• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

çok geçmiş olsun Benimde öyle oluyor. Biraz iyi biraz kötü. Ben 2 günde bir hastanedeyim. Küçücük birşey de olsa de gidiyorum. Allah yardımcımız olsun. İlaç kullanabiliyorsunız kullanın. Ben Doğumdan hemen sonra başlayacağım. Emzirmeyi düşünmüyorum.
Beni cok eleştiren olmuştu emmesin yeter ki iyi olayım dedim diye. Ben dinlemedim kimseyi zaten oglumda emmek pek istemedi cokta isabet oldu valla :) kendini bebege verebilen için iyi olman lazım ememicek diye hiçç üzülme kimseyide tınlama

Canım emzirirkeen de mi ilaç olmuyor. Peki zor olmucakmi. Ben de iyi olim ilaç alim Dogum Sonu diorum.ama bebeğim emmeden Hasta olur sağlıksız olur Die korkuorum.oğlumu iki yaşına kadar emzirmistim çünkü
Emzirirken paxil veriyorlar gayette güvenli korkmayın bu kadar gözünüzü seveyim. Kafayı yemektense alın ilaç yoksa cocuga nasıl bakarsınız

Merhaba anneler bende 29 hafta oldum ama hergun belirli saatler çok kötüyüm ilaç almaktan korkyrum sikiyorum ama gerçekten hergunum mutsuz huzursuz geçiyor her an bı hastami olucam birşeyi mi olucak krizmi gelicek diye diken üstündü duruyorum en çok sağ bacağından tarifsiz bir huzursuzluk var bu beni deli ediyor bunu nasıl geçire bilirmiyimki sizce budami kendimi dinlmkten anksiyete den oluyor acaba anneler cildrcakmisim gibi geliyor
Magnezyum cok iyi gelecektir düzenli kullanmalısın. La havle de ya bol bol Allah de geçecek ne günler geçmiyor ki. Yeminle 9 10 senedir bu illetin elindeyim ama başetmwk zorundayım zorundasınızzz

Magnezyum cok iyi gelecektir düzenli kullanmalısın. La havle de ya bol bol Allah de geçecek ne günler geçmiyor ki. Yeminle 9 10 senedir bu illetin elindeyim ama başetmwk zorundayım zorundasınızzz
[/QUO
gercekten yaşamak çok zor bunu bkac aydır dayanamaya çalıştım gece iyce patldi krize girdim eşim doktorun verdiği sakinleştirici verdi artık o dahi etki etmedi bı kaç saat sonra brzdaha verdi ondan sonra uyuya bilmisim kalktığımda hala krizin yorgunluğu vardı üzerimde şimdi gece tekrar aynısı olmaktan çok korkuyorum

Canım birsey sorabikirmiyim. On senedir demissinzya.ilac kulkanirken nasildiniz Peki. Hep mi var.Yani ilacla dami gecmedi

Emzirirken de ilaç veriyorlar ama benim dr um lustral dışı başka olmaz diyor. Ama herkes kendi dr dinlesin muhakkak. Bana Lustral iyi gelmiyor kesmiyor yani.

Şuda Bi gerçek ilaçtan mucize beklemekte hata sende güçlü olmalısın direnmelisin.
Evet oyle ama bende ilacsiz geriye dondum gebelikte. Ilac alirken kurtukdum deyip birakan ben En ufak bir streste geriye dondum.Hayirlisi ile su hamilelik sureci gecsin tedavimi olucam.ne yapalim bu da benim kaderim .gerekirse omur boyu kukkanicam.çünkü Hic mutlu huzurlu degilimki.ve cevremede mutsuzluk yayiyorum.faydam yok

Evet oyle ama bende ilacsiz geriye dondum gebelikte. Ilac alirken kurtukdum deyip birakan ben En ufak bir streste geriye dondum.Hayirlisi ile su hamilelik sureci gecsin tedavimi olucam.ne yapalim bu da benim kaderim .gerekirse omur boyu kukkanicam.çünkü Hic mutlu huzurlu degilimki.ve cevremede mutsuzluk yayiyorum.faydam yok
Bende ilaç kullanma taraftarıyım. Geçecek korkma ama zor işte sabretmek dayanmak cok zor. Ne diyeyim Allah hepimize sabır ve güç versin. Elimden birşey gelmiyor yardım etmek isterim ama kendime hayrım yok. Sadece şunu bil yalnız degilsin :)

İlac kullanan anneler bebekleriniz nasıl ben her ilaç aldığımda korkuyorum endiseleniyorum bebeğe zarar veriyor musun gibi geliyor ama o kriz ani geldimi hiç birşey fayda etmiyor ilaçtan baskada😔

Ben de siz gibi 1yıldır anksiyete ile yaşıyorum hamileliğe kadar iyiydin hamilelikte tekrar nüksetti

Back