- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
Aynı korku bendede var ilk başladığımda mesela 9 ay kullandım.azaltarak bıraktım.1 aya kalmadan yine tekrarları.tekrar başa sarıyosun.nasıl bırakıcas hiç bilmiyorum.ilaç sanki tedavi etmiyor.kullanımca iyisin bırakınca yineaynı.inş bi çözüm bulabilirizHamilelikte hormonlar hat safada salgilaniyor hamileligin etkisi buyuk bide ilaclarda yetersiz kaliyor hamilelikte tam etki gostermiyor..bnmde korkum o ya hamilelikten sonra duzelmezsem ya boyle olursam diyede bir yandan cok korkuyorum..
Sakın bırakma canım.ztn lohusalık hamilelikten çok daha beter süreç.ben bu hastalığa ozaman tutuldum stresten.oyüzden şikayetlerin artar.bebeğine bakamaz duruma gelirsin.sonuçta bu ilaçlara başladığın zaman enaz 6 ay kullanmak gerekiyor.başa dönersin çektiğin acılarda yanına kar kalır
[/QUOTE
Evet haklisinz birakmak banada suan mantikli gelmiyor..birakamam yapamam gibi geliyor zaten..ama bir yandanda vicdan azabi cekiyorum..cok degisik kotu bir durum yaa insan ne yapacagini sasiriyor..ama suan icin birakamam zaten tam bir iyilik halide yok ki hani iyilestim diyeyim..
InsallhAynı korku bendede var ilk başladığımda mesela 9 ay kullandım.azaltarak bıraktım.1 aya kalmadan yine tekrarları.tekrar başa sarıyosun.nasıl bırakıcas hiç bilmiyorum.ilaç sanki tedavi etmiyor.kullanımca iyisin bırakınca yineaynı.inş bi çözüm bulabiliriz
Bu yazdığınız ilaçlar zaten birbirinin muadili kimisine paxera iyi gelir kimisine selectra mesela lustral 100 mg ile citoles 10 mg karşılaştırırken ben doktoruma 10 mg diğeri 100 mg demiştim içerisindeki etken maddeleri farklı dedi bir de böyle durum da var prozac selectra bana zerre iyi gelmemişti ama bir tanıdığım prozac ile çok mutlu olduğunu hiçbir şeyi kafaya takmadığını söyledi herkese etki eden ilaç farklıYa sunu atın kafanızdan ağır ilaç ya da hafif ilaç diye bir sey yok. Kisiye göre kimine iyi geliyor kimine yaramıyor. Benim paxerayla hic iyileşemeyen ama selectra ile kendine gelen arkadasım da var mesela. Tamamen kisiye özel bu ilaçlar.. sana 100 bile hafif geldi ama o 50 ile iyileşti mesela. Paxeranin 20ligi hiç hafifletmedi bile. Sana bana paxera iyi gelir baskasına prozac selectra.. ki ben senelerce cymbalta ictim cok cok iyiydim, sonra panik atak baslayınca ilaç degistirdik o dönem cok stresli zamanımdı. Öncesinde Atak matak bilmezdim. paxerayı henüz 1,5 sene oldu.
Kiz bebislerde pek tatli olur Allah bağışlasın kuzum eksik yaziyom hep kusura bakma emzirirken nasil yaziyom bilemiyorum benim hamilelik lohusalıktan kötüydü bebis iyi geldi inşallah sanada iyi gelirCanım senin kız mıydı bebeğin? Kaçıncı haftada doğum yaptın? Kızlar erken gelir derler ya ondan soruyorum benimki de kız
Amin inşallah canım :) ben de hamilelik bitince tamamen iyileşeceğimi hissediyorum inşallah öyle olur.Kiz bebislerde pek tatli olur Allah bağışlasın kuzum eksik yaziyom hep kusura bakma emzirirken nasil yaziyom bilemiyorum benim hamilelik lohusalıktan kötüydü bebis iyi geldi inşallah sanada iyi gelir
Amin inşallah. Hepimiz kolaylıkla atlatalımAnladim canim..senin baya az kalmis insallh kolaylikla atlatirsin
İnşallah kuzum evlat candırAmin inşallah canım :) ben de hamilelik bitince tamamen iyileşeceğimi hissediyorum inşallah öyle olur.
