- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
700 tl idi canim
Benımkılerın yarısı burda almanyada yarısı türkiyedeee ama herkes çalışıyor ne yapsınlarrr gurbetlik zorr bende en cok ondan dertlıyım burda dostluk arkadaslıkta pek olmuyor ama şükür eşimmm cok destekk adamda yıldı amaaa ne etsinn aynenn hıc olmadı dogumdan sonra baska ılac baslanır ne edeyım yapcak pek bısey kalmıyor ztnn bende dün gebelik şekeri cıktı sımdı yarın doktor görcek sanırım ınsulın verırler cok yuksel geldıı oda yoruo galıbaaa bakalım artık bacım hep dualarımdasınız bebısle sennn umarım hepımız toparlanabılırızAmin canim Allah hepimizin yardimcisi olsunbaşa gelen cekiliyor iste yapacak bir sey yok..zor evt seni anliyirum hemde cok iyi her gun bir izdirap gibi gelir..ama sabir ett bak 7 haftan kalmis ne guzel bak cocuklarin esin destekmis ne guzel onlardan guc al..suan icin dogum sonrasini dusunme o gun gelsin hallolur en kotu ilac kullanirim diye dusun..evt katiliyorum yas cok etkili bende 32 yasindayim..cevremdekilere diyirum aman beklemeyin 30 dan sonrasi hamilelik zor diyorum..bende gebelik sekeride cikti oda beni yordu..biz birde gurbetteyiz ekstradan oda bir stres..bilmiyirum sizin aileniz yaninizdami bnmkiler Turkiyede diyirum ailem olsaydi belki bu derece olmazdim diyorum ama yasayacagim kotu gunler varmis yasadik..Allahim bundan sonra kolaylik versin insallh cumlemize.. ederim canim dua etmezmiyim hic sende dualarinda beni bebegimi unutma insllh..bebegimde iyi sukur gaz sancilari oluyor damla kullaniyoruz oyle boyle geciyor gunlerr
Her gorusmedeHmm yüksekmiş.her görüşmede mi ödüyorsun tek seferlikmi
Canım çok geçmiş olsun daha iyisindir umarım. Emin ol geçecek, benzer şeyleri coğu arkadaşımız yaşadı. Hassas duyguların insanlarıyız yapacak bişey yokHer gorusmede
Evt canim burada dostluk pek yok herkez calisiyor..aynn baska ilac baslarsin onu dusunme hele bir dogum yap Allah buyuk..gecmis olsun gebelik sekeri cikmis yeni mi ogrendin?kac cikti seker? Doktor ilac verirse kabul etme canm ya diyet yaparim de yada insilin al..bana ilac kullanirsan bebegi 38 de aliriz dediler kullanmazsan 39 cu haftada aliriz dediler..ama bn diyet yaptim ilac kullanmadim..dikkat et yemene icmene ozellikle un dan patetesten uzak dur..un sekerden daha kotu..Benımkılerın yarısı burda almanyada yarısı türkiyedeee ama herkes çalışıyor ne yapsınlarrr gurbetlik zorr bende en cok ondan dertlıyım burda dostluk arkadaslıkta pek olmuyor ama şükür eşimmm cok destekk adamda yıldı amaaa ne etsinn aynenn hıc olmadı dogumdan sonra baska ılac baslanır ne edeyım yapcak pek bısey kalmıyor ztnn bende dün gebelik şekeri cıktı sımdı yarın doktor görcek sanırım ınsulın verırler cok yuksel geldıı oda yoruo galıbaaa bakalım artık bacım hep dualarımdasınız bebısle sennn umarım hepımız toparlanabılırız
yok gelişimi gayet güzel ikili testte temiz cktı ayrıntılı ultrasonu bekliyorumm hayırlısı insallah kötü bsey ckmaz
perşembe günü giricem cnm nasipseNaptın cnm.ayrıntılı ultrasona girdinmi? Merak ettim
Merhaba..doktor kontrolunde uygun ilaclarla hamileliginizi gecirebilirsiniz burada cogumuz oyle gecirdik..ama ilk 12 hafta onermiyor doktorlar ilk 3 ayi attilatiginizda uygun ilacla devam edersiniz ertelemeyin bence zor bir surec olucak ama degicek buna emin olun..Merhaba arkadaşlar ben de panik atak ve anksiyete için 150 mg sulinex kullanıyorum 4 yıldır. Artık gebelik istiyorum üç kere bırakmaya çalıştım bırakamıyorum Çarşamba tekrar doktora gideceğim gebelik olana kadar kullanabileceğim bir ilaç isteyeceğim bakalım. Sonrasında dayanabilirim inşallah
Bize de haber ver canım merak ederiz, nasilsin daha iyi misin paxera dönmüştün değil mi?perşembe günü giricem cnm nasipse
olur haber veririm tabikiBize de haber ver canım merak ederiz, nasilsin daha iyi misin paxera dönmüştün değil mi?
