- 11 Mart 2019
- 64
- 7
- 1
- 34
Ben ilaç kullandım canım başından doğum a kadar hiç azaltmadan 50mg misol endişelenmekte haklısın ama Allah a emat ettim kullandım valla cok şükür gayet iyiyiz oyle iyi bilmiyorumki o sıkıntıları ilk hamileliği de kullanmamıştım hergünüm ızdırap tı sonuç hüsran oldu 17. Haftada kaybettim ama 2.de akıllandım hiçç bırakmadım gayet sakin Bi hamilelik yaşadım rahim de sıkıntı olduğundan eieken doğum oldu yani ilacıda azaltamamış oldum bu durumda ama hersey yolundaydı cok şükür Rabbim hepinize bool şifa versin tez zaman da inşallah ama şunu bilin herşeyin ilacı zamnİlac kullanan anneler bebekleriniz nasıl ben her ilaç aldığımda korkuyorum endiseleniyorum bebeğe zarar veriyor musun gibi geliyor ama o kriz ani geldimi hiç birşey fayda etmiyor ilaçtan baskada
Sağlıklı canım Allaha emanetler yapacak bişey yokİlac kullanan anneler bebekleriniz nasıl ben her ilaç aldığımda korkuyorum endiseleniyorum bebeğe zarar veriyor musun gibi geliyor ama o kriz ani geldimi hiç birşey fayda etmiyor ilaçtan baskada
Benim o kadar çok çarpıntım oluyorki. Göğüs kafesim sıkışıyor, ağrıyor. Kalp teklemesini hissediyorum. Eskiden sadece akşam olunca sıkıntım gelirdi. Şimdi gece gündüz.. Doğuma 3 hafta kaldıAnneler sabahları bir şekil geçiyor akşam olunca sanki her gün farklı bir yerim.agriyor birgün belim birgün miydem gece olunca daha kötü olucam diye korku tavan yapıyor bitek benmi böyleyim anakasiyete mi beni bukadar hastalık hastası ediyor anneler ya bigünde huzurluca yatağa yatıp uyuyamıyorum uykuya dalamiyorum geleli bu aralar iyce depresti sanki kendimi siktikcada daha fazlalaşıyor
Allah'ım düz kurtarsın ins senin az kalmış rabbim hayırlısıyla kavuştursun evladına ilaç kullniyormuydun sende fayda etmiyor muBenim o kadar çok çarpıntım oluyorki. Göğüs kafesim sıkışıyor, ağrıyor. Kalp teklemesini hissediyorum. Eskiden sadece akşam olunca sıkıntım gelirdi. Şimdi gece gündüz.. Doğuma 3 hafta kaldı
Hayır kullanmıyorum, maalesef cesaret edemedimAllah'ım düz kurtarsın ins senin az kalmış rabbim hayırlısıyla kavuştursun evladına ilaç kullniyormuydun sende fayda etmiyor mu
Anladim aslında en iyisini yapıyorsun ama zor oluyordur keski bende Dayana bilseydim almamaya ama hergun çok kötü geçiyor rabbim yardımcın olsun insHayır kullanmıyorum, maalesef cesaret edemedim
Yani hergün kötüyseniz neden kullanıyorsunuz ki?Anladim aslında en iyisini yapıyorsun ama zor oluyordur keski bende Dayana bilseydim almamaya ama hergun çok kötü geçiyor rabbim yardımcın olsun ins
Ben hergun kullanmıyorum elimden geldiğince yani kullanmamaya cabaliyorum krizi hiç onliyemedigim zamanlarda yatistirici alıyorum doktorum öğle önerdi daha doğrusu devamlı ilaç gerek görmedi oyuzden kendimi sikiyorum almamı için aldinmi çok rahat fakat elimden geldiğince kafamı dağıtmaya çalışıyorumYani hergün kötüyseniz neden kullanıyorsunuz ki?
Hıı anladım bana da kriz anında rexapin verdiBen hergun kullanmıyorum elimden geldiğince yani kullanmamaya cabaliyorum krizi hiç onliyemedigim zamanlarda yatistirici alıyorum doktorum öğle önerdi daha doğrusu devamlı ilaç gerek görmedi oyuzden kendimi sikiyorum almamı için aldinmi çok rahat fakat elimden geldiğince kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Kriz dediğiniz şey ne panik atak mı:/Hıı anladım bana da kriz anında rexapin verdi
Muhtemelen öyledirKriz dediğiniz şey ne panik atak mı:/
NasılsınızHıı anladım bana da kriz anında rexapin verdi
Peki Suan ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor bu sekildeBen de siz gibi 1yıldır anksiyete ile yaşıyorum hamileliğe kadar iyiydin hamilelikte tekrar nüksetti
Ativan ne oluyor tam ne ilaci cnmTeşekkür ederim anneler ins benimde bebgim sağlıklıca gelir dünyaya ücgundur ativansiz yapamıyorum alıp ancak onunla uyuya biliyorum rabbim korusun artık onları bizlerde şifa versin elimizde olmayan birşey rabbim yardım etsin
Carpinti var bendede.Ben uyku uyuyamiorum.gozumu kapatsam carpinti.fakat daha 4 aylik hamileyim Sanirim anksiyeye BelasindanBudaBen çok nefes darlığı yaşıyorum ve çarpıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?