• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Carpinti var bendede.Ben uyku uyuyamiorum.gozumu kapatsam carpinti.fakat daha 4 aylik hamileyim Sanirim anksiyeye BelasindanBuda
Ben kardiyoloji ye gitmekten helak oldum. Ama yine gideceğim bir türlü tatmin planlıyorum. Panik atak mı yoksa kalpte mi problem var anlayamıyorum ve çok korkuyorum

İki gündür almadan idare ediyorum bende bundan önce iki buçuk ay dayandım ilaç almadan ama son geçtiğimiz hafta atlatamadim gelen krizleri panikleri üç gün üst üste içtim iki gündür zorda olsa bı şekil geçiyor ins bı iki ay daha almamayi başarırim da artık bebeğe kavuşrum Allah izin verrse çok zor birşey rabbim güç kuvvet versin bizlere bu durumu yaşayan tüm annelere

Merhaba arkadaslar bende efexor 75mg kullaniyorum ve hamile kalmak istiyorum Cuma gunu psikiyatristten randevu aldim, detaylari sizlerlede paylasirim.

Ben başından beri Efexor kullandım hatta 150ye Bile çıkardı doktorum hiç bıraktırmadı.

Insallah benimde birakmam gerekmez cunku aniden kesmeye korkuyorum. Bazi doktorlar hamile kalana kadar kullan ogrendiginde kesersin diyor. Psikiyatriste cuma gidicem bakalim o ne diyecek.

Insallah benimde birakmam gerekmez cunku aniden kesmeye korkuyorum. Bazi doktorlar hamile kalana kadar kullan ogrendiginde kesersin diyor. Psikiyatriste cuma gidicem bakalim o ne diyecek.
Doktorunla konuş canım hamilelikte verilen ilaçla devam etsin bünyen ona alışınca hamile kal derim bende paxera kullanırken kazayla kaldım past diye kesti doktorum ilk 3 ay vermedi o 3 ayda ölüm gibiydi sorna lustral verdi 13. Haftada oda inanılmaz yan etki yaptı gerçi şuan iyiyim çok şükür Allahın izniyle q hafta sonra da bitecek bu serüven darısı herkesin başına inşallah

Bende paxil le hamile kaldım Bi anda bıraktım suan kullanmak istiyorum doktor o olmaz diyor.

Google da
Doktorunla konuş canım hamilelikte verilen ilaçla devam etsin bünyen ona alışınca hamile kal derim bende paxera kullanırken kazayla kaldım past diye kesti doktorum ilk 3 ay vermedi o 3 ayda ölüm gibiydi sorna lustral verdi 13. Haftada oda inanılmaz yan etki yaptı gerçi şuan iyiyim çok şükür Allahın izniyle q hafta sonra da bitecek bu serüven darısı herkesin başına inşallah

Zaten ha diyince hamile kalmak cok zor bu sitede okuduklarimdan anladigim kadariyla belki aylar alicak. Bakalim yarin psikiyatrist ne diyecek belki degistirmez. Ilk 3 ay kullanmadan dururum sanirim gecici bir surec sonunda ama bakalim hayirlisi herseyin

Google da

Zaten ha diyince hamile kalmak cok zor bu sitede okuduklarimdan anladigim kadariyla belki aylar alicak. Bakalim yarin psikiyatrist ne diyecek belki degistirmez. Ilk 3 ay kullanmadan dururum sanirim gecici bir surec sonunda ama bakalim hayirlisi herseyin
Nasip bilemeyiz. Ama şunu söyleyeyim hormonların etkisinden midir nedir kat kat fazla la yaşıyorsun sıkıntıyı ben çünkü hamilelikte yaşadıgım gibi bir sıkıntı görmedim ve ilaç geç etki diyor toparlaması uzun sürüyor kimisinde etmiyor bhnu ben değil sayfadaki çok kişi söylüyor

Anneler nasılsıniz ben yine kötüyüm hanımlar sağ kolumda tarifsiz bir ağrı var o agridikca korku panik sarıyor içimi sağ omzula beraber ogle agrioki hic bir işimi yapamıyorum kötü birşey çıkacak diye kafmda bir sürü endişe kurgu geziyor

Anneler nasılsıniz ben yine kötüyüm hanımlar sağ kolumda tarifsiz bir ağrı var o agridikca korku panik sarıyor içimi sağ omzula beraber ogle agrioki hic bir işimi yapamıyorum kötü birşey çıkacak diye kafmda bir sürü endişe kurgu geziyor
Ağrı sağ ise korkmayın önemli değildir

Back