- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Gecmis olsun canim bir doktora gotur istersen en azindan neden kaynaklandigini bilirsin bagirsaklari tembel calisabilir bnm kardesimde bebekken oyleydi 6 ayi gecince duzeldiOnuda denedik ikinci kutudayız ama hergün fitil atıyorum çok üzülüyorum ya
Gecmis olsun..ne guzel saglicakla kucaginiza almissiniz stres yapmamaya calisin kaygilanmayin bebeginizin bakimina odaklanip kafanizi oyle oyalayin..stres yaparsanin sutunuzude etkiler o yuzden moralinizi yuksek tutunKizlar merhAba ben yeni dogum yaptim gebeligimde bazi kisiler bana sitres yasatti dogum yapana kadar dusunmuyordum simdi bebegim oldu 14 gunluk benim kaygim tavan yapti o yaptigim sitresler bebegime zarar verdimi diye kendimi yiyorum 9 ayi aglayarak gecirmedim oglum beni cok sinirlendiriyordu iste bi kac olay yasadim simdi bebegime bakip bakip agliyorum ilac da kullanamam emziriyorum
Yok onların olmasına izin vermedım bakıma muhtac bi bebek var sevgısıyle ıyılesıyorum ona sımsıkı sarıldım sızde aynısını yapın bencemerhaba bende yeni basladim selectraya bebegim bir aylik kaygim cok yuksekti sisin bebeginzde hissettiginz değişiklik oldumu bende emzridigim icin korkuyorum suan gaz sancilari ikinma aglama cok artti ilactanmi oldu diye yine kaygi halindeyim
Hayır söylemedi çok kötü olana kadar müdahale etmiyorlar malasef.Yanında anksiyete atakları için anlık rahatlatıcı atarax pasiflora vs şeyler de önerebilirdi, (tavsiye değil kesinlikle) buna benzer bişey söyledi mi?
Bunlar normal bebek dönemleri. İlaç ile alakası yok bende emziriyoeum ve bende içiyorum. Hamilelikte benim içtiğimi kimse içmemiştirmerhaba bende yeni basladim selectraya bebegim bir aylik kaygim cok yuksekti sisin bebeginzde hissettiginz değişiklik oldumu bende emzridigim icin korkuyorum suan gaz sancilari ikinma aglama cok artti ilactanmi oldu diye yine kaygi halindeyim
Emzirmekte ısrarcı olmaya hic gerek yok ben mama vereceğim, ilaçlı süt vermekten iyidirMerhaba kızlar ben de 27 haftalık gebeyim selectra 25 mg alıyorum ama emzirirken ne yapacağım bilmiyorum çocuk doktoruna sordum kullanılmaz dedi kullanan arkadaşlar bebeğinizde bi sıkıntı oluştu mu acaba lütfen yardımcı olur musunuz
Siz ne kullanıyorsunuz şu anEmzirmekte ısrarcı olmaya hic gerek yok ben mama vereceğim, ilaçlı süt vermekten iyidir
LustralSiz ne kullanıyorsunuz şu an
Emzirmekte ısrarcı olmaya hic gerek yok ben
Kaç mg kullanıyorsunuzLustral
25 mg ,siz kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuzKaç mg kullanıyorsunuz
Merhabateşekkkür ederim canım hamd olsun şu an 17 haftalığım 12 haftada doktor lustral başladı en güvenilir ve en zararsızı oymuş 50 mg alıyorum gayet iyiyim rabbim sanada yardımcı olsun.
Ilac bebege cok az mılyonda bır belkı gecer gecerse odaaa kaygı yapmaynmerhaba bende yeni basladim selectraya bebegim bir aylik kaygim cok yuksekti sisin bebeginzde hissettiginz değişiklik oldumu bende emzridigim icin korkuyorum suan gaz sancilari ikinma aglama cok artti ilactanmi oldu diye yine kaygi halindeyim
Bende 22. Haftadan sonra başladım şu an 29 haftalık olduk bende 25 mg alıyorum25 mg ,siz kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz
Merhaba bebeğiniz iyi miMerhaba evet gittim. Selectra 25 mg verdiler, takip altında olacağım. Doktor ilaç kullanmamamın daha kötü olacağını söyledi ilerleyen zamanlar için. Kötüyüm ama napiyim
Merhaba 5 aylık olduk çok şükür sağlıklı mutlu her şeyi olması gerektiği gibi bir bebek. Siz de korkmayin kullanduğınız ilaç en düşük doz en güvenli ilaç hicbişey olmaz içiniz rahat olsunMerhaba bebeğiniz iyi mi
Çok teşekür ederim çok Zor günler geçiriyorumMerhaba 5 aylık olduk çok şükür sağlıklı mutlu her şeyi olması gerektiği gibi bir bebek. Siz de korkmayin kullanduğınız ilaç en düşük doz en güvenli ilaç hicbişey olmaz içiniz rahat olsun
Benimkide lustral verdi ama benzer ilaçlar sanırımMerhaba 5 aylık olduk çok şükür sağlıklı mutlu her şeyi olması gerektiği gibi bir bebek. Siz de korkmayin kullanduğınız ilaç en düşük doz en güvenli ilaç hicbişey olmaz içiniz rahat olsun
Lustral selectra aynı ilaç zaten canım hepsi geçiyor zamanla ilaç etki edecek hiç merak etmeÇok teşekür ederim çok Zor günler geçiriyorum