Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim ve o zaman paxil kullanıyordum d grubu ilaç hamilelerde kullanılması önerilmediği için kademeli olarak doktor bıraktırdı aniden kesmek istedim ben bayıldım filan acillik oldum kötüydü yarım çeyrek en son bıraktım her şey o an durdu zaten ben yaşamak istemedim dayanamadım gittim cipralex kullanarak doğum yapan bi arkadaşım vardı o yüzden cipralex den 2 güne bir bazen hergün yuttum 5 mg yalan yok doktor o arada tms die bir tedaviye başladı ilaç kullanamadığım için ama hiç bir faydası olmadı işte her gün hastaneye ona gittim sadece avuttu beni bu arada 3 hafta ilaç filan almadım ama yine fenalaştım bu arada doktor sana lustral başlıycam dedi 12 haftamda ben tms ile haftada bir aldığım 5 mg cipralex ile idare ettim lustral başladı ama ilk bi hafta hiç iyi gelmedi etki etmesi biraz zaman alıyormuş yine baş dönmesi isteksizlik vs derken bi anda enerji geldi 50 mg lustral iyi geldi bende sabr ettim şu an iyiyim hamd olsun ama bir paxil deil her an panik atak gelecek vs hamilelik bulantısı tetikliyodu bide bunalım geliodu vs ama geçti böyle atlattım bebeğimde hiç bir problem çıkmadı şu an gayet sağlıklı 15 haftadayım lustral 50 mg kulanıyorum doktor kötü olursan yükseltebiliriz dedi korkma ilaç hiç birşey yapmıyor.
12.haftadan sonra mi başladınız ilaca

Öylemi canım lustral şimdilik seni idre ediyordur ozaman..paxil DHA mı iyiydi?
Bana damla verdi bide passiflora şurup..şurubu kullnyrm damladan korktum ya hlbirkerecik kullandım ...ama şurup snki iyi geldi güzel mutluluk verdi sanki

Ben hala hamile kalmaktan korkuyorum.. bu forumda ilaç kullanıpta bebeğinde sorun olan oldu mu ?
Hiç korkmayın ben bu topikte baya eskiyim hamile iken ilaç kullanan arkadaşlar çok vardı burda hepsi sağlıklı bebek dünyaya getirdi ben 6 haftalık iken öğrenmiştim hamile olduğumu Dr uma danışmıştım Dr 6 haftaysa korkma 6 haftadan 12.haftaya kadar olan süreç önemli demişti ve hemen ilacı bırakmıştım ama drların geneli ilk 12 haftadan sonra ilaç yazdı burdaki arkadaşlara sabrettiler ilk 12 hafta ama kullanan da oldu 12 haftadan önce onların sayısı azdı

Paxil size uyku yaptı mı bana çok uyku yaptı değiştirdik

Bnce korkma doktrlar bizden daha ii biliyor herseyi bak bn ilaç içtm dayanamayıp doktr ayarladı sonra pasiflora bna etki etmedi hiç bi şekilde ii ol ki sen bebekde i olsn

Ben de hamileliğimin başından beri lustral 50 mg kullanıyorum. Şuana kadar bir problem yok .

Nasılsın canım ilk hamileliğinmi şu anan nasıl oldun

Nasılsın canım ilk hamileliğinmi şu anan nasıl oldun
evet ilk hamileliğim benim yukarıya yazmıştım okursan şu an iyiym gayet 12. haftada doktor bana lustral başladı ve yeniden doğdum bebeğimde iyi hafif bulantı var onla uğraşıyorum tabi hamilelikte duygu durumu değişikliği de var başka bi sıkntım yok hamd olsun

bugun bebek kontrolu ıcın hastaneye gıttm 5 haftalık hamılyı 30 mg paxıl alıyodum abahtan zten ek atımlarım ve nabzımda duzrnsızlıklerım vardı hastande 2 aat nabzımıı dınledım bı ızlandı bı avsladı en son cok gucly bı atak grldı bılmıyrum atakmıydım kalbım durdu sandım nabzıma bakıyorum nabzım cok yavas atıyo o da daha panık yaptı kalktım hastanede gezınmeye baslafım kalbım hızlansın dıye ben yuksek nabza alıskınım ama yavas atınca cok korktum su an eve geldım ama ıyı dwgılım suteklı aklım kalbımde sankı gene yavaslıcsk o yavaslama esnasında zaten ıcıme bı fenalık geldı cok kotu oldum bu atakmıydı sızce yoksa kalbımdemı sorun okıstu

Merhabalar, size bir şey danışmak istiyorum. 28 haftalık hamileyim ve dermatoloji doktoru kaşıntım yüzünden 'atarax' verdi. Rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama eczacı bana kullanmmanız gerekir dedi. Kafam karıştı. Gebeyken atarax kullanan var mıydı aranızda? Kaşıntım beni mahvediyor çünkü.

Ben de. Cipram kullaniyorum.4 gun almadim baska b grubu bi antidep.aldim ve kotu oldum tabi ki ciprama dondum.cipram kullanip saglikli bebegi olan var aranizda.

Kendine bisey yapsan daha mi iyi.b grubu ludiomil diye bir ilac var.kullaniliyor gebeyken.onu al ve esine almiyorum de.bana 3 doktor ilac alabilirsin dedi.dr lar bu konuda ayni fikurde de degiller.

İyi akşamlar B grubu antidepresan ne var acaba? Ben de hamilelik düşünüyorum ve antidepresan kullanıyorum bu konuyu uzun zaman araştırmış ama öğrenememiştim Bi türlü

Ben de neyazik ki hamilelikten sonra ogrendim.gecmeye calustim ama. Kotu oldum .eski hapima dondum.bilseydim hamilelikten once gecis yapardim.

Kendine bisey yapsan daha mi iyi.b grubu ludiomil diye bir ilac var.kullaniliyor gebeyken.onu al ve esine almiyorum de.bana 3 doktor ilac alabilirsin dedi.dr lar bu konuda ayni fikurde de degiller.
teşekkkür ederim canım hamd olsun şu an 17 haftalığım 12 haftada doktor lustral başladı en güvenilir ve en zararsızı oymuş 50 mg alıyorum gayet iyiyim rabbim sanada yardımcı olsun.

Siz ve bebeğiniz iyiyseniz problem yok.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Nasıl oldunuz yataktan çıkamama durumunuz geçti mi ben de hiç yataktan kalkmak istemiyorum kıızm 2buçuk yaşında yabancılaşma olunca çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…