Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Çok teşekkür ederim çok içten yazmışsınız hissetmissiniz beni inşallah dedikleriniz gibi olur

Çok teşekkür ederim çok içten yazmışsınız hissetmissiniz beni inşallah dedikleriniz gibi olur
Aynılarını yaşadım saatlerce forumları siteleri dolaştım çaresizce ağlayarak alt üst bi sekilde o yüzden seni cok iyi anliyorum. Benzer duygular yaşayanlara yardimci olmak istiyorum bu sebepten. Hepsi geçiyor hiç merak etme. Hele bi hamile olduğun belli olsun tekmeler hareketler başlasın çok daha iyi olacak emin ol. Hamilelerin duası kabul olur derler birbirimize dualarımızı yollayalım sorunsuz sağ salim bebişler gelsin kucağımıza.

İnşallah canım sagliklica çocuklarımızı kucaklarimiza alalım hamile olduğumu ogreneli 3 gün oldu ağla ağla bı hal oldum mutluluktan nasıl hamileyim diyorum mucize gibi içimde bişey gelisiyo bunun mutluluğu varken bu sorun çok yorucu gerçekten benden nasıl anne olur diyorum

5 vakıt namaz hep dua dılımde cok şükür genede halımıze Rabbıme emanetız gecıcek hersey duzelcek zamanlaaa bu sürecıde atlatcazzz ınanıyorumyazarım ara araa geneee öperim sizi
Allah kabul etsin canimimanimiz iinancimizda olmasa ne yapariz bilmiyorum..Allah bundan assagi dusurmesin insallh..gecicek evt kara gun kararip kalmaz..bende optum canim gorusrz

Ne kadar güzel yazmışsınız. Ben de 4 gün oldu öğreneli. Beklenmeyen gebelikti. Hayatımı yeni yeni düzene koyuyordum. İnanılmaz korkuyorum düzenimin bozulmasından ki anksiyetem de bir an olsun bırakmıyor beni. Sizin yazinizdan sonra 3 ay sonra rahatlarım diye umut ettim inşallah.

ben planlı gebelik istememize raağmen ilk rüyamda gördüm haykırarak ağlıyordum hayır ben hazır değilim istemiyorum diye uyandım ve dudağımda kocaman bir uçuk çıkmıştı. kara basan gibiydi ve panik atak geçirmişim rüya halinde, kalkıp test yaptım ve pozitif. o gün doğum günümdü tüm gün ağladım sonraki gün yine ağladım hazır değilim nasıl olacak birde ben doktora yapıyorum ankesiyete var gergin yoğun çalışan evliliğe bile zar zor ikna olan yoğunluktan yemek dahi yapamayan bir insanım. çocuk da istememizin nedeni 40lı yaşlara geliyoruz korkuyordum ya olmazsa diye. planlı gebeliğe rağmen depresyona girdim. hatta 10. haftada acaba çocuk için acelemi ettim nasıl olacak dedim eşimle hep konuştum bebek doğacak nasıl uykusuz kalacağım. bende migren var uyku düzenim değiştiği an tutar ve hastanelik olurum iğnelerle uyuşturulup anca öyle ataklarım geçer. ya migren tutarsa ben nasıl bakıcam çocuğa, ağlaması doktora tezim nasıl yetişecek dedim. o hafta o kadar stres yaşadımki.üstüne üniversiteki hocam kızdı boş boş kaç ay geçirmişsin dedi tabi hamile olduğumu mecburen söyledim. ilk haftalarda hep yattım iş güç üniversite ev herşeyi bıraktım deprosyana girmiştim. geçen hafta11. haftada şehir dışı görevime gitmeden doktora göründüm daha doğrusu doktor gitme sana rapor verim dinlen dedi ben ısrarla gitmem lazım deyince bakayım dedi ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. resmen bir önceki hafta çocuk için acaba mı diyen ben o kadar kötü oldumki ben bu çocuğu istiyormuşum. o kadar acabalar, nasıl olacaklar, kafadaki soru işaretleri herşeyi dert etmem bitmişti çünkü artık gebelik yoktu kendimle çelişiyorum dedim ve kaybedince aslında ben onu istediğimi anladım. artık biliyorumki herşeye rağmen ben istiyorum. Allah inşallah nasip ederse bir daha bana ders oldu herşey aslında boşmuş. demem o ki tüm soru işaretleri kendini kötü hissetme hepsi normal gerçekten. ben dersimi bir kayıpla aldım. siz içinizde gelişen embriyoya canla başla sarılın. ne insanlar anne oluyor ne büyük sınavlar arasından o çocuğu yetiştiriyor. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. hayırlı ömür versin. hep böyle dua ederk içinizdeki vesveseyi uzaklaştırın kendinizden

