Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba kızlar 6 bucuk aylık bebegım var, psikolojik sorunlardan dolayı doktorum selectra yazdı.. Bebegıme etkı eder mı bılmıyorum memeden kessem onada uzuluyorum zaten cok emmıyor ama yinede olsun, emzırırken kullanan var mı?

Merhaba kızlar 6 bucuk aylık bebegım var, psikolojik sorunlardan dolayı doktorum selectra yazdı.. Bebegıme etkı eder mı bılmıyorum memeden kessem onada uzuluyorum zaten cok emmıyor ama yinede olsun, emzırırken kullanan var mı?
Merhaba ben emzirirken kullanmadım sulinex di benimki doktor kestirmisti.Doktorunuzla ve çocuk doktoruyla görüşün bence

Doktor sıkıntı olmaz dedi ama hıc ıcıme sinmiyor
Tabi karar sizin siz bilirsiniz eksiklerini artılarını iyi düşünmek gerek bir de çocuk doktoruna sorun ya da başka bir psikiyatri ile görüşün aynı tepkileri alırsanız bence doktorlara guvenin

Merhaba selectra hamilelikte ve emzirmede dusuk ruskli bir ilac cok az geciyor diye biliyorum

Selam herkese, demir takviyesi olan ferro sanol anksiyeteyi tetikliyor olabilir mi acaba? Aranızda bundan şüphelenmiş ya da bilgisi olan var mı? Bende böyle bir şüphe oluştu da.
Tıbbi kaynaklar hiç böyle bi şeyden bahsetmiyor tabii.

Allah kolaylık versin sağ sağlim alırsın inşallah kucağına 🙏😊 bende dualarınızı bekliyorum 2 gündür hastanedeyiz inşallah hayırlısıyla bende alırım artık

X