Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba herkese
Cok uzun zamandır forumu okudum yanliz olmadığımı görmek bana çok iyi geldi.ben yıllarca panik atak tedavisi gördüm ve yıllarca da değişik ilaçlar kullandım ve bebek sahibi olmayı hep erteledim .bebek olursa ilaci bırakmazsam ilac içersem ya bebeğe bisey olursa hem istek hem korkularla yıllarımı geçirdim. Sonra bi cesaret terapi alarak ilaci bırakmaya karar verdim biraktimda ama şimdi de yumurtalik rezervlerinin azaldığını söyledi doktor eşimde bi çok sıkıntı ve ben ertelediğim için belki çocuk sahibi olamayacağım tüp bebek deneyeceğiz ama o kadar zorki bu süreç ailem bile beni anlamiyo ben sana demiştim dedi annem sadece yargılayacak ne çektiğimi iyi olmadığımı bildiği halde çocuğum olmaması benden çok onu üzemezki diyeceğim suki ertelemeyin allah yardımcısı olur elbet ilacsiz bi hayat çok zor biliyorum ama bi bebek isteğiniz varsa ertelemeyin

Merhaba canım
Hiçbir zaman umutsuz olma rabbim vakti saati gelip ol dediği vakit bir yumurta bi damla sperm yeter bebeğinin olması için buna hiçbirşey engel olamaz
Doktorlar öyle acımasız ki artk ben hiçbirine inanmıyorum bizede eşimin değerlerinden dolayı normal yolla asla olmaz vakit kaybı tüp bebek dediler tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu aradan 5 ay gecti normal yolla nasip etti rabbim sen dua et hiçbir zaman inanmaktan dua etmekten vazgeçme rabbim gönlüne göre versin

Kızlar ben doğurdım bebeğim gayet sağlıklı çok şükür. Hatta çok inatçi emmek için ben bile kolaya kaçıyorum o kaçmıyor bizim bebeklerimizin hepsi birer savaşçı unutmayin. İnşallah geride kalan herkese tertemiz güzel doğumlar diliyorum sorunuz olursa müsait oldukça cevaplarim

Çok sevindim gözün aydın.darısı başımıza inşallah.sen hangi ilacı kullanmıştın cnm

gözün aydın sağlıkla büyüsün insallah darısı bize

Gözün aydıııııınnn sağlıkla büyüsün inşallah

Ay cok sevındım darısı bize bende gün sayıyorum umarım bıZlerde saglıcakla alırız kucaklarımızaaaa Rabbım sızle olsun umarım cabuk toaparlanırsınız evet cok savaşcılar bende ınanıyorum

Gecmis olsun canim gozun aydinnn sevindim senin adinaa

Cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün tüp bebek ignelerinin 3 günü başladık allah büyük o ne dediyse olacak ama bu geceden uykuda panik ataklarım başladı hiç uyumadım diyebilirim benim için dua edin ins hersey güzel olur

kıyamamm tüp bebek süreci stresi sardı tabi kolay değil gerçekten biz kadınlar için zor hem maddi hem manevi inşallah rabbim yüzünü güldürür sağlıklı embriyoların olur Allahın izniyle canım

Gözün Aydın kuzummmmm ömürlü olsun Sağlıklı olsun kuşum

Kızlar daha öncede söylemiştim sulinex 150 mg kullanıyordum lustral 50 mg A geçtik bebek için bir ay oldu ama lustral bana etki etmiyor hiç ya göğüste sıkma hissi gıdıklama hissi başladık bakalım yani sıkıntılı günler geçirmeye başladım doktora tekrar mı gitsem düşünme der mi ki ya

Ztn hemen etki etmiyor canım ilaçlar.enaz 2 ay.bende denemiştim banada pek etki etmedi ama.srn 1 ay daha bir bak.inş eder.

Gecmis olsun..kac aylik hamilesiniz? Digerine kiyasla etkisi dusuk olur zaten hamileliktede cok iyi olmayi beklemeyin cok asiri kotu degilseninz idare edip zamani gecirmeye calisicaksiniz..zor bir surec ama gecicek bu gunlerde emin olun..

Kızlar selamlar
Ben de seroqual kullanıyorum
Bu ilacı kullanıp gebe kalabilen varmı
Ben bir de xplion kullanıyordum onu kestim
Bunların ikisi prolaktin yüksekliği yapıyordu
Normal adet göremediğim için aşılama ve tüp bebek denedim tüp bebeği düşük yaptım aşılama zaten olmadı
Şimdi sadece seroqualle devam ediyorum
Belki prolaktin düzene girer diye
Bu ilacı kullanırken normal yolla gebe kalan varmı içinizde ?

Gecmis olsun..kac aylik hamilesiniz? Digerine kiyasla etkisi dusuk olur zaten hamileliktede cok iyi olmayi beklemeyin cok asiri kotu degilseninz idare edip zamani gecirmeye calisicaksiniz..zor bir surec ama gecicek bu gunlerde emin olun..
Teşekkür ederim henüz hamile değilim planladigim için lustral e geçtik. Ama işte pek etki etmiyor inşallah devamı iyi olur

Merhabalar emzirme döneminde de Lustral kullandınız mı, bebeğinize olumsuz bir etkisi oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…