Anafranil kullanıyordum okb için.2 ay kullandım hamile kaldım.öğrenince bıraktım hemen.6.haftada çok şükür sorun olmadı.ama bebeğim 1 yaşına gelince rahatsızlandı.anksiyete panikatak v s tarzı.şimdi 2.çocuğu düşünüyorm.Insallhinsan kendini cikmazda gibi hissdiyor gercektende..siz hamilelikte kullanmadiniz ilac galiba?
Cnm kac mg anafranil kullanirken hamile kaldın okb seninAnafranil kullanıyordum okb için.2 ay kullandım hamile kaldım.öğrenince bıraktım hemen.6.haftada çok şükür sorun olmadı.ama bebeğim 1 yaşına gelince rahatsızlandı.anksiyete panikatak v s tarzı.şimdi 2.çocuğu düşünüyorm.
75 mg anafranil ve citoles kullanıyordumCnm kac mg anafranil kullanirken hamile kaldın okb senin
Cnm bende tam yumurtlama gunumde tahmini 75 anafranil içmiştim sibra selektra 25 kullandim hep dert oldu icime anafranil bebegime birşey yaptimi diye75 mg anafranil ve citoles kullanıyordum
Hepinize merhabalar, rabbim hepimize kolayliklar versin insallah. Bende 9 haftalik hamileyim citoles kullaniyordum 10 mg 5 e dusurduk ilk 3 ay ama o bile beni zorladi hamilelik zaten kaygi yaratan birsey. Depresyon ve anksiyete yasadim bir yil.once ama anksiyete hala devam ediyor. Simdide korkuyorum lohusalikta falan daha mi kotu olur diye napcam ayni seyleri yasarsam diye nasil olur kizlar o zaman ilac kullaniliyor mu napiyoruz ??tecrübeniz var mi nplur birsey sorun
Yok mrketme hiçbişe olmamıştır.ben öğrendiğimde kalp atışı duyuluyordu yani ozaman bıraktım.birde bebek 8 haftalık olunca anne kanından beslenmeye başlıyormuş ztn.burda redress arkadaşımız söylemişti.doktor söylemiş.bende mantıklı buldum.çünkü kese oluşucak bebek oluşcak filan derken.bi süre lazım.Cnm bende tam yumurtlama gunumde tahmini 75 anafranil içmiştim sibra selektra 25 kullandim hep dert oldu icime anafranil bebegime birşey yaptimi diye
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim idare edebiliyorum ama 3 aydan sonra arttirip lohusaliktada devam etmeyi düşünüyorum. Terapiyle.idare ediyorum sanirim. Keske elimizde olsa ama olmuyor gercektwnEvet cnm lohuslık dönemi filan dahada artabiliyor bu tarz yatkınlığımız olduğu için.çünkü dahada stres oluyor insan.heleki ilk 3 ay uykusuzluk sürekli ağlayan bebek.çok zor oluyor.ilaç mg çok düşükmüş ne güzel,idare debiliyorsan.emzirirkende verilen ilaçlar var.doktorunla görüş.keşke idare edebilecek ama olmayınca olmuyor
Yok mrketme hiçbişe olmamıştır.ben öğrendiğimde kalp atışı duyuluyordu yani ozaman bıraktım.birde bebek 8 haftalık olunca anne kanından beslenmeye başlıyormuş ztn.burda redress arkadaşımız söylemişti.doktor söylemiş.bende mantıklı buldum.çünkü kese oluşucak bebek oluşcak filan derken.bi süre lazım.
Cok sevindim canım Allah razı olsunEvet cnm lohuslık dönemi filan dahada artabiliyor bu tarz yatkınlığımız olduğu için.çünkü dahada stres oluyor insan.heleki ilk 3 ay uykusuzluk sürekli ağlayan bebek.çok zor oluyor.ilaç mg çok düşükmüş ne güzel,idare debiliyorsan.emzirirkende verilen ilaçlar var.doktorunla görüş.keşke idare edebilecek ama olmayınca olmuyor
Yok mrketme hiçbişe olmamıştır.ben öğrendiğimde kalp atışı duyuluyordu yani ozaman bıraktım.birde bebek 8 haftalık olunca anne kanından beslenmeye başlıyormuş ztn.burda redress arkadaşımız söylemişti.doktor söylemiş.bende mantıklı buldum.çünkü kese oluşucak bebek oluşcak filan derken.bi süre lazım.