Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

eşim yanımda ama eşimin işi gereği gündüz yanımda olamıyor sabah erkenden cıkıp akşam 9 gibi falan geliyor bende işten erken geldiğim için evde tek basıma kurgular kuruyorum işte.terapi almak gerekiyo diye ben de düşünüyorum doktorumun eşi psikiyatri uzmanı onunla konuşmak istiyorum bakalım bu hafta kontrolum var o zaman sorayım.annem babama anlatıyorum gelin yanıma diye onlarda sırt ceviriyo.iyice bunaldım

ne güzel dr eşi psikiyatr demek.kesinlikle bence de konuşmalısın bu konuyu.ailemden uzağım ben de.zaten hassas bir ruh yapısına sahip olduğumuz ve her şeyi kötüye yorduğumuz için ailemizle ya da çevremiz de yaşadığımız günlük sıradan veya üzücü olaylar bizi daha çok etkiliyo.sen de genel de en çok hangi korkular oluyo.

ben annemi yanıma getirdim bennde uykusuzluk ve skıntı endişe yaptı bu hafta da rapor aldım doktorum b grubu antidepresan alabilirsin dedi psikiyatr ise b grubu ilaç yok diyor namaz kılıp kuran okuyup Rabbime sığınıyorum. bende 8 yıldır pa okb anksiyete yaşadım hep ilaç kullandım bence geçmez bu hastalık o yüzden çocuk erteleme Rabbim yardım ediyor öğretmen arkadaşım namaza başlasan
RABBİM hepimizin yar ve yadımcısı olsun

sevgili arkadaşlarım desteğiniz için sağolun.ben de annemi getirdim yanıma bu hafta yarın işe başlayacağım.zeynep arkadasım sen nerde calışıyosun bende ates basması ve sıkıntı cok oluyor sen de de öylemi öleceğim diye tutturmaya baslıyorum ve o zaman bebeğim de cok uzuluyor namaza başlayacağım ben de Rabbim bize derman olur inşallah..

evet eşiyle görüşeceğim doktorumun bu cumartesi doktoruma da anlatacağım İnşallah rahatlarız

bende uykusuzluk var ve sanki çıldıracak gibi oluyorum özellikle işe gideceğim günler fobi oldu olumsuz düşünceleri kafamdan atamıyorum mutsuzum ve hiçbirşeyden zevl alamıyorumbana da dua edin doktoruna sor ftm ilaç alamaz mıyız

bende cok kötuyum sokağa cıkamıyorum tv izleyemiyorum sohbet edemiyorumm aniden ates basıyor sankı hep ölecekmişim gibi geliyor cıok koytuyum cok

ben de acayip bas ağrısı oluyor kimseyle konusamıyorum kelimeleri toparlayamıyorum kafam kazan gibi sizde de böyle oluyor mu

ben dün gittim lustral ve norodol dm yazdı içmedim korkuyorum

şu an karnım ağrıyor ve akıntım çok sanki su boşaldı gibi Allahım esirgesin bebeklerimizi bize bağışlasın

selam arkadaşlar.ben 13 + 1 hamileyim.son 2 gündür çok şükür biraz daha iyiyim ama çok zor günler geçirdim bulantılar vs.30 kg.dan fazla serum yedim ve son zamanlarda serumdan yada içine katılan metpamid den yada diğer ilaçlardan diye düşündüm serum takıldığı anda aldığım nefes yetmez oluyordu,içimde sıkıntı yattığım yerde duramıyordum,kalbim sıkışıyor gibi midemi sanki bir el sıkıyormuş gibi oluyordu sonradan serum taktırmaz oldum ama yinede bu durum ara ara tekrarlamaya devam ediyor panik atak sadece bunlarla kalmaz sanırım diye düşünüyorum ama neden oluyor bu durumu yaşayan var mı aranız da diye merak ettim birde bu sıkıntı geldiğinde ne yapabilirim bana yardım edebilecek biri var mı ayrıca ben önceden 6 yıl kadar psikolojik tedavi gördüm çok ağır ilaçlar kullandım ama 2 yıl önce hepsini bıraktım iyileşmiştim tekrarlıyorsa diye de korkuyorum lütfen yardım edin o sıkıntı geldiğinde ne yapabilirim bunu yaşayan var mı aranızda

evet canım bu yaşadıkların tamamen metpamid denen ilaçtan dolayıbilgior. seb..hiç bi işe yaramadığı gibi birde insanı çıldıracak hale getiiriyor..

passiflora kullanıyorum ben acayip kötüyüm bakalım nasıl olcak sokağa cıkamıyorum uyuyamıyorum hayattan hiç zevk almıyorum inşallah düzeliriz zeynepp

arkadaşlar ben dayanamıyorum artık bir an önce ölüp kurtulmak istiyorum.dünya her sey gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.sürekli midemde bir kalp var gibi küt küt atıyor.bunu yaşıyor musunuz sizde?midemin üstünde bir kalp küt küt...ellerim ayaklarım uyuşuyor..uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum konuşamıyorum.
en korkuncu belki konuşamıyorum nefes nefese kalıyorum.sürekli ağlıyorum.insanlar dünya gözüme çok değişik görünüyor.ben nasıl baş etcem.etrafımdakiler de mahvoluyor.saatleri sayıyorum.günler bitsin çocuk doğsun diye.ama daha kocaman 3 ay var.bedenim zaten iflas etti bulantı kusma mide ağrısı kasıklarımda ağrı acı nefes alamıyorum.bebeğimi istemiyorum sevemiyorum ilgilenemiyorum isteyemiyorum ne olur bana dua edin.
psikiyatre de gittim 6 ayrı kadın doğumcuya gittim hocaya hacıya gittim bitkisel şeyler de kullandım
sakinleştirici diazem hiç etkilemiyor ne yapayım ben ne olur bir akıl verin dua edin bana....

