Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla şunu okumak hiç iyi gelmedi bana zaten içmek vicdan azabı çektiriyor

Zaten prospektüs içinde de bunlar yazıyo. Bir sürü arkadaş antidepresan ile doğum yapti bahsedilen semptomların hiçbiri olmadi bebeklerinde çok şükür, gelişimlerinde de bir sıkıntı olmadı. İyi düşünelim iyi olsun. Ben bu belirtilerin çok yüksek dozlarda ihtimal dahilinde olabileceğini düsünüyorum. Her antidepresanın bir limiti var kullanılması gereken sonuçta. Bilmiyorum abartılıyor insanın gözünü çok korkutuyolar. Bugün biraz mutsuzum diyen icmesin tabi ama bizim gibi yeme içmeden kesilen atak yaşayan gündelik hayatını idame ettiremeyen içmeyip napacak ortada anne mi kalır.. he dayanabilene helal olsyn o ayri.

Bence korkmayın bunlar prospektüslerde yazan şeyler. Ben doktoruma demiştim ki Prospektüs de neler yazıyor hocam ben nasıl içeyim hap dedim sen hiç asprin Prospektüsü okudun mu bana onları yırt at bakma bile dedi. Öyle şeyler kolay kolay olmuyor dedi. Ve bunlar nedense sadece Türk kaynaklarda var ben yabancı kaynakları da çok araştırdım erken gebeliğimde, ilaca başlamadan önce. Bazı şeyler yazıyor ama bu kadar abartı değil. Bugün benim kontrolüm vardı allaha şükür her şey yolunda iyi. Benim kadın doğumcum ilaca karşı olan bi doktor o bile dedi ki korkmadan iç hiçbi zarar vermemiş bebeğine. Ben eminim sizlerin de böyle olacak. Kaç kişiler doğurdu burada bu grupta. Bizim bilmediğimiz daha nice kadınlar var. Sara hastası kadınlar var onların hiç ilaç bırakma ihtimali yok. Biz esrar eroin kokain içmiyoruz. Hastayız ve tedavi oluyoruz. Korkmayın bayanlar. Bebeklerimiz iyi olacak. Bugün muayenemi doğum hane önünde bekledim şansıma 3 doğum vardı teker teker çıktılar önce bebekler sonra anneler. Gözlerim doldu. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

Evet ben öyle translate edip koydum bence de bunlar abartılmış.

kızlar şimdi de aklımda deli başka sorular günlerdir uyku tutmuyor ama sorunum lşu
doktorum dedi ki ICSI (spermin yumurtaya enjekte edilmesi) yüzünden artan turner ve klinefenter sensromu ihtimali yüzünden amniyosentez ister misin. ICSI yapılan hastalarda bu risk %0,4 ten %1,6 ya çıkıyormuş. Ben yavaş yavaş tükenmeye başladım bebekte ya böyle bişi çıkarsa, amniyosentez de %1 düşük riski taşıyor diye. Böyle ICSI tecrübesi olan var mı? Ya da sizce ne yapmalıyım(

Haklısınız zaten sabah kalkıyorum
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi hepimiz için daima dua ediyorum

Çok özür dilerim, yazmasam daha iyiydi ama wanderngstar a demiştim ki bana bi kitapçık verdiler yazarım o da sevinirim dedi diye gördüğümü yazmak zorunda hissettim.
Ben de üzülüyorm ama doktorlar ısrarla hiç bi sıkıntı olmadığını söylüyor, bu kitapçığı herhalde eski çalışmalardan dolayı vermek zorundalar diye varsaydım.

