Paksera iyi etki ediyormu cnm herkes cok kullaniyor benim eski nesil bir ilacti kullandığım yan etkileri fazlaydi lutsral alerji yapmisti selektra iyi gibiydi en azından kabizlik yapmadı ilk üç ay icmemen en iyisi cnm ilk on hafta özellikle elinde değildir tabi keske rahatsiz olmasakMerhaba arkadaşlar benim 1 oğlum var 2.bebeği düşünüyorum.paxera kullanıyordum.bebek düşündüğüm için lustrale geçtim.3 ay oldu.kaygılarm azaldı ama.korkular için etki etmiyor.oyüzden tekrar paxeraya geçtim.lustralle birlikte kullanıp.lustrali azaltarak bırakıcam.hamilelikte kullananlarıda okuyorm paxerayı.keşke tamamen iyikeşsekte hiç içmesek
Gercekten cok zor bir surec ozleliklede bizim gibi rahatsizligi olanlara..ama masalahh siz ilac kullanmadan hamileligi gecirmissiniz bu cok guzel bir sey ve halende kullanmiyorsunuz zor ama basarmissiniz..bn malesef 25 ci haftamda ilaca basladim cok direndim cok ugrastim ama artik deliricek gibi olmustum gucum kalmamisti aglayarak basladim..ben hamilelikten once ilac kullanmiyordum ama simdi cok korkuyorum surekli ilac kullanmak zorunda kalirim diyee ya gecmezse dogumdan sonra diye..Bir sure cok iyiyim sonra yeniden ama ilac kullanmadigim donemlerde iradem guclendi cvp vermeme konusunda ama stresim cok onu her zaman kontol altinda tutamıyorum bu beni bitiriyo öyle ki yüzüm kirisiyo resmen ilac kullaninca geciyosittes baslayinca tekrar cok yoruldum artık yeni dogum yaptim esim soguk davranıyor eskisi gibi degil iyice morelim bozuluyo
Cnm inan surunerek gecirdim gun sayarak bebege birsey olur kendimi affetmem diye soyle dusundum ben dokuz ay lerisan olucam ama ona birsey olursa o bir ömür o yüzden baslayamadim bir turlu simdide emiyo yine Sürünüyorum Allah büyükGercekten cok zor bir surec ozleliklede bizim gibi rahatsizligi olanlara..ama masalahh siz ilac kullanmadan hamileligi gecirmissiniz bu cok guzel bir sey ve halende kullanmiyorsunuz zor ama basarmissiniz..bn malesef 25 ci haftamda ilaca basladim cok direndim cok ugrastim ama artik deliricek gibi olmustum gucum kalmamisti aglayarak basladim..ben hamilelikten once ilac kullanmiyordum ama simdi cok korkuyorum surekli ilac kullanmak zorunda kalirim diyee ya gecmezse dogumdan sonra diye..
Sizde mi hamilelikte başladınız ilaca bende ve benim hamilelikten hemen önce başladı bu anksiyete bebeğim olmayacak diye okadar üzdüm ki kendimi günlerce bebek düşünüp uyuyamadım sonra Rabbim bi bebek verdi bu sıkıntıyla beraberGercekten cok zor bir surec ozleliklede bizim gibi rahatsizligi olanlara..ama masalahh siz ilac kullanmadan hamileligi gecirmissiniz bu cok guzel bir sey ve halende kullanmiyorsunuz zor ama basarmissiniz..bn malesef 25 ci haftamda ilaca basladim cok direndim cok ugrastim ama artik deliricek gibi olmustum gucum kalmamisti aglayarak basladim..ben hamilelikten once ilac kullanmiyordum ama simdi cok korkuyorum surekli ilac kullanmak zorunda kalirim diyee ya gecmezse dogumdan sonra diye..
