Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Siz kaçıncı aydasınız şu an
yedi haftalık oldu ataklarim yok sukur ama tabi halsizlk arada hafif bulantilar oluyo illahaki korkularinda oluyo ama inan ben aşırı pipirikliyimdir doktora gitmeye hastaneye gitmeye korkuyorum ama bisekilde oluyomuş cok ertleledim bes yllk evliyim 35 yasndaym keske bukadar korkup ertelemeseymisim nasip Allah dokuz ayı tamamlayıp saglkla kucagmiza almayi nasip etsin sizede en yakn zamanda nasip etsin insaallah

Benim de 5 yıldır anksiyete ve depresyon panik bozukluk 4 kere atak geçirdim ama çok kötü oluyorum bu dönemlerde bir ayda falan toparlaniyorum ilaçlarla.30 yaşındayım ben de artık çocuğum olsun diyorum.Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir sekilde kucağınıza alacaksınız ve mükemmel bir anne olacaksınız İlaç kullanıyor musunuz peki

insaallah Allah razi olsun sizede en ksa zamanda nasip etsin. ilac kullanyorum brakmstm ama baska bi prof psikiyatriye gittim lustral verdi 25 le basladm haftaya 50 mg a ckcam xanax da kullaniyorum hergun ceyrek uc kere alyorum onuda haftadan haftaya azalticaz

Xanax kaç mg alıyorsunuz bir de daha önce lustral kullanmış mıydınız.Ben şu an 200 mg lustral kullanıyorum

Xanax kaç mg alıyorsunuz bir de daha önce lustral kullanmış mıydınız.Ben şu an 200 mg lustral kullanıyorum
xanax 05 i ceyrege bolup dort seferde alyorum ama bazen kotu olunca bi yarım daha aldgmda oluyo lustrale 10 gun oldu daha once paxera kullanyodum ama ondan oncesinde selektra kullanmistim sanrm lustralle aynilar

Xanax sorun olmuyor değil mi hamilelikte
aspnda cogu doktor hic bi sekilde önermiyo bazısıda hastalarima veriyorum hic bi sorun olmaz diyo ikiye ayrlmislar doktorlar ben en son prof nazan aydn a gittim psikiyatri hamileler kadnlar ve lohusalarla daha cok ilgileniyo egitimler veriyo uzman psikiyatrlara o kullanmamı soledi bi sorun olmaz dedi bide burda bazi gruplarda kullananlarda vardi cok sukur hic bi sorun olmamıs Artk bende Allaha sgndm kullanyorum yoksa anksiyeteden dolayı kendime bakamazdım heralde

Evet bende Nazan Aydın ın ekibinden Nalan Hoca'dan terapi alıyorum şu an için gebelik planlamami onunla yapacağız.Benim en son atağım 3 ay önce oldu ve ilk zamanlar xanax kullandım lustralle birlikte şimdi xanax kullanmıyorum

bende bi ara cocuk icin hepsini brakmstm sora birden pespese anksiyete atakları halinde geri geldi sora tekrar basladım bide benim hamilelik korkum coktu doktorlarin ilk uc ay nolursa olsun ilac alamazsn falan demeleri bende fobi yaratmstı simdi o korkularmı yenmeye calsyorum bi yandan bi yandan hamilelige alsmaya calsyorum bi yandan heran bise olucak korkusu umudum bi sure sora hepsi gecicek inanyorum

Geçecek canım tabiki sadece biz hamileliği gözümüzde çok büyüttüğümüz için böyle oluyor.Bazi doktorlar ya hep ya hiç diyorlar yanı başından sonuna kadar kullanacaksın ya da hiç kullanmayacaksın.Bence sorun olmaz Allah'ın izniyle sen sağlıklı ol ki bebişte olsun

bende ayni sekilde dusunyorum artk ben saglklı olamadikdan sora zaten saglkli bi cocuk buyutemem bide skntili stresli hamilelikde cocugun daha cok zarar gorucegni dusunyorum Allaha emanetiz olucak olan zaten herturlu olucak hayrlisi olsun herseyin insaallah

Belki ben de sizden cesaret alırımBekledikçe beklediğinle kalıyorsun hatta ben ilaçla hamile kalmayı düşünüyorum bakalım Çalışıyorum da iş stresi de var ben de .Siz çalışıyor musunuz

Belki ben de sizden cesaret alırımBekledikçe beklediğinle kalıyorsun hatta ben ilaçla hamile kalmayı düşünüyorum bakalım Çalışıyorum da iş stresi de var ben de .Siz çalışıyor musunuz
Babamla abimle calsyorum genelde evden calsyorum ama bu ara calsmiyorum baska yerde calssam baya zorlanrdim heralde Allah kolaylk versin bence hic geciktirme zaten hemen ilk denemede olucak diye bise yok umarım erken olur ama o surecide dusun ilacszda zorlanirsan hic zorlama kendini ilacla devam et

Ben de öğretmenim.Sorumluluklarım biraz fazla.Allah o gücü verir inşallah Böyle buradan biriyle konusmak nasıl iyi geldi anlatamam

Ben de öğretmenim.Sorumluluklarım biraz fazla.Allah o gücü verir inşallah Böyle buradan biriyle konusmak nasıl iyi geldi anlatamam
verir canm hic korkma hic ummadgn kadar kolay gecer İnsaallah hem terapi doktor tek degilsin en ufak ckmazda yardmci oluyolar

Bende terapi eşliğinde hazırlanıyorum, kadın doğum uzmanına gidip muayenemi oldum vitaminlere ve folik asite başladık. Aynı durumdayım sizinle, bizde bi cesaret yapalım artık birbirimize destek oluruz, yalnız değilsiniz

Evet bu süreçte destek olalım birbirimize bir de ne kdar beklesek illaki olacak yani beklediğimizle kalacağız Ben Nazan Aydın ın ekibinden Nalan hoca ile sürece başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…