Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhabalar herkes iyi sanırım çok yazılmıyor ben hala iyi olabilmiş değilim sanırım ilaç etki etmiyor hiç iyi olamayacakmışım gibi hissediyorum bu günler geçer mi gerçekten dayanamaz haldeyim artık bir gün iyiyim sonra eskisinden kötü oluyorum dışardayken bi şekilde zaman geçiyor iyi hissediyorum eve gelince sanki başa sarıyorum eve takmış haldeyim sanki beni kötü yapan bu ev gibi taşınsam taşınamam çok zor günler geçiriyorum kimse anlamıyor halimden eşim hiç oralı değil zaten gerçekten hamileliğin bu kadar zor olduğunu bilseydim bir değil bin kez düşünürdüm hamileyken kesinlikle etrafınızdaki insanların desteği çok önemli destek göremeyince iki katı kötü oluyor insan allah yardım etsin bizim durumumuzda olanlara tek umudum doğumdan sonra geçmesi bu günlerimi unutup hayatım boyunca hatırlamak bile istemiyorum

Mrb canim bu forumda hemen hemen herkez senin yasadiklarini yada benzerini.yasamistir bnde dahil..aslinda evde problem yok sen oyle hissdiyorsun..evt destek cok onemli sana tavsiyem arkdasini aileni ara yada git yanlarina sohbet muabbet et kafani.dagitir biraz..bak 30 haftaya gelmissin ne guzel cok az kalmis biticek gidicek bu gunler biliyorum cok zor ama iste anne olmak kolay degil..kendini asla yanliz hissetme yanliz degilsin..az kaldi bunu dusun ve bol dua et..Rabbim imtihan eder imtihandada yardim eder bunu unutma

Haklısın canım belki evet evde bişey yok ama eve gelince kabusum başlıyor resmen annem sürekli yanıma gelmeye çalışıyor bende ona gidiyorum ama çalıştığı için çok yanımda duramıyor dışarı atıyorum kendimi bu seferde eşimin gereksiz kıskançlıkları yüzünden sorun yaşıyoruz tam bi karmaşa yani rabbimin imtihanı inşallah mükafatını alırız. Siz nasılsınız geçtimi doğum yapmışsınız iyi oldunuz mu

Annenin gelip gitmesi cokk iyi canim ne guzel benm o sansim malesef olmadi..bnde senin gibiydim kendimi disari atiyordum dolasiyordum iyi geliyordu biraz ama eve girince ayniydim..eşine durumunu net anlat canim ben rahatsizim keyfimden cikmiyorum de..sukur o konuda bnm esim iyiydi o bana derdi cik bir dolas gel diye.. işten gelirdi aksam 9 da yorgun argin bide arabayla beni gezdirirdi..eşin anlayisli olmasi cok onemli bi konuda..bnde iyim canim sukur bazen iyi bazen kotu gunler geciyor bebegimle ugrasip duruyorum

evet kesinlikle eşin destek olması çok önemli olmasada fazla önemsemiyorum fırsat buldukça atıyorum kendimi dışarı canımdan değerli değil yaşamayan bilmiyor gerçekten. Ne güzel senin adına çok sevindim en azından hamilelik hormonlarından kurtulmuşsun inşallah bende o günleri görürüm

Dualarınıza talibim yarın sabah sezeryana giriyorum. Kızım ve benim için ne olur dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Canım benim inş sağ salim kucağina alacaksın bebeğini. Sakın korkma her şey yolunda olacak. Bizi de haberdar et müsait olunca, şükür kavuşturana şimdiden

Aynn canim cekmeyen anlamaz..at kendini disari gez dolas derin nefes al ver..gecicek emin ol bu gunlerde gecicek gununde az kalmis zaten

Kizlar bizde 30 u deviriyoruz ama ben cok zorlaniyorum artik gün icersindede karisiyor hersey surekli kendime is cikartiyorum ama gormeye gör heryerim agrio benim Ilacim uyku ilaci gibi anksiteyede destek ama oda artik uyutmuoo ama şükür Rabbim vermisse vardir bir hikmeti sual sorurmazz Hamd olsun verdiklerine vericeklerine erken dogum isticezzz almanyada kadinin ruh sagligi cok onemli 2 sezeryanin var ztnn bu3,cu ihsallah yola devammm birakmak yon lyl dusuncez iyi olacak inaninnn yeter

Bende aynı şekilde hiç bitmeyecekmiş gibi sanki ne güzel darısı bize inşallah allah sağlık versin hayırlı evlat olur inşallah .

Masallh az kalmis canim ya sabir de devam et..30 a kadar geldiysenn bundan sonrasida gecer bir turlu..canim erken dogum isticem demissin boyle bir seye musade ederlermiki?herhangi bir problem yoksa bebek ve anne acisinda erken dogumu gerektiren sanmiyorum gununden once almazlar..38 ve ustu olunca alirlar en azindan bnm yasadigim yerde oyle..zaten oyle bir sey olsada erken aldirma canim bu bebek acisindan iyi bir sey degil..anne karninda ne kadar durursa bebek icin o kadar iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…