- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.390
Sağlıkla gelsin inşallah Allahim doğumla beraber hepimizin sıkıntıları gitsin bitsinCanım 1 temmuza gün aldık bekliyorum eli kulaginda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin inşallah Allahim doğumla beraber hepimizin sıkıntıları gitsin bitsinCanım 1 temmuza gün aldık bekliyorum eli kulaginda
İnsallah canım aminnnnSağlıkla gelsin inşallah Allahim doğumla beraber hepimizin sıkıntıları gitsin bitsin
Iyi canim iyi olmana sevindim bencede hazirlaklara basla artikben 32 ci haftamda baslamistim..al al bitmiyor valla halen devam ediyorum ben almayaNe güzel idare edebiliyorsan ilaçsız öyle devam et İyi canım ya biliyosun işte genel hamilelik problemleri atak yaşamıyorum fazla çok şükür iç sıkıntısı gibi gelip gidiyor. Hazırlıklara baslamam lazim artık üşeniyorum
Sukur iyiyz canim arada gazi oluyor agliBebis nasıl iyi mi kuzum sen iyi misin arkadaşım
Sukur iyiz canim idare ediyoruz..bebekte iyi arada gaz sancisi oluyor beni baya yoruyor ama idare ediyoruz..sen nasilsin iyimisin doguma baya az kaldi seninde..Bebis nasıl iyi mi kuzum sen iyi misin arkadaşım
Bebeğe zarar vermekten çok korkuyorum canım bedensel zihinsel çünkü özel eğitim öğretmeniyim aynı zamanda onları gördükçe çok korkuyorum. Allah sana da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin çok sevindim iyi olmana teşekkür ederimHosgeldin. Onecelikle Allah yardımcın olsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Neler cektim neler yaşadım. Hamileliğimin 3 haftası Psikiatri servisinde yatarak geçti. Sinir krizleri uykusuzluk bulantı istifra anksiyeteye bagli tansiyon. Ne ararsan oldu bende. Pandeminin en yoğun zamanında ise gidip geldim herkes gibi iş yerinde vakalar çıktı korktum. Canıma kıymayı düşündüm. Ama iste şimdi burada dur arkadasim.
İlaca başladım iyi bir Psikiatri buldum 5 ayın sonunda sanki bir tik yol aldım derken. Suan doğuma 8 günüm kaldı. 1 Temmuza tarih aldık. Kafanda kurma ilaç mis oymuş buymuş Rabbim ne yazarsa o. Neler okudum. Neler dinledim bir bilsen. İlac kullanmaya asla bir anneyi teşvik etmem sadece sen iyi ol ki bebekte iyi olsun felsefesini sakin unutma. Şimdi diyorum ki geçiyor gerçekten geçiyor. İs yerinde geçirdiğim sinir krizlerine evde yerlerde sürünmelerime baslayipta bitmeyen krizlere kanma geciyor. Gun 24 saat 24 saniye mutlu okduysan o anda kal. Bana İnan arkadaşım o anlar çok uzayacak. Formu yılma basından sonuna kadar oku birde unutma buraya yazmayan ama bunun mislini yaşayanlar da var. Yanliz değilsin. Önce Allah var.
Bugün sağlık ocağına gittik ve tansiyonum strese bağlı 15 e 9 çıktı kalbim 108 bunu görünce iyice strese girdim hıçkıra hıçkıra ağladım çocuğa zarar veriyorum diye ama panigime engel olamıyorumHosgeldin. Onecelikle Allah yardımcın olsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Neler cektim neler yaşadım. Hamileliğimin 3 haftası Psikiatri servisinde yatarak geçti. Sinir krizleri uykusuzluk bulantı istifra anksiyeteye bagli tansiyon. Ne ararsan oldu bende. Pandeminin en yoğun zamanında ise gidip geldim herkes gibi iş yerinde vakalar çıktı korktum. Canıma kıymayı düşündüm. Ama iste şimdi burada dur arkadasim.
İlaca başladım iyi bir Psikiatri buldum 5 ayın sonunda sanki bir tik yol aldım derken. Suan doğuma 8 günüm kaldı. 1 Temmuza tarih aldık. Kafanda kurma ilaç mis oymuş buymuş Rabbim ne yazarsa o. Neler okudum. Neler dinledim bir bilsen. İlac kullanmaya asla bir anneyi teşvik etmem sadece sen iyi ol ki bebekte iyi olsun felsefesini sakin unutma. Şimdi diyorum ki geçiyor gerçekten geçiyor. İs yerinde geçirdiğim sinir krizlerine evde yerlerde sürünmelerime baslayipta bitmeyen krizlere kanma geciyor. Gun 24 saat 24 saniye mutlu okduysan o anda kal. Bana İnan arkadaşım o anlar çok uzayacak. Formu yılma basından sonuna kadar oku birde unutma buraya yazmayan ama bunun mislini yaşayanlar da var. Yanliz değilsin. Önce Allah var.
