Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tm canim yazmayi unutmusum operim yerine❤bende 2 gundur hic iyi degildim hele dun hic iyi degildim bugun dune gore biraz iyiyim..lohusalik cok sinsi derlerdi dogruymus sanki kendini yeni yeni gosteriyor
Ilaclarına başlaaa sende önemlisin çünkü bebek için kendın ıyı olmalısın önce ben bunu ögrendimm artık evet bazen sabahları 160 devırıyor seker bazen oglenlerı 9 kılo verdım bıseyde yedıgım yok zatenn bakalımmm bende ısterım 40 ı tamamlasın ama ınan cok zor gecıo ama benım kız pek acelecı sabkı erken gelmek ıcın cok mucadele edıo sagolsun sende hber et nasıl oldun merak ederım umarım duzelırız toparlanırız cok zor yapamayan bılmezzz

160 yuksek oluyor galiba ingilterede sinir 7.8 di..evt canm bir seyde yemiytmussun ilac insulun kullanma arada yuksek cikar ama onuda idare et..benim kuzenimde hamile oda 40 yasinda hicc bir test yatirmadim diyor bide boyle hic bir testi yaptirmayanlarda var (dogru bir sey degil tabi)evt anliyorum seni cok zor bazen 1 gun 1 ay gibi gelir..ama sonlarina geldin..ben suna cok inandim darda kalinca Allah hep seninleymis..her serde bir hayir varmis buna cookk inandim..insirah suresini hep oku dinle canim insana gercekten huzur veriyor

Evet her hafta seker doktorunda kontrol bı haftada bı kadın doktoru 3 haftada bır trıod doktoru 3 haftada bır psıkıyatrı gunlerım böle gecıo en zoru sonları zaten amaaa evet surda sana katılıyorum cok dua cok ıbadet en guzel derman çok şükür bende namazla nıyazla her sıkıştıgımda Rabbbıme sıgınıyorum geceler yoksa gecmıoo amaaaa bıtıcek ben ınanıyorum nasıl oldun ataklarım nasılll ılacl alıyormusun bebıs le nasılsınız

Aynn canim biticek emin ol bitiyorda zor ama geciyior gunler..gecleri bol dua et yutubeden ac dinle bana iyi gelirdi..canm sende troit mi var?bende eh iste bazen iyi bazen kotu hizla gunler gecsin istiyirum bebegim buyusun istiyorumbugun mental hemsire geldi evime kontrole ayda bir geliyor..1 yil bzim gozetimimizdesin dedi bir problemin olursa beni hemen ara dedi..insana guven veriyor boyle dwmeleri bile..

Trıodim hıc yok hepsı alındı bacım 10 sene once aynen öle yapıoyprum namaza durdukca oturdukca hep dua dılımde gelsınler gelsınler almanyadada öleee sürekli bı ebe 4 ay gelır destek en azından sevındım iyi olmanızaaa dıkkat edın sıkıyorum dişimi bakalım kızlar önce geliyormus zatenn

Evt kizlar once gelirmis insllhh vaktinde saglikla gelirevt canim buradada oyle geliyorlar surekli..ama bebegimin hemsiresi artik gelmicek numara verdi bir sorun olursa beni ara dedi artik 10 cu ayda gelicek..bu ayin 20 sindede insallh aşilar baslicak..bide bebegin dogunca hemen bir tatile git Turkiyeye iyi gelir hakettinbn hazirda bekliyorum ama malesef nasip olmuyor Turkiye suan burada kirmizi listede daha cikarmadilar Almanyada oyle bir sey yok ama ne guzel..

Evet ama bebek dogmadan ımkansız mayısta gıttık tam fıyasko ucakta panik atak tuttu hıc tutmazdı nefesım daraldı hıc nefes alamıyorum sandım bıde bugun ınsulıne basladık yarın bebek dogum doktoru bakalım nedıcek erken alsın dedı seker doktoru şükür artık son 6 ama sankı son 4 haftamız ama bıde bana sorsalar keske

Bebek dogmadan zaten gidemezsin canim almazlar ucaga 34 de kadar raporla aliar..hadi yaa neden acaba ucak daraltti mi..bnde ilk bindigimde baya nasil olucak panik atagim gelirse diye korkmustum ama bindim havalandi uyumusumg.olsunn insuline baslamissin 38 de alirlar canim insulun kullandigin icin yani burada oyle Almanyayi bilemem..ama sonuna geldin sukurr yaa sabirr az kaldi..Duayla sabirla gecicek insallhh guzel gunlerde gelicek

Evet tatlım sonunda dogum tarıhımız bellı oldu cok şükür 23 agustos kaldı 4 haftaa 38 bitio 39 dan gün almıs oluyorum evet insülin yüzünden erken alcaklar ama şükür bebek iyimiş bakalım geri sayıcaz artık cabucak gecer ıhşallah birde kendı kendıme uyumaya gecebılsem keşkeee ama umutluyum herşey zamanla düzelir buda gelır gecer evet bol dua ıle sabırla yola devammm hayırlı guzel bayramlara kızlar

Oo iyi canm az kalmis sukur..gecersin gecersin zamanla dogumdan sonra duzelmeye basalarsin ha olmadi ilac kullanirsin illaki duzene girer..dogumdan sonra hormonlar inise gecer zamanla toparlsrsin..aynn sabir dua cok onemli..supesizki en buyuk yardimcimiz Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…