Ağlayarak okudum yazdıklarınizi çok üzüldüm gerçekten Allah en yakın zamanda size tekrar evlat nasip etsin. Korkularim anksiyetem geldiğinde tansiyonum yükseliyor ve bebeğe Bir zararı olmasından korkuyorum bedensel ve zihinsel olarak Allah korusun ama çok da hassas bir insanım 9 ay nasıl geçer bilmiyorum inanın kalp çarpıntısı yaşıyorum kaç gündür çok teşekkür ederim yazdiklariniz beni çok etkiledi bir hamile olarak inşallah Allah duamı kabul eder ve size en yakın zamanda bir bebek nasip eder

amin inşallah. bende de böyle içimdeki düşündükçe kalp çarpıntım oluyordu geceleri hep kabus diş sıkma el yumru uyanıyordum. doktora özellikle benim greginliğim bebeğe zarar verir mi dedim vermez merak etmeyin demişti. Hayırlısı ile bebeğe zarar vermez sizin durumunuzda inşallah merak etmeyin ama kendi içsel sorgulamanızı benzerini yaşadığım için paylaşmak istedim. hamilelikte hormonlardan insan duygu durumunu kontrol edemiyor. özellikle panik atak ankesiyete var ise. allah kalbinize gönlünüze ferahlık versin inaşllah. güzel duanız için de Allah razı olsun.

Çok çok teşekkür ederim aynen dediklerinizi yaşıyorum
moral oldunuz bana Allah sizden de razı olsun

Mrblar yazinizi okudum gecmis olsun..gercekten uzuldum bebeginizi kaybetmenize..ama kader kismet kendinizi uzmeyin ve bu anksiyiteyi yasamis biri olarak soyluyorum bu hastaliga yenilmeyin teslim olmayin..anne olmak dunyanin en guzel duygusu bnde cokk zor bir hamilelik gecirdim sizin o yasadiginiz duygulari bnde derinden yasadim ama her seye degermis ve emin olun Allah yardim ediyor..o yuzden ertelemeyin baktiniz cok kotu olduniz 12 ci haftada ilaca baslarsiniz hamilelik boyunca kullanirsiniz..

Gecmis olsun canm..senin yasadigin surecleri bu forumda hemen hemen hepsi yasamistir bende dahil..guclu ol bu gunlerde gececek emin ol bol bol dua ett..bide tansiyonunu her zaman kontrolde tut..merak etme bu zor gunlerde bitecek..bn 3 aylik hamileydim annemi arar aglardim anne bitmez bu gunler 6 ay var daha nasil biticek nasil dayanicam bn diye..ama sukur bitti..bebegim dogdu 1 aylik bile oldu..seninkide gecicek inan buna..

Bunları okudukça çok iyi hissediyorum iyi ki varsınız çok teşekkür ederim bebeğim için güçlü olmaya çalışıyorum

Teşekkür ederim inşallah. Size de hayırlı olsun bebeğiniz. Ertelemeyi düşünmüyoruz ama rabbim ne zaman sağlıkla nasıp ederse artık. Artık bakış acimi değiştirdim biraz ağır bir ders oldu ama nasıp böyleymiş

Aminn insallhdunyada rizki yokmus canm kendini asla suclama dunyada rizki olsa hic bir sey engel olamazdi..tesekkr ederim Allah razi olsun Rabbim isteyen dileyen herkeze nasipmetsin insallah

Dusenin halinden dusen anlar canim yanlis degilsin unutma bunu her zaman yazabilirsin..aynn bebegin icin guclu oll elinden geleni yap ve inancini yitirme bu zor gunlerde gecicek..
Evet bebek beni daha dikkatli yaptı şimdiden çok teşekkür ederim sizlere insan panik gelince dünyası karariyo sanki sadece kendi yasiyo gibi düşünüyor ama dünyada bir sürü insan bu sorunu yasiyo allahim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı, İsteyenlere de enyakin zamanda hamile kalmayi nasip etsin. Destek çok önemli yalniz olmadığını bilmek güzel

Selam kizlar anksiyetede neler yasiyorsunuz lutfen paylasirmisiniz yasadiklarinizi duygularimi anlamdiramiyorum gune iyi basliyorum sonra bir sikinti kalp carpintisi halsizlik sonra bir iki saat sonra iyiyim sonra yine ayni seyler bazen resmen ruhum aci cekiyor

Biliyorum canim o an neler hisstigini insan sadece kendi yasiyormus gibi hissediyor en kotusude hic gecmeyecek hissi vermesi..yanliz degilsin canim asla kendini yanliz hissetme..insallhhh insallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…