Merhaba cipralex degil ama onun muadili citoles kullaniyorum 20 mg. 10 mga 16. Haftamda falan basladim sizin şu an olduğunuz haftalara kadar 10 ile götürdüm sonra 20ye ciktim. Herhangi bir problemim yok çok şükür. Zaten 10 mg oldukça düşük bir doz için rahat olsunKızlar merhaba bende okb ve anksyete hastasıyım ilaç kullanırken hamile kaldım ve ilacı hemen bıraktım ilk sıralar çok kötüydü ilacın geri çekilmesi baya etkiledi sonra geçti iyileştim derken tekrar geri döndü rahatsızlığım doktor doktor gezdim pasifflora şurup verdiler rahatsızlığım ileri boyutta olduğu için etkilemedi daha sonra 27. Haftamda cipralex 10 mg kullanmaya başladım aranızda bu ilacı kullanann var mı yardımcı olurmusunuz
Valla ben de öyle bir iyi bir kötü tamamen iyileştim diyemem hamilelikte stabil psikolojiyi engelliyor malesef. Hormonlar malum Ben anca 2 ayda falan daha iyi huzurlu olmaya basladim, ilacim paxildi ama gebelikte önerilmedigi için devam edemedim. Onu toparlamak yordu bu süreçte. Haftanız gayet iyi doz artırabilir doktorunuz korkmayin bişey olmuyor. Olmazsa doğumdan sonra eski kullandığınız ilaç varsa ona geçersiniz güvenliyseÇok teşekkür ederim Cevabınız bende kullalı 3 hafta olmak üzere ama pek bir faydasını göremedim bir iyi bir kötüyüm sizin ne kadar bir zamanda fayda etmişti acaba
Hayır değilimEvet malesef anlik faydasi oluyor..Hamilemisinz?
Ben henüz konuşmadım ama kullanacağim canım, kullanan arkadaşlarım da var zaten çok sükür problem yaşamadilar. Doz azaltacağim sadece. Valla doğumda ne zaman oluyo belli olmuyor ki Bebek her an gelebiliyor son haftalarda birakmak sacma ama doz azaltılabilir ben de onu yapacağimHamilelikten önce dyloxia kullanıyordum ama onun hakkında çok araştırma olmadığı için cipralexi tercih etti demekki etki etmesi zaman alıcak malesef hormonlar alt üst etmiş durumda allah bizim durumumuzda olan herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreç gerçekten emzirme döneminde ilaç kullanmaya devam edicekmisiniz doktorunuz ne diyor bu konuda benimki sıkıntı olmayacağını söyledi zaten burda eski yazılanların birçoğunu okudum şükür kötü bir durum yazılmamış ama bazıları bir hafta önceden falan bırakmışlar rabbim bebeklerimizi korusun
Merhaba iyiyim ben çok şükür,ara ara bakıyorum buraya sen nasıl oldun bırakmışsın ilacı umarım ihtiyaç duymuyorsundurMrb kizlarr nasilsiniz iyisinizdir insallh.. sayfa sessiz yazayim dedim..
Merhaba canim iyi olmana sevindim bndw iyim sukur idare ediyorum evt dogumdan sonra kullanmadim ama ilerde ne olur bilmiyorum simdilik bir iyi bir kotu idare ediyorum..senin kac haftalik oldun?Merhaba iyiyim ben çok şükür,ara ara bakıyorum buraya sen nasıl oldun bırakmışsın ilacı umarım ihtiyaç duymuyorsundur
İyi olucam de Allah’ın izniyle ihtiyaç duymazsın artık bebeğin var o sana güç ilaç olacak,35.haftadayızMerhaba iyiyim ben çok şükür,ara ara bakıyorum buraya sen nasıl oldun bırakmışsın ilacı umarım ihtiyaç duymuyorsundur
Insallh canim insallh ihtiyac duymamooo masalhh baya az kalmis yaa heycan vardir simdi eminimİyi olucam de Allah’ın izniyle ihtiyaç duymazsın artık bebeğin var o sana güç ilaç olacak,35.haftadayız