- 11 Mart 2019
- 64
- 7
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne dedi acabaMerhaba arkadaslar bende efexor 75mg kullaniyorum ve hamile kalmak istiyorum Cuma gunu psikiyatristten randevu aldim, detaylari sizlerlede paylasirim.
Kaç haftalık oldunuz?Kızlar ben iki gündür çok kötüyüm. Cocuk sesini oğlumun sesini bile kaldiramiyorum.sk sk tuvalete gidiorum.elim kolum uyuşuyor. Sonra korkuyorum ya ilerlerse bana birşey olursa oğlum ne yapar diorum.e hamileyim bide.aklıma hep kötü şeyler gelio.Ne yapmalıyım.randevu aldim yarına doktordan ilaç yapacakmış bilmiorum.ama Yanliz kalmaktan korkuorum.elim.kolum uyuşuyor.midem bulanıyor.ağlıyorum .offf Allah yardımcımız olsun.Bu durumları yaşayan varmi
Geçirdim dört ayligimIlk 3 ayi gecirdiniz mi hamileliginizde?
17haftalık oldukKaç haftalık oldunuz?
Lustral ile aynı değil mi oBugün itibari ile bende misola başlıyorum Kızlar. Bana dua edin.
Muadili bi ilaç yan etkileri daha hafifmiş, bakalım. Rexapin 2.5 verdi birde geceleri eğer uyuyamazsam diye. Kadın doğumcuma sordum problem Yok artık dedi.Lustral ile aynı değil mi o
Aynen benim kadın doğumcum da ilk 3ay dışında bir şey olmaz dedi rahatlıkla iç dediMuadili bi ilaç yan etkileri daha hafifmiş, bakalım. Rexapin 2.5 verdi birde geceleri eğer uyuyamazsam diye. Kadın doğumcuma sordum problem Yok artık dedi.
Allah yardımcın olsun inşallah ablacım Aşlah kucağına almak nasip olsun iyi gün kötü gün gördük inşallah hayırlısı ile atlatırız bizdeHamişler yarın doguma giricem dualarınızı bekliyorum sizde inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz
Amin inşallah canım benim Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle kucagına almak nasip etsinAllah yardımcın olsun inşallah ablacım Aşlah kucağına almak nasip olsun iyi gün kötü gün gördük inşallah hayırlısı ile atlatırız bizde
Rabbim yardım etsin ins hayırlısıyla evladını almayı nasip etsin Allah sanada ins hersey çok güzel gecsin darısı başımıza artık ogunleri görmek nasip olsun bizlerde sağ salimHamişler yarın doguma giricem dualarınızı bekliyorum sizde inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz
Hayırlı olsun şimdidenHamişler yarın doguma giricem dualarınızı bekliyorum sizde inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz
Bu arada ilacı bıraktınız mı?Hamişler yarın doguma giricem dualarınızı bekliyorum sizde inşallah hayırlısıyla kurtulursunuz