- 11 Mart 2019
- 64
- 7
- 1
- 34
Ben kardiyoloji ye gitmekten helak oldum. Ama yine gideceğim bir türlü tatmin planlıyorum. Panik atak mı yoksa kalpte mi problem var anlayamıyorum ve çok korkuyorumCarpinti var bendede.Ben uyku uyuyamiorum.gozumu kapatsam carpinti.fakat daha 4 aylik hamileyim Sanirim anksiyeye BelasindanBuda
Sakinleştirici canım kaygı giderici anlık çok iyi geliyorAtivan ne oluyor tam ne ilaci cnm
Benim çok kötü geçiyor 31.haftadayım ama ben ilaç değişikliği yapmaya kalktım o yüzden çok sarsıldım siz de kendinizi sıkmayın kötü olmaktansa ilacınızı alınPeki Suan ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor bu sekilde
Kızlar şimdide sezeryan da bana birşey olacak diye hersaat düşünüyorumBen de siz gibi 1yıldır anksiyete ile yaşıyorum hamileliğe kadar iyiydin hamilelikte tekrar nüksetti
Bende hamule kalmak ıstıyorum ama oaxil kullanıyorumMerhaba arkadaslar bende efexor 75mg kullaniyorum ve hamile kalmak istiyorum Cuma gunu psikiyatristten randevu aldim, detaylari sizlerlede paylasirim.
Bende paxil le hamile kaldım Bi anda bıraktım suan kullanmak istiyorum doktor o olmaz diyor.Bende hamule kalmak ıstıyorum ama oaxil kullanıyorum
Ben başından beri Efexor kullandım hatta 150ye Bile çıkardı doktorum hiç bıraktırmadı.Merhaba arkadaslar bende efexor 75mg kullaniyorum ve hamile kalmak istiyorum Cuma gunu psikiyatristten randevu aldim, detaylari sizlerlede paylasirim.
Ben başından beri Efexor kullandım hatta 150ye Bile çıkardı doktorum hiç bıraktırmadı.
Doktorunla konuş canım hamilelikte verilen ilaçla devam etsin bünyen ona alışınca hamile kal derim bende paxera kullanırken kazayla kaldım past diye kesti doktorum ilk 3 ay vermedi o 3 ayda ölüm gibiydi sorna lustral verdi 13. Haftada oda inanılmaz yan etki yaptı gerçi şuan iyiyim çok şükür Allahın izniyle q hafta sonra da bitecek bu serüven darısı herkesin başına inşallahInsallah benimde birakmam gerekmez cunku aniden kesmeye korkuyorum. Bazi doktorlar hamile kalana kadar kullan ogrendiginde kesersin diyor. Psikiyatriste cuma gidicem bakalim o ne diyecek.
Bende paxil le hamile kaldım Bi anda bıraktım suan kullanmak istiyorum doktor o olmaz diyor.
Doktorunla konuş canım hamilelikte verilen ilaçla devam etsin bünyen ona alışınca hamile kal derim bende paxera kullanırken kazayla kaldım past diye kesti doktorum ilk 3 ay vermedi o 3 ayda ölüm gibiydi sorna lustral verdi 13. Haftada oda inanılmaz yan etki yaptı gerçi şuan iyiyim çok şükür Allahın izniyle q hafta sonra da bitecek bu serüven darısı herkesin başına inşallah
Nasip bilemeyiz. Ama şunu söyleyeyim hormonların etkisinden midir nedir kat kat fazla la yaşıyorsun sıkıntıyı ben çünkü hamilelikte yaşadıgım gibi bir sıkıntı görmedim ve ilaç geç etki diyor toparlaması uzun sürüyor kimisinde etmiyor bhnu ben değil sayfadaki çok kişi söylüyorGoogle da
Zaten ha diyince hamile kalmak cok zor bu sitede okuduklarimdan anladigim kadariyla belki aylar alicak. Bakalim yarin psikiyatrist ne diyecek belki degistirmez. Ilk 3 ay kullanmadan dururum sanirim gecici bir surec sonunda ama bakalim hayirlisi herseyin
Hayır daha 2ayım var ama öyle görünüyorEfexorla doğum mu yaptınız?
Ağrı sağ ise korkmayın önemli değildirAnneler nasılsıniz ben yine kötüyüm hanımlar sağ kolumda tarifsiz bir ağrı var o agridikca korku panik sarıyor içimi sağ omzula beraber ogle agrioki hic bir işimi yapamıyorum kötü birşey çıkacak diye kafmda bir sürü endişe kurgu geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?