Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah yardım etsin, ben de hamileliğimin ilk haftası senin gibiydim((seni çok iyi anlıyorum...ben de panikatak teşhisi konmuş, 6 ay ilaç tedavisi görmüş ve şuan 8 haftalık hamile biriyim...maalesef zaten zor olan bir hastalık bir de hormonların değişmesiyle çok daha zorlaşıyor. ama ilaçların geçici tedavi ettiğini düşünenlerdenim. bilinçaltını tedavi ettiği için kalıcı tedavi sağladığını düşünerek OFELYA CABRALın GÜLE GÜLE PANİKATAK cd setini 3 haftadır kullanıyorum ve rahatlattığını düşünüyorum. hem hamilelikte derahatlıkla kullnılıyor ve bilinçli olarak dinliyorsunuz. uyumuyor ve kendinizi kaybetmiyorsunuz. set 159 TL, 1 günlük tedavi seminerine katılıp (ankara da) cd setini alırsanız 980 TL. ben internetten sadece setini aldım %70 tedavi ediyormuş, seminere katılırsan %95. ama ben önce cd setini denemek istedim. insan herşeyden umut ediyor...denemekte fayda var...
biliyorum çok zor ama olumlu düşünmeye çalış ve de bolbol dua et ve Allahtan yardım iste...

bende ankaraya gitmek istiyorum ben doğum yaptım 36 gün oldu ama hala devam ediyor sıkıntılarımmm

mrb ben 17 günlük anneyim bir hafta öncesine kadar bende panik ataktım vücudumda karıncalanmalar var gibi geliyordu boğulacak gibi hissediyordum ama şimdi geçti şimdi biraz gaz problemim var göğsümün arasına bir yumru gibi gelip saplanıyor bunu nasıl geçirebilirim bana önerisi olan varmı sez eyanla doğum yaptım

offfff offfffffff diyorum başka bişi diyemiyorum sanki göğsüm ağrıyo panik ataklarım önce olmuştu yine yaşıyorum sanki bende dünden benri anlık tek vuruşlar oluyo ekstrasistol adı illetin korkuyorum bebeğimle bile ilgilenemiyor hamileliğin tadını çıkaramıyorum sağsağlim doğsun bebeğim 8 yıldr bekledim ben onu kendimi kötü hisediyorum dün acile gitim kanım düşük çıktı buugün yine gitim kalp ultrasonunda pek bişi çıkmadı dr norrmal bazı insanlarda olur korkma dedi ama elimde deil kalp kapağım biraz kalınmış korkulcak bişi yk dedi içim rahat etmiyo çok sık atımlar yaşıyorum beim gibi olan varmı hamilelkte oluyomu ? lütfen ölüm korkusu beni yedi halsiz bıraktı .

kızlar bende ofelya cabralın hastasıyım.bende dort senedır panık atakla bogusan bırıyım.hamıle kalmak ıstedıgım ıcın ılacları bırakmıstım.suan bes aylık bır kızım var ve dort aydır yıne panık atak krızlerım var.emzırdıgım ıcın ılac kullanamdım ve bende ofelya cabralın klınıgıne gıttım.21 gun cd dınledım ve bayagı rahatladım.tedavım devam edıyor.panık atak azalınca altından ölum korkusu cıktı bende.sabah aksam ölumu bekleyen hayattan elını ceken mutsuz umutsuz bır ınsan oldum adeta.sımdı ofelya cabrala devam edıyorum randevularıma gıdıyorum.kızlar sunuunutmayın hersey bızım elımızde.dualarla namazla ve kendımıze verecegımız telkınlerle bunu atlatacagız.ben hamılelıkte ıkı defa buyuk krız gecırdım.onun dısında cok mutluydum hamıleyken.

merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ve yaşadığım şey panik atakmı bilemiyorum kalbim zaman zaman çok hızlı atıyor nefes almakta zorlanıyorum su bile içemiyorum boğulacağım diye ağlama nöbetleri geliyor ve en önemkisi tansiyonum 14-15lere çıkıyor doktora gittim 24 saat ölçüm yapan cihaz takıldı ve uykuda tansiyonum normal çıktığı için ilaç verilmedi sizdede tans,yon yükselmesi oluyomu benim ilk hamileliğimde preklempsi geçmişimde var son 1 aydır acayip stres içindeyim ve saçlarım bile beyazladı diyebilirim

merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ve yaşadığım şey panik atakmı bilemiyorum kalbim zaman zaman çok hızlı atıyor nefes almakta zorlanıyorum su bile içemiyorum boğulacağım diye ağlama nöbetleri geliyor ve en önemkisi tansiyonum 14-15lere çıkıyor doktora gittim 24 saat ölçüm yapan cihaz takıldı ve uykuda tansiyonum normal çıktığı için ilaç verilmedi sizdede tans,yon yükselmesi oluyomu benim ilk hamileliğimde preklempsi geçmişimde var son 1 aydır acayip stres içindeyim ve saçlarım bile beyazladı diyebilirim

kahrolası panik atak gebelikte yakaladı.daha demin bi atak gelir gibi oldu kafamı dağıtmaya çalıştım şimdi yoklamaya devam ediyor.benim panik atak nefes kesilmesi boğazıma birşey düğümleniyor ve nefes alamıyorum.rabbim ne kadar zormuş ya nerden geldi bu başıma.panik atak 1 , boyun fıtığı 2.

herşey güllük gülistanlık nereden çıkıyor hortluyor bu anlamıyorum yaaa bıktım ya bıktım

kızlar bırbırımıze destek olalım.face bookda falanda yazısalım.bende cok korkuyorum.yanlız kalamıyorum hıc.ölum korkusuyla yasıyorum hergun.tedavıde oluyorum aslında.ofelya cabralın hastasıyım.namazımı kıldıgım zaman dua ettıgımzaman cok rahatlıyorum.gercekten cok ıyı gelıyor.yuce rabbım hepımıze butun hastalara acıl sıfalar versın.ben hepınızı cok ıyı anlıyorum.zaten bızı baskası asla anlamaz.onlara sacma gelır bızım bu yasadıklarımız.alay bıle edenler olur ıclerınde.ama basına gelınce anlayacaklar onlarda.doktorumda panık atak hastası ve onun dedıgıde bu bana.senı ancak bu hastalıgı yasayan anlar dıyor.

arkadaşlar sizlere panik atak teşhisi nasıl kondu hangi belirtilerle panik ataksınız dendi şimdi benim durumum şöyle ilk gebeliğimde preklempsi yaşadım 37 haftalıkken şimdide önlem amaççlı coraspin ostecare ve magnezyum kullanıyorum (24 haftalık hamileyim) 4 hafta öncesine kadar gayet iyiyidim tansiyonum 12-7 civarıydı kalp atışlarım 70-80 arasıydı ama 1 ay önce istanbuldan muğlaya tayin oldum eşimi ve evimi bırakıp doğum yapasıya kadar burda yalnızım eşim istanbulda ben brda sıkıntıdayım yani 4 haftadır kalp atışlarım 95-110 arası tansiyonum 135-145 arası değişiyo sürekli ağzımdan nefes alıyorum boğpulacak gibi oluyorum şimdi bu panik atak mı yoksa ilk gebeliğimdeki gibi bir tansiyon mu alayamıyorum dahiliyeye gittim ordada 15-9 çıktı 24 saatlik ölçümdede normal çıktı şimdi pasiflora ve atarax kullanıyorum ama onlarda beni sersem etti işten gelince bir yatıp dinlenemiyorum kalbimin gümbürtüsünden haftasonu kardiyoloğa gidicem orda anlaşılır mı ne olduğu şimdi evde ölçüm yapmıyorum aleti görünce zaten heyecanlanıyorum ne olduğmuda anlayamdımki panik atakmıyım tansiyon hastasımıyım neyim ben kardeşimdede vardı panik atak birkaçyıl çekti en son bir psikiyatri profuna gitti paxera diye bir ilaç vermiş şimdi iyiymiş 1 haftada iyileştim diyor ama tabi gebelikte kullanılıyomu onu bilemiyıorum

