- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Anladim canim bn hamilesin sanmistim insllh etki ederTeşekkür ederim henüz hamile değilim planladigim için lustral e geçtik. Ama işte pek etki etmiyor inşallah devamı iyi olur
Merhaba ben emzirirken kullanmadım sulinex di benimki doktor kestirmisti.Doktorunuzla ve çocuk doktoruyla görüşün benceMerhaba kızlar 6 bucuk aylık bebegım var, psikolojik sorunlardan dolayı doktorum selectra yazdı.. Bebegıme etkı eder mı bılmıyorum memeden kessem onada uzuluyorum zaten cok emmıyor ama yinede olsun, emzırırken kullanan var mı?
Doktor sıkıntı olmaz dedi ama hıc ıcıme sinmiyorMerhaba ben emzirirken kullanmadım sulinex di benimki doktor kestirmisti.Doktorunuzla ve çocuk doktoruyla görüşün bence
Tabi karar sizin siz bilirsiniz eksiklerini artılarını iyi düşünmek gerek bir de çocuk doktoruna sorun ya da başka bir psikiyatri ile görüşün aynı tepkileri alırsanız bence doktorlara guveninDoktor sıkıntı olmaz dedi ama hıc ıcıme sinmiyor
2 doktora sordum 2 sıde bıse olmaz dedı bende bılemedım kı cok zor bı durumdayımTabi karar sizin siz bilirsiniz eksiklerini artılarını iyi düşünmek gerek bir de çocuk doktoruna sorun ya da başka bir psikiyatri ile görüşün aynı tepkileri alırsanız bence doktorlara guvenin
2 doktora sordum 2 sıde bıse olmaz dedı bende bılemedım kı cok zor bı durumdayım
[/QUO
Merhaba selectra hamilelikte ve emzirmede dusuk ruskli bir ilac cok az geciyor diye biliyorumMerhaba kızlar 6 bucuk aylık bebegım var, psikolojik sorunlardan dolayı doktorum selectra yazdı.. Bebegıme etkı eder mı bılmıyorum memeden kessem onada uzuluyorum zaten cok emmıyor ama yinede olsun, emzırırken kullanan var mı?
Evet doktorum da oyle dedi, inşallah bıse olmaz kuzumaMerhaba selectra hamilelikte ve emzirmede dusuk ruskli bir ilac cok az geciyor diye biliyorum
Eger kotuyseniz doktora guvenmekten baska care yok malesef..dayanabilirim diyorsanizda 1 yasiyana kdar dayanin..kac mg verdi doktor?Evet doktorum da oyle dedi, inşallah bıse olmaz kuzuma
1 hafta 25,2. Hafta 50,3.hafta 100 mg dedi 50 ye gectım ben sımdıEger kotuyseniz doktora guvenmekten baska care yok malesef..dayanabilirim diyorsanizda 1 yasiyana kdar dayanin..kac mg verdi doktor?
Bn hamilelikte 50 mg kullandim orta halli gecirdim ama tam duzelmedim.100 mg iyi gelir diye dusunuyorum1 hafta 25,2. Hafta 50,3.hafta 100 mg dedi 50 ye gectım ben sımdı
Mrb canim nasilsin dogum yaptin mi ?Vallah son 23 gün ve cok zor gecen geceler ama şükür Rabbım var sabır diliyorum
Zayıflattı benı yaa umarım iştahımı acıp kılo aldırır ılerdeBn hamilelikte 50 mg kullandim orta halli gecirdim ama tam duzelmedim.100 mg iyi gelir diye dusunuyorum
Istahin acilir merak etme.ilk kullandigim zamanlar bndede olmustuZayıflattı benı yaa umarım iştahımı acıp kılo aldırır ılerde
Canım pazartesı sabahı yarın sabah 6.30 ihşallah alıcaklar bakalım dua ederseniz sevinirim mMrb canim nasilsin dogum yaptin mi ?
Oo wne guzel gelmis beklenen gunCanım pazartesı sabahı yarın sabah 6.30 ihşallah alıcaklar bakalım dua ederseniz sevinirim m