Selektra 25 etkisiz denecek bir ilac dozu cok dusuk en azından elli iyi geliyormus doktorum soylemisti hafif uyku yapiyo sadeceSizde mi hamilelikte başladınız ilaca bende ve benim hamilelikten hemen önce başladı bu anksiyete bebeğim olmayacak diye okadar üzdüm ki kendimi günlerce bebek düşünüp uyuyamadım sonra Rabbim bi bebek verdi bu sıkıntıyla beraberilaca bir ay oldu tam başlayalı selectra 25 mg doktor tekrar aynı ilacı verdi ama pek iyi geldiğini düşünmüyorum artık bir ay daha kullanıp psikoloğumla devam edip kendim yenicem kararlıyım artık ilaç zaten fayda sağlamıyorken kullanmanın anlamı da yok
Evet fayda etmiyor pek ama uykularım baya düzeldiSelektra 25 etkisiz denecek bir ilac dozu cok dusuk en azından elli iyi geliyormus doktorum soylemisti hafif uyku yapiyo sadece
Paksera iyi etki ediyormu cnm herkes cok kullaniyor benim eski nesil bir ilacti kullandığım yan etkileri fazlaydi lutsral alerji yapmisti selektra iyi gibiydi en azından kabizlik yapmadı ilk üç ay icmemen en iyisi cnm ilk on hafta özellikle elinde değildir tabi keske rahatsiz olmasak
Açıkçası sorununun ne olduğuna bağlı panik atak anksiyete de paxera daha iyi.ama okbde lustral etkilşymişValla paxera iyi geliyor bana.korkularımı azaltıyor.ama enaz 2 ay sürüyor etki etmesi.ama bu ilaçlar kabızlık yapıyor biraz.
Cnm inan surunerek gecirdim gun sayarak bebege birsey olur kendimi affetmem diye soyle dusundum ben dokuz ay lerisan olucam ama ona birsey olursa o bir ömür o yüzden baslayamadim bir turlu simdide emiyo yine Sürünüyorum Allah büyükben yapi geregide biraz aciya katlandim herkes ayni degil sonucta aci ceke ceke yogruldum ben bu hayatta cnm sende inşallah sag saglim doğum yap ileri donemde icmek riski cok düşürüyor bir ay ksla görüş doktorunla bence cnm yine malesef biraksakta yine baslama durumu olabilir
Evt canim bnde kullanmiyordum ama bende anksiyete vardi yillardir..yillar once universiteye giderken kullanmistim..ama bayadir kullanmiyordum..hamilelikte nuksetti..senin mg cok dusuk ondan etki etmeyebilir..benm psikiyatriye baslarken bende 25 mg kullanayim dedim..kullan ama etki edecegini sanmiyorum demisti..50 mg kullaniyorum ben..Sizde mi hamilelikte başladınız ilaca bende ve benim hamilelikten hemen önce başladı bu anksiyete bebeğim olmayacak diye okadar üzdüm ki kendimi günlerce bebek düşünüp uyuyamadım sonra Rabbim bi bebek verdi bu sıkıntıyla beraberilaca bir ay oldu tam başlayalı selectra 25 mg doktor tekrar aynı ilacı verdi ama pek iyi geldiğini düşünmüyorum artık bir ay daha kullanıp psikoloğumla devam edip kendim yenicem kararlıyım artık ilaç zaten fayda sağlamıyorken kullanmanın anlamı da yok
Hamilelikten mi oldu acaba benimde o yüzden mi geçmiyor acaba doğumdan sonra daha iyi olur muyuz acaba ne dersinEvt canim bnde kullanmiyordum ama bende anksiyete vardi yillardir..yillar once universiteye giderken kullanmistim..ama bayadir kullanmiyordum..hamilelikte nuksetti..senin mg cok dusuk ondan etki etmeyebilir..benm psikiyatriye baslarken bende 25 mg kullanayim dedim..kullan ama etki edecegini sanmiyorum demisti..50 mg kullaniyorum ben..
AminnnCnm inan surunerek gecirdim gun sayarak bebege birsey olur kendimi affetmem diye soyle dusundum ben dokuz ay lerisan olucam ama ona birsey olursa o bir ömür o yüzden baslayamadim bir turlu simdide emiyo yine Sürünüyorum Allah büyükben yapi geregide biraz aciya katlandim herkes ayni degil sonucta aci ceke ceke yogruldum ben bu hayatta cnm sende inşallah sag saglim doğum yap ileri donemde icmek riski cok düşürüyor bir ay ksla görüş doktorunla bence cnm yine malesef biraksakta yine baslama durumu olabilir
Evet kimse kullanmak istemiyor burda doktorlar da endişelenmemiz gerektiğini söylüyor benim doğum doktorum teşvik etti almam konusunda,4 martta gitmiştiniz ne dedi doktorunuzAminnnbenmde tek tesellim ilaca gec basladim onunla kendimi telkin ediyorum..tabi basindan beri kullananlarda var mecbur kalmasa hic bir anne kullanmaz..sukur burdan baktigim kadariyla sorun olan olmamis..Allah kimseyi mecbur birakmasin...evt 1 nisanda tekrar randevum var doktora sorucam ne zman birakayim diye..