cok gecmıs olsun.senınkı hamıleleık tansıyonuna benzıyor.panık atak belırtılerı herkesde degısır.mesela tıtreme ates basması,vucutta uyusma kollarda ellerde yada parmak uclarında uyusma,ölüm korkusu,nefes darlıgı,sankı boguluyormus gıbı hıssetme,mıde bulantısı,kendını kaybetme korkusu,gıbı seyler daha cok belırtısı var.ınankı bunları yazarken bıle ben rahatsız oluyorum.tetıklıyor ınsanı.allah yardımcın olsun.bence sen panık atak degılsın.o ılacları nasıl ıcırıyor doktorlar sana.bence ıcme canım.bebegıne zarar verırsın.eger panık ataksan bıle bunu kendı beynınde cozerek yeneceksın.bu hastalık cok sıkıntılı ama sen dua et.allaha yalvar.namaz kılmak cok rahatlatıyor ınsanı.ben bunların hepsını yapıyorum ve cok rahatladım.ayrıca ılac almadan tedavı olabılırsın.kuantum var mesela.yada benım doktorumun cd lerı var onlardan alabılırsın.doktor ofelya cabral dıye yazarsan ınternette gorebılırsın.gecmıs olsun

Vücudumdaki 2 düşmandan biri.panik atak .

pis ,iğrenç ,illet daha saymak isteyipte sayamadım kötü hastalık.

bir buçuk yıl önce nefes alamadığımdan dolayı eşim acile götürdü.serum takıldı ve panik atak dendi.psikoloğa götürün eşinizi dediler.ve ben o dönem inanılmaz çok sıkıntı yaşamıştım.ve bu şekilde patlak verdi.

bende panik atak nefes alamama ,daralma ,vücudumda yanma şeklinde oluyor ve nabzımı kalp atışlarımı kulaklarımda hissediyorum.

nefes alamamak çok kötü birşey.
bir daha yaşamadım sıkıntılı günleri geride bıraktım derken 3 aylık hamile iken yakaladı.ve sürekli tetikledi.hormonel ama mahvoldum işkence gibiydi.kahroluyordum evlarıma birşey olucak diye korkuyordum.

boğazıma birşey düğümleniyordu ve nefes alamıyordum acaba evlatlarımda benim gibi bana atak geldiğinde nefes alamıyorlar mıdır diye düşünüyordum.korkuyordum.şimdi yaklaşık iki haftadır yok hamdolsun.ama gebeliğin belirli dönemlerinde tetikliyor.
1.trimestinin sonunda.
2.trimestinin ortasında
3.trimestinde aralıklarla.

rabbim yardımcımız olsun
psikiyatriye bile gittim.titiz olduğumu pimpirikli olduğumu söyledi.
sen beynini değil bırak beynin idare etsin herşeyi dedi.
tabi ben illa herşey yolunda olsun istiyorum ama olmuyor işte.

rabbim panik ataklı tüm anne adaylarına ve panik atak hastalarına şifa versin.

(bu arada ben bu başlığı niye uzun zamaandır görmemişim yahu kaç aydır çırpına çırpına panik atak başlığı arıyordum.)

pis ,iğrenç ,illet daha saymak isteyipte sayamadım kötü hastalık.

bir buçuk yıl önce nefes alamadığımdan dolayı eşim acile götürdü.serum takıldı ve panik atak dendi.psikoloğa götürün eşinizi dediler.ve ben o dönem inanılmaz çok sıkıntı yaşamıştım.ve bu şekilde patlak verdi.

bende panik atak nefes alamama ,daralma ,vücudumda yanma şeklinde oluyor ve nabzımı kalp atışlarımı kulaklarımda hissediyorum.

