Bende 2 martta gittim nasılsın dedi biraz daha iyi gibiyim üçüncü trimester kullanmak istemiyorum dedim iki kutu daha vereyim son kutuya başlayınca yarım al bir hafta bırak dedi benim doktorumda yoktu çok saçma geçti ben ne dediysem öyle yaptı pek verimli geçmedi benimde yaniPek verimli gecmedi ya 60 dk surdu elinde defter doktorun surekli bana soru soruyor dogru duzgun firsat vermedi bana kendimi pek ifade edemedim bir bitsede gitsem dedim icimden..diger ilk gorustugum daha iyiydi..dedim kullaniyorum ama ilaci bir yandanda uzuluyorum bebege zarari olursa diye dedim bebege nasil etkiler dedim korkum organlarinda beyninde bir problem olur mu dedim..yok dedi ama mesela dusuk riski olur yada iste erken dogum gibi seyler olabilir dedi..kar zarar hesabina gore oneriyoruz dedi..dedim cok kullanan gebe var mi dedim cok dedi..bide burada gebe+lohusa ruh sagligi hastanesi ayri..yani normal hastanenin icinde degil Turkiyedeki gibi..
Ilac kullanmadigim donemde iyiydim bir sorun yoktu..mesela suan hastaneye gidince kontrole bir garip oluyorum rahatsiz oluyorum bide ben saglik teknikeriyim cok zmanim gecti hastanede..ama sanki suan ilk defa hastaneye gidiyor gibi hissdiyorum kendimi kontrole gidince 1 2 gun kendime gelemiyorum..4 martaa gittigimde pisman oldum psikiyatriye 1 2 gun huzursuzlandim..İlaç almadığınız dönemlerde nasıldı durumunuz üniversite yıllarından beri vardı ama lohusalıkta arttı yani, umarım atlatırız yıllarca sürüyor olması beni korkutuyor ben bir kaş aydır yaşıyorum çok zor çok
Onun dışında iyisin ama o da geçer inşallahIlac kullanmadigim donemde iyiydim bir sorun yoktu..mesela suan hastaneye gidince kontrole bir garip oluyorum rahatsiz oluyorum bide ben saglik teknikeriyim cok zmanim gecti hastanede..ama sanki suan ilk defa hastaneye gidiyor gibi hissdiyorum kendimi kontrole gidince 1 2 gun kendime gelemiyorum..4 martaa gittigimde pisman oldum psikiyatriye 1 2 gun huzursuzlandim..
Eh iste pek iyide sayilmam idare etmeye calisiyorum..Onun dışında iyisin ama o da geçer inşallah
Aynı şekildeEh iste pek iyide sayilmam idare etmeye calisiyorum..
Evet canım biliyorm bende kullandım anafranili kullanırken hamile kaldım hatta.öğrenince bıraktım.ben paxera ve lustral ikisi arasında kıyaslama yaptm.Okbde cok ilac kullandim hic biri anafranil ile boy olcusemez cok eski ilactir hizli etki ediyor
Evet kilo aldım biraz iştah açıyor sadece.ama kontrol senin elinde.spor ve sağlıklı beslenerek.kontrol altına alınabiliyor.selektra iyi geliyorsa ne güzel.daha az yan etkili.hamilelikte bile tercih edilen ilaçKabizlik sikinti baya hem kilo yapiyo selektra bende kabizlik yapmamisti onu baslarim kesin
Pardon cnmEvet canım biliyorm bende kullandım anafranili kullanırken hamile kaldım hatta.öğrenince bıraktım.ben paxera ve lustral ikisi arasında kıyaslama yaptm.
Süt vs sağdınız mı paxera ile emzirirken? Yoksa direkt emzirdiniz mi? Ben de paxera kullanıyorum emzirirken de kullanacağım. Bazı arkadaşlardan duyuyorum içtikten 4 saat sonra sağılmış süt verin diyorlar.Ben bebeğim 1 yaşındayken rahatsızlandı.ve paxerayı kullanırken emzirdim.şuan 3 yaşında oğlum çok şükür sıkıntı olmadı.idare edebiliyorsanız çok güzel.ama zorlamayın kendinizi emzirme sürecinde uzun çünkü.
