• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba hanımlar eskiden gelerek yazılanları okumaya çalışıyorum 19 haftalık hamileyim ilaç kullanıyorum ama içim hiç rahat değil bebeğime bişey olursa diye düşünüp duruyorum birde doktorum son ay ilacı kesicez dedi onun endişesi var
Ne kullanıyorsun ben d grubu bile kullandım c grubu 4 aydır kullanıyorum ilcımı hiç kestirmedi devam et dedi

Hmm doktorum dediğine göre bendeki birikimmiş. Kaç haftalıksın bende öyleyim bi gün iş yapıyorum bi gün yatıyorum böyle böyle geçti geçiyor demek ki hamilelik çok etkiliyor hastalığı
Değişiklikler düzenin değişmesi tetikliyor çok benimkini .benim 26 hafta oldu 8.hafta gibi başlamıştı.zaman çok zor geçiyor ama böyle senin ne zaman başlamıştı? Başından berimi?

Lustral ve remeron kullanıyorum canım ben bursadanım bursada olan ve gittiği doktor olan varsa yazarsa sevinirim ya şimdiden bırakma endişesi sardı zor oldu toparlanma eger ilacı bırakırsam çpcuguma bakamam 1 tane daha oğum var ben toplayan kadar perişan oldu korkuyorum 2. Hamileliğim spiralle kaldım rabbim nasip etti dedim hakkımızda hayırlısı inşallah

Nasilsiniz kizlar bende dun esimle tartistim basima gelrn butun rahatsizliklar anksiyetemden dolayiymis mucadele etmiyormusum bi sene oldu biktim dedi hakli ne diyim bende benim gibi biriyle yasiyor olsaydim bikardim surekli aglamakli surekli biyerleri agriyor surekli korkan keyifsiz enerjisiz saysam daha bitmez...

Değişiklikler düzenin değişmesi tetikliyor çok benimkini .benim 26 hafta oldu 8.hafta gibi başlamıştı.zaman çok zor geçiyor ama böyle senin ne zaman başlamıştı? Başından berimi?
Benim başlarda sorunum yoktu mide bulantısı dayanılmaz noktaya gelince medpamid içmiştim o gece çarpıntı ağlama krizleri başladı ben hormonlara bağladım bilmiyordum böyle birşeyi sonra 16 haftada tekrar içmiştim bu sefer kımıldayamaz hale geldim acilde alerjim olduğunu öğrendim sonrası malum iç sıkıntısı vs. Hepsi başladı zor hamilelik medpamid vitaminlerin düşüşü geçmiş derken bu hale geldim tabi eskiye oranla çok iyim o günler nasıl geçti inanamıyorum

Sen ne kullandın canım ve kullanıyorsun bebeğinde herhangi bir sorun olmadı inşallah
Lustral atak anlarında ativan kullandım. Benimde 3 yaşında kızım var bende toparlayana kadar perişan oldu yavrum o yüzden doktorum hiç kestirmedi doktor bi sorun olmaz dedi

Lustral atak anlarında ativan kullandım. Benimde 3 yaşında kızım var bende toparlayana kadar perişan oldu yavrum o yüzden doktorum hiç kestirmedi doktor bi sorun olmaz dedi
Bebekte bi sorun gözükmüyor ama içim hiç rahat değil benimde ama başka çarem yoktu nerdeyse her gün acildeydim

Nasilsiniz kizlar bende dun esimle tartistim basima gelrn butun rahatsizliklar anksiyetemden dolayiymis mucadele etmiyormusum bi sene oldu biktim dedi hakli ne diyim bende benim gibi biriyle yasiyor olsaydim bikardim surekli aglamakli surekli biyerleri agriyor surekli korkıan keyifsiz enerjisiz saysam daha bitmez...
Onlarda haklılar bazen diyorum eşim ne kadar sabırlı taş olsa çatlardı. Eşin ilaç kullanmanada karşı demiştin. Nasıl iyi olmanı bekliyor kimse böyle olmak istemez ki 50mg yetiyor bana demiştin onunla emziriliyormuş eşinle tekrar konuşsan benim eşim sen iyi ol kullan diye destekliyor onun desteği çok önemli gerçekten istemese bende huzursuz olurdm

Nasilsiniz kizlar bende dun esimle tartistim basima gelrn butun rahatsizliklar anksiyetemden dolayiymis mucadele etmiyormusum bi sene oldu biktim dedi hakli ne diyim bende benim gibi biriyle yasiyor olsaydim bikardim surekli aglamakli surekli biyerleri agriyor surekli korkan keyifsiz enerjisiz saysam daha bitmez...
Öyle düşünme canım bizim elimizde olan nbişey değil eşine de seslenme idare et nabacaksın ilaç kullanmıyor musun bizde tek çare ilaçtı eşimde sen iyi ol yapacak bişey yok dedi artık gerisi Rabbime kalmış Burda ilaçla dogum yapan arkadaşları görümce çok mutlu oluyorım inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma

İlac kullanmiyorum hamileliktede 4,5 hafta kullandim esim icmem tarftari degildi korktum ya bbisey olursa diye simdide icmiyom gelgitliyim surekli benim.panik atak seklinde degil anksiyete en cokta saglik takintim var,ilac icsem bikiyorum bubsefer cocukta biseyler ariycam surekli hamileliktede oyle yaptim daha beter oldum ilac kullanirken boyle dayancam aklimda hep kotu dusunceler ama bu halime sukur hamileliktr cok kotuydum

İlac kullanmiyorum hamileliktede 4,5 hafta kullandim esim icmem tarftari degildi korktum ya bbisey olursa diye simdide icmiyom gelgitliyim surekli benim.panik atak seklinde degil anksiyete en cokta saglik takintim var,ilac icsem bikiyorum bubsefer cocukta biseyler ariycam surekli hamileliktede oyle yaptim daha beter oldum ilac kullanirken boyle dayancam aklimda hep kotu dusunceler ama bu halime sukur hamileliktr cok kotuydum
Terapi alsan anksiyete terapiyle baya iyiye gidiyor rahatlatıcı kitap falAn okusan belki iyi gelir bide la havle çek günde 500 tane o gerçekten işe yarıyor

İdare edebiliyorsan ne mutlu canım ama çokta zordaysan ilaç kullanmamak için kendini şartlama bence Rabbim yardımcın olsun

Büşracım canım neden ilaç kullanmamakta direniyorsun rahatsizsan ve toparlanamiyorsan destek olur en azından dene bişey kaybetmezsin

Onlarda haklılar bazen diyorum eşim ne kadar sabırlı taş olsa çatlardı. Eşin ilaç kullanmanada karşı demiştin. Nasıl iyi olmanı bekliyor kimse böyle olmak istemez ki 50mg yetiyor bana demiştin onunla emziriliyormuş eşinle tekrar konuşsan benim eşim sen iyi ol kullan diye destekliyor onun desteği çok önemli gerçekten istemese bende huzursuz olurdm
Canım hep mi böyleydin ki geçici bi süre bu ona anlat ama anlaşılmıyo işte dışarıdan kolay sanıyorlar. Sen takma kafana endişeleniyodur oda neden geçmedi diye

Back