eşim yanımda ama eşimin işi gereği gündüz yanımda olamıyor sabah erkenden cıkıp akşam 9 gibi falan geliyor bende işten erken geldiğim için evde tek basıma kurgular kuruyorum işte.terapi almak gerekiyo diye ben de düşünüyorum doktorumun eşi psikiyatri uzmanı onunla konuşmak istiyorum bakalım bu hafta kontrolum var o zaman sorayım.annem babama anlatıyorum gelin yanıma diye onlarda sırt ceviriyo.iyice bunaldım
selam arkadaşlar.ben 13 + 1 hamileyim.son 2 gündür çok şükür biraz daha iyiyim ama çok zor günler geçirdim bulantılar vs.30 kg.dan fazla serum yedim ve son zamanlarda serumdan yada içine katılan metpamid den yada diğer ilaçlardan diye düşündüm serum takıldığı anda aldığım nefes yetmez oluyordu,içimde sıkıntı yattığım yerde duramıyordum,kalbim sıkışıyor gibi midemi sanki bir el sıkıyormuş gibi oluyordu sonradan serum taktırmaz oldum ama yinede bu durum ara ara tekrarlamaya devam ediyor panik atak sadece bunlarla kalmaz sanırım diye düşünüyorum ama neden oluyor bu durumu yaşayan var mı aranız da diye merak ettim birde bu sıkıntı geldiğinde ne yapabilirim bana yardım edebilecek biri var mı ayrıca ben önceden 6 yıl kadar psikolojik tedavi gördüm çok ağır ilaçlar kullandım ama 2 yıl önce hepsini bıraktım iyileşmiştim tekrarlıyorsa diye de korkuyorum lütfen yardım edin o sıkıntı geldiğinde ne yapabilirim bunu yaşayan var mı aranızda
ne tedavisine başladınızBen tedaviye başladım dördüncügün çok kötü etkiledi ilaç bana dua edin
arkadaşlar ben dayanamıyorum artık bir an önce ölüp kurtulmak istiyorum.dünya her sey gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.sürekli midemde bir kalp var gibi küt küt atıyor.bunu yaşıyor musunuz sizde?midemin üstünde bir kalp küt küt...ellerim ayaklarım uyuşuyor..uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum konuşamıyorum.
en korkuncu belki konuşamıyorum nefes nefese kalıyorum.sürekli ağlıyorum.insanlar dünya gözüme çok değişik görünüyor.ben nasıl baş etcem.etrafımdakiler de mahvoluyor.saatleri sayıyorum.günler bitsin çocuk doğsun diye.ama daha kocaman 3 ay var.bedenim zaten iflas etti bulantı kusma mide ağrısı kasıklarımda ağrı acı nefes alamıyorum.bebeğimi istemiyorum sevemiyorum ilgilenemiyorum isteyemiyorum ne olur bana dua edin.
psikiyatre de gittim 6 ayrı kadın doğumcuya gittim hocaya hacıya gittim bitkisel şeyler de kullandım
sakinleştirici diazem hiç etkilemiyor ne yapayım ben ne olur bir akıl verin dua edin bana....
arkadaşlar ben dayanamıyorum artık bir an önce ölüp kurtulmak istiyorum.dünya her sey gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.sürekli midemde bir kalp var gibi küt küt atıyor.bunu yaşıyor musunuz sizde?midemin üstünde bir kalp küt küt...ellerim ayaklarım uyuşuyor..uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum konuşamıyorum.
en korkuncu belki konuşamıyorum nefes nefese kalıyorum.sürekli ağlıyorum.insanlar dünya gözüme çok değişik görünüyor.ben nasıl baş etcem.etrafımdakiler de mahvoluyor.saatleri sayıyorum.günler bitsin çocuk doğsun diye.ama daha kocaman 3 ay var.bedenim zaten iflas etti bulantı kusma mide ağrısı kasıklarımda ağrı acı nefes alamıyorum.bebeğimi istemiyorum sevemiyorum ilgilenemiyorum isteyemiyorum ne olur bana dua edin.
psikiyatre de gittim 6 ayrı kadın doğumcuya gittim hocaya hacıya gittim bitkisel şeyler de kullandım
sakinleştirici diazem hiç etkilemiyor ne yapayım ben ne olur bir akıl verin dua edin bana....