• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

hamile kalmadan önce baya kronik panik atak durumlarım vardı. inat edip hiç ilaç kullanmadım. ama acillerde az sabahlamadık. ama hamilelikle birlikte tamamen geçti gerçekten çok ilginç bir şekilde ya hormonlar ya psk rahatlık bebeğin güç vermesi bir daha olmasına engel oldu. ve bir daha da olmadı şükür. önce inanın ve dua edin geçiyor gerçekten hem de kendiliğinden. ben örneğiyim

hakkında hayırlısı olsun inş maşallah sona da gelmişsin
ALLAH bize de nasip eder inş.ben de bugün dr'a pasiflorayı dansıcam olmazsa onu versin
psikoloğa da gitmeyi düşünüyorum acıkcası için içinden çıkamıyorum çünkü
Merhaba lutsal kullanan varmı hamilelikte nasıl Bir ilaç OKB takıntı hastasıyım kortizon hormonun çok yüksek bebek istiyorum yardım lütfen anti depresan kullanan ve sağlıklı bebeyi olan varmi

Canım beray adlı üye ile ben görüştüm daha önce telefonla konuştuk aynı şehirde ve aynı semtte oturduğumuzu öğrendik hatta :)
Onun şuan gittiği doktora gidiyorum bende Bursada..
Sana şunu söyleyeyim canım Beray lustral içmiş sürekli olarak remeronu da çok kısa kullanmış hamileliğinde
O da uyku problemi olduğu için vermiş doktoru... Çünkü Remeron ağır bir ilaç...
Şuan 2 yaşında kızı var hiç bir sağlık problemi yok telde cırıl cırıl sesi geliyordu... :)
Yapacağın en güzel şey canım profösor bulup ona gitmen çünkü uzman psikiyatriler ilaç vermiyor çoğunlukla...
Allah yardımcın olsun canım.. Hepimizin olsun inşallah...
[/

Canım beray adlı üye ile ben görüştüm daha önce telefonla konuştuk aynı şehirde ve aynı semtte oturduğumuzu öğrendik hatta :)
Onun şuan gittiği doktora gidiyorum bende Bursada..
Sana şunu söyleyeyim canım Beray lustral içmiş sürekli olarak remeronu da çok kısa kullanmış hamileliğinde
O da uyku problemi olduğu için vermiş doktoru... Çünkü Remeron ağır bir ilaç...
Şuan 2 yaşında kızı var hiç bir sağlık problemi yok telde cırıl cırıl sesi geliyordu... :)
Yapacağın en güzel şey canım profösor bulup ona gitmen çünkü uzman psikiyatriler ilaç vermiyor çoğunlukla...
Allah yardımcın olsun canım.. Hepimizin olsun inşallah...
Arkadaşlar acil yardım bendepanik atak hastası ve 7 haftalık hamileyim doktorum selectra 25mg verdl kullanmasam çok kötüyüm kullanirsam bebise zarar verir diye korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum lutfen yardim edin nereye nasil yazacağımı bulamadim

Merhaba lutsal kullanan varmı hamilelikte nasıl Bir ilaç OKB takıntı hastasıyım kortizon hormonun çok yüksek bebek istiyorum yardım lütfen anti depresan kullanan ve sağlıklı bebeyi olan varmi
Kortizon hormonu yüksekliği için tedavi oluyormusun ne belirtileri var

yok gitmedim hastaneye eşim götürmedi yani biraz karışık biliyorum internet üzerinden çok araştırdım yüzümde cizgilenmeler öyle böyle değil stres yaptıkça artiyo aciyo yaniyo göğüslerim çok fazla büyüdü cildim yaşlanmaya başladı anti depresan kullanınca hepsi kayboluyo bebek gibi oluyo cildim kullanmayinca kotu
Kortizon hormonu yüksekliği için tedavi oluyormusun ne belirtileri var

Hayır tedavi olmuyorum ben gözümden optik nörit geçirmiştim 2defa damardan yüksek doz kortiZon aldım bende sürekli şiddetli iç sıkıntısı var antidepresan kullanırkende vardı bu kadararalar uZun sürmemeliydi 2yıldır böyle

Gyrex kullananlar ! Bu ilaç hamile kalmaya engel mi acaba doktorum bebek istiyorsan yazamam dedi bebeğe zararlı mı ? Lütfen kullananlar cevap verin hamile değilim .