nefes alamamak çok kötü birşey.
bir daha yaşamadım sıkıntılı günleri geride bıraktım derken 3 aylık hamile iken yakaladı.ve sürekli tetikledi.hormonel ama mahvoldum işkence gibiydi.kahroluyordum evlarıma birşey olucak diye korkuyordum.

boğazıma birşey düğümleniyordu ve nefes alamıyordum acaba evlatlarımda benim gibi bana atak geldiğinde nefes alamıyorlar mıdır diye düşünüyordum.korkuyordum.şimdi yaklaşık iki haftadır yok hamdolsun.ama gebeliğin belirli dönemlerinde tetikliyor.
1.trimestinin sonunda.
2.trimestinin ortasında
3.trimestinde aralıklarla.

rabbim yardımcımız olsun
psikiyatriye bile gittim.titiz olduğumu pimpirikli olduğumu söyledi.
sen beynini değil bırak beynin idare etsin herşeyi dedi.
tabi ben illa herşey yolunda olsun istiyorum ama olmuyor işte.

rabbim panik ataklı tüm anne adaylarına ve panik atak hastalarına şifa versin.

(bu arada ben bu başlığı niye uzun zamaandır görmemişim yahu kaç aydır çırpına çırpına panik atak başlığı arıyordum.)[/QUOTE]

bende panik atak hastasıyım

bende panik atak hastasıyım

12 yıldır tedavi görüyorum bebek sahibi olmak istiyorum ama ilaç içtiğim için kalmamam gerekiyormuş diyor doktorum. çok mutsuzum...ne dersin arkadaşım bende bi gün hamile kalırmıyım? bu arada allah bebişini sana bağışlasın inşallah iyi hamilelik geçirirsin darısı ben ve benim gibilerin başına. yarın bu sayfayı umarım bulabilirim. uzun zamandır bu sayfalara girmediğim için unutmuşum nerden nasıl cevap vereceğimi. sayfayı tekrar bulduğumda görüşmek dileğimle iyi geceler....

merhaba cerenseren geçmiş olsun.inşallah kalırsın dünyanın sonu değil ya.hem bildiğim kadarıyla gebelikte kullanılan ilaçlarda var.
allah nasip ederse ikizlerim olacak ama zor geçiyor.iki gündür panik atak yokluyor malesef.korkuyorum panik atak geçiricem diye.çünkü evlatlarıma birşey olucak diye korkuyorum.acaba benim nefessiz kaldığım gibi yavrularımda nefessiz kalıyor mudur diye düşünmeden edemiyorum.

dün akşam yine yokladı ağlamaya başladım.gebelik hormonları alt üst durumda zaten hiçbişey yokken ağlayıp duruyorum.ama panik atak yüzünden insan içine çıkamıyorum.

kayınvalidem ile kayınpederim gelicekler bayramdan sonra allah nasip ederse ama bu panik atak yüzünden gelmelerini beni panik atak geçirirken görmelerini istemiyorum.onlarda benim gibi çaresiz kalıcaklar ve benim çırpınışlrımı görsünler istemiyorum.belki de gelin bizi istemediği için böyle yapıyor diyebilirler yanlış bile anlayabilirler.

işte yaşamayan bilemez asla.

ben hiç ilaç kullanmadım.dr dedim ben panik atak yaşıyorum neden böyle oluyor diye.meğer gebelikte yokluyormuş ama buk adarını beklemiyordum şimdi beş aylık ikizlerime gebeyim.korkuyorum ileriki ayları düşünemiyorum.çünkü artık karnım iyice çıktı ve şiştikçe daralıyorum

rabbim tüm anne adaylarına , panik ataklı annelere ve panik ataklı insanlara yardım etsin.

çünkü resmen ölüp ölüp dirilten hastalık.panik atak yaşamak istemiyorum bende hayatın tadını çıkarmak istiyorum

allah tamamını erdirsin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…