Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

caresizlik kurtulmak isteme durumdan. Asil paradox Olmek bile o an yasadiklarimdan daha cazip ve kolay gelirkende bir okadarda olmekten korkmak uzun suruyormu peki sizin

caresizlik kurtulmak isteme durumdan. Asil paradox Olmek bile o an yasadiklarimdan daha cazip ve kolay gelirkende bir okadarda olmekten korkmak uzun suruyormu peki sizin
Benmki bazen gun boyu bazen 2 saat bazem 5 saat yani anksiyitenin yogunluguna gore degisiyor..igrenc bir duygu anliyorum seni sanki dunyanin sonu gibi hissediyor insan..ilac kullaniyormusunuz?

Benmki bazen gun boyu bazen 2 saat bazem 5 saat yani anksiyitenin yogunluguna gore degisiyor..igrenc bir duygu anliyorum seni sanki dunyanin sonu gibi hissediyor insan..ilac kullaniyormusunuz?
Canim benim anksiyetem aslinda gecen yil epilepsi teshisimden sonra basladi hatta ilk 3 4 ay yasamak okadar zor geliyorduki gun boyu suren kalp carpintisi nefes darligi bogrume okuz oturmus sanki hicbiseyden zevk almiordm heran olecekmisim gibi hissediodm o ara epilepsi ilacina basladim yasadigim seyin anksiyete oldugunun farkinda bile degildim hepsini epilepsiye bagliodm annem babam yanima geldiler cok yardimci oldular iki tanede cocugm var o kadar uzuluordmki onlara yetemiorm kendi derdimden diye sonra namaz kildim kurana verdim kendimi bayagi iyi geldi doktor ilacta yazmisti ama o donem emziriorm diye almadim daha sonrada kendim basa cikmayi ogrendm sanirim alistim anksiyetenin bana verdigi eziyete inislere cikislara. Belki epileptik ilac almior olsam cesaret ederdm ama vucudumu daha fazla ilacla zehirlemek istemiorm. Suan da 8 aylik hamileyim Basta cok korkmustum ama korktugum kadar gecmedi. Senin nezamandan beri var anksiyeten

Gecmis olsun canim Rabbim sifani versin insallh..kendin basa cikabiliyorsan arada yokluyorsa ilac alma canim zaten az bir zaman kalmis dogumuna..o yasadiklarinin hepsi anksiyete belirtisi yasamdan zevk alamamak.surekli korku panik icinde olmak ana belirtileri..bnde anksiyete 13 14 yildir var degisime hic gelemiyorum mutlulugada mutsuzlugada gelemiyorum garip bir sey..

Epilepsiyle ilgili ilaçlar kullanıyorsunuz galiba.onlar hamilelikte kullanılıyormu? Yada aynı antidepresanlar gibi riskleri varmı aceba.

Sen nasılsın cnm bebek nasıl, annelik lohusalık nasıl geçiyor? İlaca devam ediyor musun?

Cok tesekkur ederim canim amin hepimize insallah Cok kotu birsey yasamayan anlayamaz

Sen nasılsın cnm bebek nasıl, annelik lohusalık nasıl geçiyor? İlaca devam ediyor musun?
Sukur iyim canim idare ediyorum yani bazen kotu bazen iyi dun mesela kotuydum bugun dunden iyiyim..bebegimde sukur iyi bazen gaz sancilari falan oluyor..yok canim kullanmiyorum dogdu dogali ilac..bakalim nasil ilerlicek surecsen nasilsin nasil gidiyor hamilellik ?sonra yaklasiyorsun artik

Egzersiz yapmak ve hayatımı daha planlı yaşamak bana çok iyi gelmişti. Her sabah duş, güzel beslenme ve hareket etmek.. Bunları planlı yapınca ve dikkatimi sitcom dizilerine (How I Met Your Mother ve Friends) verince kendimi daha iyi hissettim günden güne. Hepinize acil şifalar

Ne güzel idare edebiliyorsan ilaçsız öyle devam et İyi canım ya biliyosun işte genel hamilelik problemleri atak yaşamıyorum fazla çok şükür iç sıkıntısı gibi gelip gidiyor. Hazırlıklara baslamam lazim artık üşeniyorum

Hosgeldin. Onecelikle Allah yardımcın olsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Neler cektim neler yaşadım. Hamileliğimin 3 haftası Psikiatri servisinde yatarak geçti. Sinir krizleri uykusuzluk bulantı istifra anksiyeteye bagli tansiyon. Ne ararsan oldu bende. Pandeminin en yoğun zamanında ise gidip geldim herkes gibi iş yerinde vakalar çıktı korktum. Canıma kıymayı düşündüm. Ama iste şimdi burada dur arkadasim.
İlaca başladım iyi bir Psikiatri buldum 5 ayın sonunda sanki bir tik yol aldım derken. Suan doğuma 8 günüm kaldı. 1 Temmuza tarih aldık. Kafanda kurma ilaç mis oymuş buymuş Rabbim ne yazarsa o. Neler okudum. Neler dinledim bir bilsen. İlac kullanmaya asla bir anneyi teşvik etmem sadece sen iyi ol ki bebekte iyi olsun felsefesini sakin unutma. Şimdi diyorum ki geçiyor gerçekten geçiyor. İs yerinde geçirdiğim sinir krizlerine evde yerlerde sürünmelerime baslayipta bitmeyen krizlere kanma geciyor. Gun 24 saat 24 saniye mutlu okduysan o anda kal. Bana İnan arkadaşım o anlar çok uzayacak. Formu yılma basından sonuna kadar oku birde unutma buraya yazmayan ama bunun mislini yaşayanlar da var. Yanliz değilsin. Önce Allah var.

Bebis nasıl iyi mi kuzum sen iyi misin arkadaşım

Yemin ediyorum düşe kalka geldik sonuna nasılsın nasıl gidiyor. Tünelin sonunda ki ışık çok net dimi hadi insallah arkadaşım. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.

Yemin ediyorum düşe kalka geldik sonuna nasılsın nasıl gidiyor. Tünelin sonunda ki ışık çok net dimi hadi insallah arkadaşım. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.
Ben iyiyim canım ya heyecan falan karışık gidiyor işte Eksiklerimi toparlıyorum sonra düzen işine girişip bekleyecegim. Esas sen nasilsin ya 20 gün diyor çok az kalmııışş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…