Kızlar çözüm çok basit.
Her gün sabah akşam en az 10 dakika, içinizden 4e kadar sayarak dingin ve sankin nefes alıp 8 e kadar sayarak burnunuzdan vereceksiniz. Tv izlerken, yatağa yattığınızda veya kalkmadan önce.
Gözleriniz kapalı yaparsanız daha etkili oluyor.
Ben panik atak ve anksiyeteyi bu yöntem ile atlattım. İlaç milaç geçici çözüm. Ben 3 sene aralıksız kullandım ilaç. Bıraktığım an gene başlıyordu.
Dingin nefesler ile beyin dalgalarınızı düşürmeniz lazım. Beyni düşük dalga frekansına alıştırmanız lazım .Beyin dalgaları yükseldiği an ataklar tetiklenmeye başlar.
Metin Hara/yol kitabını tavsiye ederim.
ayrıca 7 ay stres yüzünden hamile kalamamış olan ben nefes egzersizlerine başladığım ay hamile kaldım.

Slm iyi geceler ben panik atak hastasim ve 2 aylik hamileyim cok yogun yasiyorum sıkintiyi geceleri sabaha kadar aglama nöbetleri geciriyorum ve uyuyamiyorum ilacda alıyorum selektra bazen iyi ama cogu hic iyi gelmiyor bu konu hakında en ufacık rahatlatıci bir bilgiye sahipseniz lütfen yardimci olun baba

Slm iyi geceler ben panik atak hastasim ve 2 aylik hamileyim cok yogun yasiyorum sıkintiyi geceleri sabaha kadar aglama nöbetleri geciriyorum ve uyuyamiyorum ilacda alıyorum selektra bazen iyi ama cogu hic iyi gelmiyor bu konu hakında en ufacık rahatlatıci bir bilgiye sahipseniz lütfen yardimci olun baba
gecmiş olsun doktora söyledinz mi şikaytlerinizi belki geceyede bi ilaç ekleyebilir benm doktorum redepra verdi mesela gebelikte kullanılıyoms hem rahatlatıyo hemde güzelce uyuyabiliyorum

gecmiş olsun doktora söyledinz mi şikaytlerinizi belki geceyede bi ilaç ekleyebilir benm doktorum redepra verdi mesela gebelikte kullanılıyoms hem rahatlatıyo hemde güzelce uyuyabiliyorum
H

Hııım iyiymiş gece içinde bir uykuya yardımcı bir ilaç varsa vallahi arkadaşım ben şuan 2 ay 17 günlüğüm koronaysan rutin kontrollerede gidemiyorum birde kapalı zaten hastaneler umarım şu korona belası bir an önce geçerse hemen giderim kontrollerime ve doktoruma verdiniz ilacı benim içinde geçerli olup olmadığını sorarım canım çoook teşekkür ederim sana ha birde umarım içtiğimiz ilaçlar genişlerimize bir zarar vermez yani zihinsel engelli gibi Alla korusun çok ta korkuyorum ama o ilaçlarda çoook ihtiyaç duyuyorum anlıyorsun diyemi Arada beni unutmayıp yazarsan çok mutlu olurum hoşcakal

Arkadaslwr virus sebebiyle panik atagim iyice pik yapmis durumda hergun iyice kendimi dinler oldum
Ve aglama
Ataklar:( online psikiyatrist yardimi
Alan var mi ya da
Onerceginiz bir doktor?

bende geceleri uyuyamiyorum
Gunde bir kac kere gelen aglama
Ataklari ates basmalari soguk
Sicak terlemeler ve ardindan halsizlik:(

ben kullaniyorum gunde yarim

Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar bende panik atak ve anksiye bozukluğu hastasıyım 12 haftalık hamileyim çok iyi bilirim o ağla nöbetlerini cooooooook zor bende selectra kullanıyorum ama pek ise yaramıyor beni tek rahatlatan şey içme suyuma 7 ihlas 7 fatiha 7 naz 7 felak 7ayetel kursu okuyup içmek oluyor geceleride ezan ve panik atak duaları dinliyorum sakinleştiriyor mutlaka yapın iyi gelecektir iyi gelenler lütfen bana yazsin

Arkadaşlar Merhaba
Ben 6 haftalık hamileyim psikyatri doktorumla ilaç düzenlemesi yaptık redepra 15 mg rexapin 2,5mg ve xanax 0,5 mg verdi devam etmemi herhangi bir sorun teşkil etmediğini söyledi varmı bu ilaçları gebelikte alan korka korka alıyorum ama mecburum ileri derece anksiyete hastasıyım psikosomatik etkileri yasıyorum ve ilaçsız yapamıyorum

Back