• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar ben iki gündür çok kötüyüm. Cocuk sesini oğlumun sesini bile kaldiramiyorum.sk sk tuvalete gidiorum.elim kolum uyuşuyor. Sonra korkuyorum ya ilerlerse bana birşey olursa oğlum ne yapar diorum.e hamileyim bide.aklıma hep kötü şeyler gelio.Ne yapmalıyım.randevu aldim yarına doktordan ilaç yapacakmış bilmiorum.ama Yanliz kalmaktan korkuorum.elim.kolum uyuşuyor.midem bulanıyor.ağlıyorum .offf Allah yardımcımız olsun.Bu durumları yaşayan varmi

Kızlar ben iki gündür çok kötüyüm. Cocuk sesini oğlumun sesini bile kaldiramiyorum.sk sk tuvalete gidiorum.elim kolum uyuşuyor. Sonra korkuyorum ya ilerlerse bana birşey olursa oğlum ne yapar diorum.e hamileyim bide.aklıma hep kötü şeyler gelio.Ne yapmalıyım.randevu aldim yarına doktordan ilaç yapacakmış bilmiorum.ama Yanliz kalmaktan korkuorum.elim.kolum uyuşuyor.midem bulanıyor.ağlıyorum .offf Allah yardımcımız olsun.Bu durumları yaşayan varmi
Kaç haftalık oldunuz?

Ilk 3 ayda cok tasiye etmiyorlar mutlaka hemen doktora gidin bu kadar kotuyseniz baslatirlar ilaca. Bu donemde artilarini ge eksilerini degerlendirerek karar veriyorlarmis. Yani doktor bana oyle soylemisti.kimi hamileliginde hic atak yasamiyor kimi ise daha kotu oluyormus. Bir yakinima doktor gun asiri iciriyordu bir gun iciyor bir gun atliyordu saglikla dogumunu yapti. Acil sifalar dilerim

Bana da cipraleks Onla devam ET dedi. Onermedi ama mecbur kalinca verdi. Kotuyum die. Fakat Dun Ilk kez on mg aldim.sabana kadar uyumadim gene.daha Onceden kullanmistim bu ilaci Hatta 20mg idi. Yan etki mi yapti yoksa anksiyetedenmi bilmiorum.bulantiyi artirirmi Onuda bilmiorum.safra cikardim hep gozumu kapatiorum carpinti bulanti kalkorum.ya Cok bunaldim.Rabbim yardimcimiz olsn

Back