Öyle tabi kim ister kuzum evet cok sukur sorun yasamadilar evt cnm bi git gorusAminnnbenmde tek tesellim ilaca gec basladim onunla kendimi telkin ediyorum..tabi basindan beri kullananlarda var mecbur kalmasa hic bir anne kullanmaz..sukur burdan baktigim kadariyla sorun olan olmamis..Allah kimseyi mecbur birakmasin...evt 1 nisanda tekrar randevum var doktora sorucam ne zman birakayim diye..
Malesef o riske girmeyi göze alamam icerken hamile kaldim diye bile aklimda korkular var esim de asla kabul etmez emzirme donemi icin alti ay dolsun basliycsmBen bebeğim 1 yaşındayken rahatsızlandı.ve paxerayı kullanırken emzirdim.şuan 3 yaşında oğlum çok şükür sıkıntı olmadı.idare edebiliyorsanız çok güzel.ama zorlamayın kendinizi emzirme sürecinde uzun çünkü.
Kabizlik sikinti baya hem kilo yapiyo selektra bende kabizlik yapmamisti onu baslarim kesinValla paxera iyi geliyor bana.korkularımı azaltıyor.ama enaz 2 ay sürüyor etki etmesi.ama bu ilaçlar kabızlık yapıyor biraz.
Okbde cok ilac kullandim hic biri anafranil ile boy olcusemez cok eski ilactir hizli etki ediyorAçıkçası sorununun ne olduğuna bağlı panik atak anksiyete de paxera daha iyi.ama okbde lustral etkilşymiş
Hamilelikte hormonlar hat safada salgilaniyor hamileligin etkisi buyuk bide ilaclarda yetersiz kaliyor hamilelikte tam etki gostermiyor..bnmde korkum o ya hamilelikten sonra duzelmezsem ya boyle olursam diyede bir yandan cok korkuyorum..Hamilelikten mi oldu acaba benimde o yüzden mi geçmiyor acaba doğumdan sonra daha iyi olur muyuz acaba ne dersin
Pek verimli gecmedi ya 60 dk surdu elinde defter doktorun surekli bana soru soruyor dogru duzgun firsat vermedi bana kendimi pek ifade edemedim bir bitsede gitsem dedim icimden..diger ilk gorustugum daha iyiydi..dedim kullaniyorum ama ilaci bir yandanda uzuluyorum bebege zarari olursa diye dedim bebege nasil etkiler dedim korkum organlarinda beyninde bir problem olur mu dedim..yok dedi ama mesela dusuk riski olur yada iste erken dogum gibi seyler olabilir dedi..kar zarar hesabina gore oneriyoruz dedi..dedim cok kullanan gebe var mi dedim cok dedi..bide burada gebe+lohusa ruh sagligi hastanesi ayri..yani normal hastanenin icinde degil Turkiyedeki gibi..Evet kimse kullanmak istemiyor burda doktorlar da endişelenmemiz gerektiğini söylüyor benim doğum doktorum teşvik etti almam konusunda,4 martta gitmiştiniz ne dedi doktorunuz
İlaç almadığınız dönemlerde nasıldı durumunuz üniversite yıllarından beri vardı ama lohusalıkta arttı yani, umarım atlatırız yıllarca sürüyor olması beni korkutuyor ben bir kaş aydır yaşıyorum çok zor çokHamilelikte hormonlar hat safada salgilaniyor hamileligin etkisi buyuk bide ilaclarda yetersiz kaliyor hamilelikte tam etki gostermiyor..bnmde korkum o ya hamilelikten sonra duzelmezsem ya boyle olursam diyede bir yandan cok korkuyorum