arkadaşlar ben dayanamıyorum artık bir an önce ölüp kurtulmak istiyorum.dünya her sey gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.sürekli midemde bir kalp var gibi küt küt atıyor.bunu yaşıyor musunuz sizde?midemin üstünde bir kalp küt küt...ellerim ayaklarım uyuşuyor..uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum konuşamıyorum.
en korkuncu belki konuşamıyorum nefes nefese kalıyorum.sürekli ağlıyorum.insanlar dünya gözüme çok değişik görünüyor.ben nasıl baş etcem.etrafımdakiler de mahvoluyor.saatleri sayıyorum.günler bitsin çocuk doğsun diye.ama daha kocaman 3 ay var.bedenim zaten iflas etti bulantı kusma mide ağrısı kasıklarımda ağrı acı nefes alamıyorum.bebeğimi istemiyorum sevemiyorum ilgilenemiyorum isteyemiyorum ne olur bana dua edin.
psikiyatre de gittim 6 ayrı kadın doğumcuya gittim hocaya hacıya gittim bitkisel şeyler de kullandım
sakinleştirici diazem hiç etkilemiyor ne yapayım ben ne olur bir akıl verin dua edin bana....

sizin için dua ettim. allah şifa versin. herşeyin çaresi kendimizde aslında.kendimiz istemezsek ilaç da çare olmaz. bu yaşadıklarımızın hepsi psikolojik ben de yaşıyorum zaman zaman. ama diyorum ki bunu kendime yapan benim. doktora gittim çünkü hiç bi hastalığım yok çok şükür. kendi kendime yapıyorum diyorum kendimi teskin ediyorum geçiyor. allah size ne güzel evlat nasip edicek inş. çoğu kadın var böyle hamilelikte istemeyen ama doğunca yavrusunu herşeyden çok seven. inş siz de doğum da anlicaksınız dünyanın en güzel şeyine sahip olduğunuza.allah 9 ay vermiş süre. gerçekten çocuğa alışmak için çok gerekli bi süre.

Ne olur bu şekilde düşünme bende hamileyim şuanda benimde 2.5 ayım kaldı. Ve bütün anne adayları olarak hafifte olsa yoğunda olsa mutlaka psikolojik olarak birtakım problemler yaşıyoruz. Bir bebeğin varlığını kabullenmiyorsun başta, nasıl yapıcam diyorsun, ben bir bebeğe nasıl bakıcam diyorsun buda seni çıkmaza sürükleyebiliyor. Sen biraz daha yoğun yaşıyorsun. Ama aklına hakim olmaya, pozitif düşünmeye ve güzel yönlerini görmeye çalış. Çoğunun isteyipte sahip olamadığı birşeye sahipsin. Allah nasip etmiş mucizesini sana bahşetmiş. Meleğini göndermiş ne kadar güzel ve kutsal bir şey yaşatıyor sana. Bunun tadını çıkarmaya bak. Başka alanlara yönel ve kendine acıma.....Senin bahsettiğin gibi bir durumu ben üniversitedeyken yaşadım 2 sene ilaç kullandım geçti. Sakın kendini geçmeyecek diye telkin etme olurmu. Geçiyor. Ama dediğim gibi aklını başına almalısın. Şimdi sen o masum meleğine odaklan senin için dua edicem:KK66:

Son düzenleme:
bende panık atak denen ıllete düşen bırıyım.sıze onerecegım bır doktor var ınternetten bakın ıstersenız.ılacsı ztedavıyle rahatlatıyor sızı.doktor ofelya cabral.ben uc aydır onun tedavısındeyım.bayagı rahatladım.cd ler verıyor sıze.hergun dınlıyosunuz.hıpnoz cd lerı.ama sız uyumuyosunuz.bence bır bakın ofelya cabral dıye yazın cıkar.

ben de panikatak teşhisi konmuş, 6 ay ilaç tedavisi görmüş ve şuan 8 haftalık hamile biriyim...maalesef zaten zor olan bir hastalık bir de hormonların değişmesiyle çok daha zorlaşıyor. ama ilaçların geçici tedavi ettiğini düşünenlerdenim. bilinçaltını tedavi ettiği için kalıcı tedavi sağladığını düşünerek OFELYA CABRALın GÜLE GÜLE PANİKATAK cd setini 3 haftadır kullanıyorum ve rahatlattığını düşünüyorum. hem hamilelikte derahatlıkla kullnılıyor ve bilinçli olarak dinliyorsunuz. uyumuyor ve kendinizi kaybetmiyorsunuz. set 159 TL, 1 günlük tedavi seminerine katılıp (ankara da) cd setini alırsanız 980 TL. ben internetten sadece setini aldım %70 tedavi ediyormuş, seminere katılırsan %95. ama ben önce cd setini denemek istedim. insan herşeyden umut ediyor...denemekte fayda var...

X