sizde kendimi gördüm ben. Bizimki hastalikmmi yoksa bizmi kendimizi Hasta yapioruz bilmiorum. Bacaginiz magnezyum eksikligindendir.ama bizde anksiyete oldugu için bundada yikilioruz.Ben hep hasta hissediyorum .16.Haftamdayim hala bulantım var.stresle bu anksiyete ile daha da artti.birde Uc yaşında oglum var.Bakalim geri kalan süreyi nasıl geçireceğim.Bu arada Doktor bir kitap önerdi "iyi hissetmek" diye.ona basladim.Umarım işe yarar
[/QUOTE gerçekten çok zor çok iyi anlıyorum seni aynisiyim gercektenmi hastayım kendimi kendimmi hasta ediyorum bende ikilimde kalıyorum kimseye de artık anlatıyorum derdimi anlamıyorlar ne yasadigini çünkü her saniye hasta olmaktan hastanelik olmaktan korkuyorum Allah'ım çekemiycemizi vermesin sinamasin bizleri rabbim sizde tüm çekenlerde de şifa versin insan hayattan soğuyor gerçekten bende 3 senedir çekiyorum bu rahatsızlığı iyiyim diye hamile kaldım fakat hamileliğin ilk aylarında hortladi gene benimde 4 yaşında kızım var zor ilgileniyorum çok üzülüyorum eşim bile destek olmak için işe güce ara verdi hep yanımda ama o şey içime grdimi hiç kimse bişey yapamiyor nasıl geçer gecicek şaşırdım artık 7 ay 7 sene gibi geçti kendimle savaş vere vere ilaç Alicam almiycam die