- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Bn pskilogu cozum olark pek gormuyorum canim ya..hani hafif rahatsizliklarda etkili olabilir ama rahatsizligi fazla olanda pek etkili olmuyor..ilac+terepi etkili olabilir ama..İsmi güçlü pisikolojii yutuptan valla yine hastalik yendi yine pes ettirdi iyibi piskologa gitmek çözümmu acaba
Cok sevındım iyi olunda yerime ısır öp koklaa darısı bızlere ihşallah ne dıyım aynen benım doktorumda aynı fıkırde canım kesmek olmaz doguma kadar devam dedıı şükür bunada zor gecıo bazı aksamlar bunalıyorum şişkınlık patlıcakmısım gıbı ama sonraa dıomm gecıcek hersey bız duzelcez Rabbım cozumunude verır ınanıyprum aynenn bakalım anestezıde görcek o nedıcekk artık iyi olmanıza sevındımmm bebışte iyii en guzel haber de oo bende terapınıj işe yaradıgına pek ınanmıyorum anlık rahatlama ılac sız zor gebelık hormonlar ızın vermıo ben daha once bılmezdım hıc panık atak yada anksıtıye neymıs hepsını hamılelıkte ögrendımBirakma canim zaten vucut alacagi kadar aldi son zamanlar kessende bir anlami yok.bn doguma gittigimde ozellikle geliyordu ebeler ilacini ictin mi diye bnde cantama birakmistim giderken ama icmemistim..icmem diye ozellikle kendiler suyu getirdi onlerinde içtim..bana kalsa icmicektimRabbim korur canm insallh merak etme iyiz canim sukur surekli evdeyim bebisle ugrasip duruyorum zaman geciyor oylee
Yok yok mrketme bişe çıkmaz inşallah.haber verirsin bizede.burda ilk andan beri bırkmayıp ilacı bebişini sağlıkla kucağına alanlar oldu.hiç mrketme.yok gelişimi gayet güzel ikili testte temiz cktı ayrıntılı ultrasonu bekliyorumm hayırlısı insallah kötü bsey ckmaz
inşallah canımmm dua edin çok ihtiyacım varYok yok mrketme bişe çıkmaz inşallah.haber verirsin bizede.burda ilk andan beri bırkmayıp ilacı bebişini sağlıkla kucağına alanlar oldu.hiç mrketme.
yyaaaa masallah canım paxera kaç mg alıyordun canımBen hamileyken de ilaç kullandım hala kullanıyorum. Paxera ve xanax bebeğim sağlıklı maşallah bir sıkıntımız yok. Ayrıca çok da zeki ayından önce gidiyor maşallah
Yok ben kendi kullandığım sitalopramın dozunu arttırdım. İlaç değiştirmek daha büyük çöküntü yapıyor arada diyePeki sen şuan paxeramı kullanıyorsun cnm
Operim canimmCok sevındım iyi olunda yerime ısır öp koklaa darısı bızlere ihşallah ne dıyım aynen benım doktorumda aynı fıkırde canım kesmek olmaz doguma kadar devam dedıı şükür bunada zor gecıo bazı aksamlar bunalıyorum şişkınlık patlıcakmısım gıbı ama sonraa dıomm gecıcek hersey bız duzelcez Rabbım cozumunude verır ınanıyprum aynenn bakalım anestezıde görcek o nedıcekk artık iyi olmanıza sevındımmm bebışte iyii en guzel haber de oo bende terapınıj işe yaradıgına pek ınanmıyorum anlık rahatlama ılac sız zor gebelık hormonlar ızın vermıo ben daha once bılmezdım hıc panık atak yada anksıtıye neymıs hepsını hamılelıkte ögrendım