perşembe günü giricem cnm nasipse
paxera kullanıyordun dımı dayanırsn 2 hafta daha öyle baslarsın bseycık olmaz hayrısıylaYaa hadi bakalım.beklşyorum sabırsızlıkla.bende ilacı bıraktım.8 haftaya girmeden.12 ye kadar dayanıcam inşallah.şuan 10 haftalığız
paxera kullanıyordun dımı dayanırsn 2 hafta daha öyle baslarsın bseycık olmaz hayrısıyla
İnsallah canım benim verdiğin destek icin çok sagolCanım çok geçmiş olsun daha iyisindir umarım. Emin ol geçecek, benzer şeyleri coğu arkadaşımız yaşadı. Hassas duyguların insanlarıyız yapacak bişey yokİlk başlar herkes zorlanır, zorlanmıyorum diyen uydurur Hamilelik bitti şu lohusalık da bir geçsin eski sen olacaksın
Aynen şimdi ölçüyoruz 1 hafta bakıcaz ben ılac alamam ztn triodte yok ınsulın verırler ama şimdided düşük gıbı duruo bakalım bugun ölçtüm sadece bı hafta sıkcaz dişimizi ben ztn 9 kilo verdım bıseyde yıyemıyorum pekk zor gecen bı gebelık evet burda arkadaslık pek olmuyor ama ne edelım kızk gelınce hayırlısıyla arkadas olur banaa aynen doktorum dedı doguma kadar ıdare et sonrasını toplarız dedı benım tek sıkkntım uykusuzluk uykuya dalamamak sonra gunler gecınce ataklar başlıyorr bazen daralma bazen cok aglamaaa hormonda yok bende ne trıod nede yumurtalık bı tanesı duruyor yaşta 41 vucud adepte olamıyor ama sabır diomm erken alsınlar 37 veya 38 cunku ben cok xorlanıom amaaaa anestesı soler ayın 21 ında bakalım haber ederım sende bebısımı op kokla yerımeee oda senı koklasınEvt canim burada dostluk pek yok herkez calisiyor..aynn baska ilac baslarsin onu dusunme hele bir dogum yap Allah buyuk..gecmis olsun gebelik sekeri cikmis yeni mi ogrendin?kac cikti seker? Doktor ilac verirse kabul etme canm ya diyet yaparim de yada insilin al..bana ilac kullanirsan bebegi 38 de aliriz dediler kullanmazsan 39 cu haftada aliriz dediler..ama bn diyet yaptim ilac kullanmadim..dikkat et yemene icmene ozellikle un dan patetesten uzak dur..un sekerden daha kotu..
Teşekkür ederimMerhaba..doktor kontrolunde uygun ilaclarla hamileliginizi gecirebilirsiniz burada cogumuz oyle gecirdik..ama ilk 12 hafta onermiyor doktorlar ilk 3 ayi attilatiginizda uygun ilacla devam edersiniz ertelemeyin bence zor bir surec olucak ama degicek buna emin olun..
Huzurlu olmak hamilelikte enn onemli sey..lustral en guvenli ilaclardan canim..instgramdan psikiyatri nazan hocanin onerdigi bir sayfa var ismi (eliniuzatanne) bu sayfa sahibide hamilelikten ayni durumlari yasamis guzel paylasimlari var sayfasinda bir site paylasmis ilac ismini girip ne kadar risk durumu var ilaclarin soyluyor adini hatirlayamadim ama eliniuzatanne instegram sayfasinda paylasmis var girip bakabilirsin..Teşekkür ederimpsikiyatri doktorum lustral e geçiriyor kademeli bir şekilde hamile olursam yine kademeli olarak keseceğiz, bir de hiç korkutmadi bu çok iyi , daha önce mutlaka bırakacaksın bırakmadan olmaz tarzı söylemlerle ürküten Doktorlar vardı.Huzurlu olmak da önemli bence
Evt canim bncede insilynde kullanma diyet yap zamaninda az kaldi zaten gerek yok..benimki hafta icinde 2 3 kere yuksek ciktigi olurdu ama ben doktora soylemiyirdum ne yalan soyleyeyimAynen şimdi ölçüyoruz 1 hafta bakıcaz ben ılac alamam ztn triodte yok ınsulın verırler ama şimdided düşük gıbı duruo bakalım bugun ölçtüm sadece bı hafta sıkcaz dişimizi ben ztn 9 kilo verdım bıseyde yıyemıyorum pekk zor gecen bı gebelık evet burda arkadaslık pek olmuyor ama ne edelım kızk gelınce hayırlısıyla arkadas olur banaa aynen doktorum dedı doguma kadar ıdare et sonrasını toplarız dedı benım tek sıkkntım uykusuzluk uykuya dalamamak sonra gunler gecınce ataklar başlıyorr bazen daralma bazen cok aglamaaa hormonda yok bende ne trıod nede yumurtalık bı tanesı duruyor yaşta 41 vucud adepte olamıyor ama sabır diomm erken alsınlar 37 veya 38 cunku ben cok xorlanıom amaaaa anestesı soler ayın 21 ında bakalım haber ederım sende bebısımı op kokla yerımeee oda senı koklasın
Tm canim yazmayi unutmusum operim yerineAynen şimdi ölçüyoruz 1 hafta bakıcaz ben ılac alamam ztn triodte yok ınsulın verırler ama şimdided düşük gıbı duruo bakalım bugun ölçtüm sadece bı hafta sıkcaz dişimizi ben ztn 9 kilo verdım bıseyde yıyemıyorum pekk zor gecen bı gebelık evet burda arkadaslık pek olmuyor ama ne edelım kızk gelınce hayırlısıyla arkadas olur banaa aynen doktorum dedı doguma kadar ıdare et sonrasını toplarız dedı benım tek sıkkntım uykusuzluk uykuya dalamamak sonra gunler gecınce ataklar başlıyorr bazen daralma bazen cok aglamaaa hormonda yok bende ne trıod nede yumurtalık bı tanesı duruyor yaşta 41 vucud adepte olamıyor ama sabır diomm erken alsınlar 37 veya 38 cunku ben cok xorlanıom amaaaa anestesı soler ayın 21 ında bakalım haber ederım sende bebısımı op kokla yerımeee oda senı koklasın