok onemli..bncede bakin eliniuzatanne sayfasina..bana gercekten ayla hanim(sayfa admini)cok destek olmustu..oda ayni durumlari yasadigi icin anliyordu