- 21 Ocak 2021
- 161
- 75
- 36
Merhaba karar sizin. Ama iyi bir Psikiatri uzmanı ile karar vermenizi öneririm. 25 mg celectra ile emzirmemek biraz yanlış gibi. Mamada ne var hiç bilmiyoruz. İyi bir hekim ile görüşmenizi isterim. FikrimEmzirmekte ısrarcı olmaya hic gerek yok ben mama vereceğim, ilaçlı süt vermekten iyidir
Sertalin grubu en güvenilir grup. Süte geçen oran %1 bile değil. Emzirmekte ısrarcı olun. Bende emziriyorum ve sertalin grubu kullanıyorumBenimkide lustral verdi ama benzer ilaçlar sanırım
Aynısınınben yaşadık şimdi nasılsınızArkadaşlar stres panik atak ve anksiyeteye bağlı tansiyonum yükseliyor ara ara dün gece acilliktim dünden beri çok stres oluyorum ellerim şişiyor ödem oluyor gibi hissediyorum şuanda da kafamın arkasında karıncalanma ve ağrı var tansiyon mu yükseliyor yine düşünüp duruyorum bu panik atak ve anksiyete her hastalığı ve sıkıntıyı taklit edebilen lanet bir şey benim daha 15 haftam var nasıl tansiyonumu kontrol altında tutucam bunlarla yaşarken
Yani lustral değil mi sizinSertalin grubu en güvenilir grup. Süte geçen oran %1 bile değil. Emzirmekte ısrarcı olun. Bende emziriyorum ve sertalin grubu kullanıyorum
Hamilelikte ne zaman başladınız hangi ilaçtımerhaba bende yeni basladim selectraya bebegim bir aylik kaygim cok yuksekti sisin bebeginzde hissettiginz değişiklik oldumu bende emzridigim icin korkuyorum suan gaz sancilari ikinma aglama cok artti ilactanmi oldu diye yine kaygi halindeyim
Celectra zaten ikisi de AynıYani lustral değil mi sizin
3.5 aylık başladım. Celectra ile lustral yaniHamilelikte ne zaman başladınız hangi ilaçtı
Bende 7.ayda başladım 50 mg a geç dedi3.5 aylık başladım. Celectra ile lustral yani
Geçin geç dedi ise hekiminiz anlıyorum sizi ama çok hafif ilaç bebek büyümüş. Ben 25 mg sadece 2 gün kullandım sonra 50 kullandım. Yetmedi gerisini pek söylemeyimBende 7.ayda başladım 50 mg a geç dedi
Kendim bırakıyımfwlan diyorum zaten eşimçokmkızıyor mecbır devam etcem sanırmGeçin geç dedi ise hekiminiz anlıyorum sizi ama çok hafif ilaç bebek büyümüş. Ben 25 mg sadece 2 gün kullandım sonra 50 kullandım. Yetmedi gerisini pek söylemeyim
Çok iyi doktorlara sordum ,kesinlikle emzirme diyorlar.Zaten gebelikte yeteri kadar maruz kalıyor, kahroluyorum.Ben emzirmeyeceğim,tabiki herkesin kendi fikirdir.Merhaba karar sizin. Ama iyi bir Psikiatri uzmanı ile karar vermenizi öneririm. 25 mg celectra ile emzirmemek biraz yanlış gibi. Mamada ne var hiç bilmiyoruz. İyi bir hekim ile görüşmenizi isterim. Fikrim
Kac haftalik gebesiniz,ne zamandan beri ne kadar hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba?Benimkide lustral verdi ama benzer ilaçlar sanırım
Bana doktorum dogumdan bir ay önce bırakacağız dedi ,siz su an kac haftalik gebesiniz.Dogumdan 1 ay once kesilmezse bebekte akciğer problemleri olabiliyormuş.O bir ay nasil geçecek hic bilmiyorum.Birakmayanlarda varmış ama ben doktor boyle söyledikten sonra riske atamamKendim bırakıyımfwlan diyorum zaten eşimçokmkızıyor mecbır devam etcem sanırm
Ben Hamileliğim boyunca Türkiye’nin en iyi Psikiatri uzmanlarından biri ile yola devam ettim hala onunlayım: kendisi Prof. Bu konuda beni çok rahatlattı.Kendim bırakıyımfwlan diyorum zaten eşimçokmkızıyor mecbır devam etcem sanırm
Stres anksiyete bebeğe çok zarar veriyorKendim bırakıyımfwlan diyorum zaten eşimçokmkızıyor mecbır devam etcem sanırm
26 haftalık benBana doktorum dogumdan bir ay önce bırakacağız dedi ,siz su an kac haftalik gebesiniz.Dogumdan 1 ay once kesilmezse bebekte akciğer problemleri olabiliyormuş.O bir ay nasil geçecek hic bilmiyorum.Birakmayanlarda varmış ama ben doktor boyle söyledikten sonra riske atamam
Mrb bende hamilelikte 6 ci ayda selectra 50 mg kullandim doktor direk 50 mg ile baslatmisti 25 etkili olmaz diyeBende 7.ayda başladım 50 mg a geç dedi
Bebeğiniz iyi miMrb bende hamilelikte 6 ci ayda selectra 50 mg kullandim doktor direk 50 mg ile baslatmisti 25 etkili olmaz diye
Sukur canim iyi..bn 25 ci haftamda basladim cok kotuydum doguma kadarda kullandimBebeğiniz iyi mi
Bu nefes egzersizleri nasıldır lütfen paylaşır mısınızKızlar çözüm çok basit.
Her gün sabah akşam en az 10 dakika, içinizden 4e kadar sayarak dingin ve sankin nefes alıp 8 e kadar sayarak burnunuzdan vereceksiniz. Tv izlerken, yatağa yattığınızda veya kalkmadan önce.
Gözleriniz kapalı yaparsanız daha etkili oluyor.
Ben panik atak ve anksiyeteyi bu yöntem ile atlattım. İlaç milaç geçici çözüm. Ben 3 sene aralıksız kullandım ilaç. Bıraktığım an gene başlıyordu.
Dingin nefesler ile beyin dalgalarınızı düşürmeniz lazım. Beyni düşük dalga frekansına alıştırmanız lazım .Beyin dalgaları yükseldiği an ataklar tetiklenmeye başlar.
Metin Hara/yol kitabını tavsiye ederim.
ayrıca 7 ay stres yüzünden hamile kalamamış olan ben nefes egzersizlerine başladığım ay hamile kaldım.