Doğru tedavi edilmezse yıllarca sürüyor.. Ama hamilelikte hormonlardan dolayı daha bir farklı. Daha fazla yani. Gebeliğimiz bitince tam olarak düzeliriz umarım bebeklerimize bakarızİlaç almadığınız dönemlerde nasıldı durumunuz üniversite yıllarından beri vardı ama lohusalıkta arttı yani, umarım atlatırız yıllarca sürüyor olması beni korkutuyor ben bir kaş aydır yaşıyorum çok zor çok
Canım senin kız mıydı bebeğin? Kaçıncı haftada doğum yaptın? Kızlar erken gelir derler ya ondan soruyorum benimki de kızPardon cnm
Selam canm dogumuna baya az kaldi senin doktorla konustunuz mu? doguma yakin azalt yada 2 3 hafta onceden ilaci keselim falan dedi mi?Doğru tedavi edilmezse yıllarca sürüyor.. Ama hamilelikte hormonlardan dolayı daha bir farklı. Daha fazla yani. Gebeliğimiz bitince tam olarak düzeliriz umarım bebeklerimize bakarız
Merhaba canım muhtemelen 2 haftaya doğum yaparım. Ilacı bırakmıyorum azaltmıyoruz da aynen devam canım. Sezaryan olsaydı doğuma gittiğin gün alma derdim dedi sadece. Ben normal olmasını istiyorum allaha emanet artık.Selam canm dogumuna baya az kaldi senin doktorla konustunuz mu? doguma yakin azalt yada 2 3 hafta onceden ilaci keselim falan dedi mi?
Erkek cnmCanım senin kız mıydı bebeğin? Kaçıncı haftada doğum yaptın? Kızlar erken gelir derler ya ondan soruyorum benimki de kız
Zaten ben paxeraya 31.haftada başladım bırakmam çok saçma olur. Tam yeni toparlanıyorum, hamilelik bitti sayılır şimdi lohusalığa hazır olmam lazım, bebeğime iyi bakmam lazım. İnşallah allahın izniyle.Selam canm dogumuna baya az kaldi senin doktorla konustunuz mu? doguma yakin azalt yada 2 3 hafta onceden ilaci keselim falan dedi mi?
Yok cnm direk emzirdim.sağmaya filan vakit olmuyor açıkçası.4 saat beklesende sanmıyorum etkisi geçsin.sonuçta göğüste depolanıyor süt.ve o ilaçta vücudunda.zaten 1yaşını geçmişti.gözlemledim herhangi bir yan etkisi olmadı.eser miktarda geçiyormuş süte araştırdım biraz.Süt vs sağdınız mı paxera ile emzirirken? Yoksa direkt emzirdiniz mi? Ben de paxera kullanıyorum emzirirken de kullanacağım. Bazı arkadaşlardan duyuyorum içtikten 4 saat sonra sağılmış süt verin diyorlar.
Anladim canim..senin baya az kalmis insallh kolaylikla atlatirsinMerhaba canım muhtemelen 2 haftaya doğum yaparım. Ilacı bırakmıyorum azaltmıyoruz da aynen devam canım. Sezaryan olsaydı doğuma gittiğin gün alma derdim dedi sadece. Ben normal olmasını istiyorum allaha emanet artık.
Oyle evett lohusalikta cok onemli bebislerimize iyi bakabilmemiz icin saglikli olmamiz lazim..bende daha bu konuyu doktorla konusmadim..ilacim bitti eczaneye bildirdim doktor yazmamis..bugun sekreteri aradi cuma gunu (GP) saglik ocagindaki takibimi tutan aile hekimi beni aricakmis konusucakmis ilac hakkinda..hani iyiysen birak mi dicek anlamadim..acikcasi korkuyorum az buçuk toparlandim geri basa donmek istemiyorum..Zaten ben paxeraya 31.haftada başladım bırakmam çok saçma olur. Tam yeni toparlanıyorum, hamilelik bitti sayılır şimdi lohusalığa hazır olmam lazım, bebeğime iyi bakmam lazım. İnşallah allahın izniyle.
Sakın bırakma canım.ztn lohusalık hamilelikten çok daha beter süreç.ben bu hastalığa ozaman tutuldum stresten.oyüzden şikayetlerin artar.bebeğine bakamaz duruma gelirsin.sonuçta bu ilaçlara başladığın zaman enaz 6 ay kullanmak gerekiyor.başa dönersin çektiğin acılarda yanına kar kalırOyle evett lohusalikta cok onemli bebislerimize iyi bakabilmemiz icin saglikli olmamiz lazim..bende daha bu konuyu doktorla konusmadim..ilacim bitti eczaneye bildirdim doktor yazmamis..bugun sekreteri aradi cuma gunu (GP) saglik ocagindaki takibimi tutan aile hekimi beni aricakmis konusucakmis ilac hakkinda..hani iyiysen birak mi dicek anlamadim..acikcasi korkuyorum az buçuk toparlandim geri basa donmek istemiyorum..