Evet son 11 haftacikk ihsallahh bakalim lohusaligi hic dusunemiyorumki ztn ben:)))Operim canimminsllh darisi sizlere canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evt canim birakma basa donersin cok zor olur..hamilelik zor bir surec gercekten hormonlar insanin dengesini bozuyor..lohusalikta zor bir surec ama iste insan gecicek bu zor gunler diye umut ediyor..kac haftalik oldun canim sen? az kaldi galiba
Maşallah darısı bize olsun inşallah bizde yazalım burdan.hanileliğin başından itibarenmi kullandınBen hamileyken de ilaç kullandım hala kullanıyorum. Paxera ve xanax bebeğim sağlıklı maşallah bir sıkıntımız yok. Ayrıca çok da zeki ayından önce gidiyor maşallah
Hamileyken 20 mg alıyordum şimdi 40a çıktıkyyaaaa masallah canım paxera kaç mg alıyordun canım
Darısı başınıza. 7.haftada bırakmıştım 21.haftada ilaçlara tekrar başladım. Bir daha da bırakmadımMaşallah darısı bize olsun inşallah bizde yazalım burdan.hanileliğin başından itibarenmi kullandın
Iyi iyi canm az kalmis sukur oda gecerr bol bol dua ettEvet son 11 haftacikk ihsallahh bakalim lohusaligi hic dusunemiyorumki ztn ben:)))
Merblarr bnde hamileligimde izzet gulluyu biraz dinledim ama bana hic bir etkisi olmadi size oluyorsa dinleyin tabiki..Bir de YouTube dan İzzet güllü nün videolarını izleyin başlı başına terapi gibi oluyor ve verdiği telkini gün içinde düzenli tekrar edin "Ben hasta değilim, sıkıntılarımdan korkmuyorum kaçmıyorum onlarla savaşmıyorum. Sıkıntıyı sıkıntı yapan sıkıntının ortaya çıkması değil benim hatalı algılamamdır. Yağmuru yağmur yapan yağmurun yağması değil benim şemsiye kullanmamamdır. Gibi telkinler
Mrb canm bnde emziriyorum bebegimi dogum yaptim yapali ilac kullanmiyorum biraktim..1 aylik olduk..aslinda pekte iyi sayilmam ilac kullansam iyi olur ama cekiniyorum acikcasi ne derece sute gecer diye..senin bu konuda bilgin var mi yada doktorunun soyledigi?Hamileyken 20 mg alıyordum şimdi 40a çıktık
Ben varım yeni hamileyim ve anksiyetem yoğunBu aralar anksiyeteli doğum bekleyen hamile yok herhalde :) Yeni yılınız kutlu olsun..
Aynısı bende de vardı canım. İlk 3 ay hem fiziksel şikayetler hem de hamileliği bi kabullenme/ kabullenememe süreci oluyor. Hayatım nasıl devam edecek, ben ne olacagim, özgürlüğüm bitecek mi, bebeğe bakabilir miyim, acaba olmasa mıydı gibi ikilemler yoruyor insanı. Hele önceden anksiyete pa geçmişim varsa daha yoğun yaşıyorsun. Bi de üstüne gebelik sıkıntıları başlayınca zor oluyo. Ama geçiyo inan bi süre sonra alışıyosun. Zarar vermez korkma. Şu an çok küçük bedeni yeni yeni gelişiyor seni anlamasına stresini hissetmesine imkan yok. O kendi derdinde büyüme çabasında :)) o yüzden şimdilik kendine odaklan, sevdiğin istediğin şeyleri yap. Calisiyorsan devam et kafanı meşgul tut. Zaten bebek büyüdükçe sen de hamile olmaya alışıyorsun bağ geliştiriyorsun. İnşallah keyifle devam eder sürecinHamileliginizi nasıl geçirdiniz ben çok yeni hamileyim ve anksiyete hamileligi öğrendiğimden beri aşırı heyecan beni yoruyor yerimde duramıyorum inanın. İçim sıkılıyor bunaliyorum başıma ne gelecek bilmiyorum bu sorun bebeğime zarar vermez inşallah bu konu da beni yoruyor