Umarım sağlıkla gelirler korktuğumuz gibi olmaz

İyi akşamlar arkadaşlar bende okb hastasıyım berbat bir hamilelik geçirdim anafranil 75 iciyordum selektra 25 e gecmistim bebek olursa diye o ay hamile kaldım detayli ultrason yaptirmadim bebekte suanda bir saglik sorunu yok cok şükür bebegimin simdide emziriyom ilac içemiyorum bunun yani sira yogun sitres yasiyorum beebat haldeyim angel redses isimleri yanlis yazdiysam kusura bakmayın lütfen durumlar nasil bebisler sağlığıyla dogmustur inşallah

Canım doğum yaptın mı aklım sendeydi çok sık giriyordun buraya sonra kestin girmeyi. Bir sıkıntı var diye korktum. Sen hamileliğinde de ilaç içmemiştin hala daha içmiyorsun heralde. Reddress first angel ikisi de doğum yaptı bebekleri sağlıklı, ilaç kullanmaya devam ediyorlar. Sen kendine çok zulüm ediyorsun. Bebek nasıl? Stres de etkiliyor diyorlar ya merak ettim.

Dogum yaptim bebisim üç kilo saglikli dogdu annesine gülücükler saçan bir bebişim var cok şükür girmedim cnm uzun zamandır ilaç kullanmiyordum kullananlari görmek beni kötü etkiliyordu kararsiz kalıyordum cok cok zordu hamileligim sürünerek yaşadim cnm sitres etkilemedi çok şükür ikinci gebelikte bu rahatsizliga yakalanmistim ikiside saglikli angel ve diger arkadaşlar adina 'da çok sevindim cnm şu anda ilaç icmiyom kesinlikle düşünmüyorum emzirirken ilaç içmeyi alti aylik olmasini bekliyom daha elli günlük ben hep normalde de ilaç içme taraftari degilim aslinda ama burda arkasaslari görünce yeniden cesaret ederim ilaclar bende çok kilo yapmisti benim boyle sen nasılsın kuzum basil gidiyor

Mrb oncelikle hayirli olsun ne guzel dogumunuzu yapmissinz bebeginizi saglikla kucaginiza almissiniz..ben seyi merak ettim okb hastasiyim demissiniz..sizde nasil oluyor yani beyin vesvese mi uretiyor?korku mu veriyor? Merak ettim de acaba bnm rahatsizligimla benzesiyor mu diye..

Vesvese kaygi rahatsız edici dusunceler eylemler

Benimki anksiyete ama sonradan vesveseler basladi canm..ya soyle olursa ya boyle olursa diye garip dusunceler..buda korkuya kaygiya cevirio..once bende vesvese yoktu sadece anksiyete vardi..
Lütfen onlara cvp verme sonra hastaliklar cikiyo kucukken basini ez o dusunceler gelince dusunme uzerinde bende iyi degilim ama herseye cvp vermiyorum yoksa idare edemem daha kotu olurum

Vesvese kaygi rahatsız edici dusunceler eylemler
Allah razı olsun darısı başına cnm

Lütfen onlara cvp verme sonra hastaliklar cikiyo kucukken basini ez o dusunceler gelince dusunme uzerinde bende iyi degilim ama herseye cvp vermiyorum yoksa idare edemem daha kotu olurum
Evt hklisiniz cvp vermemeye calisiyorum yoksa gercekten insan daha kotu oluyor..peki ilac kullandiginiz zamanlar iyimiydiniz?

Merhaba arkadaşlar benim 1 oğlum var 2.bebeği düşünüyorum.paxera kullanıyordum.bebek düşündüğüm için lustrale geçtim.3 ay oldu.kaygılarm azaldı ama.korkular için etki etmiyor.oyüzden tekrar paxeraya geçtim.lustralle birlikte kullanıp.lustrali azaltarak bırakıcam.hamilelikte kullananlarıda okuyorm paxerayı.keşke tamamen iyikeşsekte hiç içmesek

Evt hklisiniz cvp vermemeye calisiyorum yoksa gercekten insan daha kotu oluyor..peki ilac kullandiginiz zamanlar iyimiydiniz?
Bir sure cok iyiyim sonra yeniden ama ilac kullanmadigim donemlerde iradem guclendi cvp vermeme konusunda ama stresim cok onu her zaman kontol altinda tutamıyorum bu beni bitiriyo öyle ki yüzüm kirisiyo resmen ilac kullaninca geciyo sittes baslayinca tekrar cok yoruldum artık yeni dogum yaptim esim soguk davranıyor eskisi gibi degil iyice morelim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…