• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Öyle düşünme canım bizim elimizde olan nbişey değil eşine de seslenme idare et nabacaksın ilaç kullanmıyor musun bizde tek çare ilaçtı eşimde sen iyi ol yapacak bişey yok dedi artık gerisi Rabbime kalmış Burda ilaçla dogum yapan arkadaşları görümce çok mutlu oluyorım inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma
Bana sıkıştığında zanax iç demişti doktor ben içmemekte ısrar ettim zararı olur diye ama doktor dediki çok hamilelre kullandırdım birşey olmadı.bu yüzden bende çok çaresiz kalınca alıyorum. Ben sabahları çok kötüyüm akşama kadar akşam daha iyiye gidiyo.sizin nasıl?

Sen başladın diymi canım ilaca?
Yok canım ama kesinkes kullanmak istiyorum birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi ruhum daralıyor sanki tek korkum ya ilaçta çaresiz kalırsa naparim diye sen kullanıyorsun nasıl fark ediyormu sende yolunu yarıladın benim daha yeni 12 hafta bitti nasıl büyüyor gözümde bilsen

Eddai Eddai ve diğer doğum yapacak diğer arkadaşlar doğumunuz çok kolay ve keyifli geçer inşallah doğum için hastaneye gittiğinizde tuhaf bi rahatlık geliyor panik olmuyorsunuz sanırım tam teslimiyetten kaynaklanıyor Allah'a bırakıyoruz tam kendimizi. Rahat olun inşallah doğumdan sonrası da çok iyi olur sizler için. İlaç kullanıyorsanız iyi oldum artık diyip kesmeyin doğumdan hemen sonra bence. Allah hem ruhsal hem bedensel sağlık versin hepimize.

Limon 'la eddai dogurdu dogurcak ins dogumla cok rahatlarsiniz kizlar cok cok iyi olursunuz
Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 38 girdik bakalım ne zaman gelecek. Çok heyecanlıyım. Hep diyorum inşallah hepimiz bebeklerimizle birlikte yeniden doğarız.sen ne güzel doğurdun o stresi atlattın canım. İnşallah darısı hepimize. Şuan başka sıkıntılar illaki var tahmin edebiliyorum ama bu zamana kadar o sıkıntılar sana zarar vermedi simdide vermeyecek unutma

Yok canım ama kesinkes kullanmak istiyorum birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi ruhum daralıyor sanki tek korkum ya ilaçta çaresiz kalırsa naparim diye sen kullanıyorsun nasıl fark ediyormu sende yolunu yarıladın benim daha yeni 12 hafta bitti nasıl büyüyor gözümde bilsen
Bana fayda ediyor gibi oluyo sonra tekrar ağarlaşıyorum ama hayat düzensizliğinden sanırım.eşim yurtdışında çalışıyo yanlızım bi onun yanına geliyorum o işe gidiyo kimse yok burda çok kötü oluyorum burda.İstanbula dönüncede çok iyi değilim bu sefer tekrar buraya gelicem diye endişeleniyorum. Hamileliğin yanında extra sıkıntılar olmada ilaç daha iyi gelicek ama sabah yataktan kalkamıyorum heryerim yanıyor.sana neler oluyor canım? İsteksizmisin herşeye karşı?

Eddai Eddai ve diğer doğum yapacak diğer arkadaşlar doğumunuz çok kolay ve keyifli geçer inşallah doğum için hastaneye gittiğinizde tuhaf bi rahatlık geliyor panik olmuyorsunuz sanırım tam teslimiyetten kaynaklanıyor Allah'a bırakıyoruz tam kendimizi. Rahat olun inşallah doğumdan sonrası da çok iyi olur sizler için. İlaç kullanıyorsanız iyi oldum artık diyip kesmeyin doğumdan hemen sonra bence. Allah hem ruhsal hem bedensel sağlık versin hepimize.
Sen ne durumdasın?

Kızlar merhaba . Tam 4 sene önce yazmışım buraya ben . Anksiyete bozukluğum var bebek istiyorum ilaç kullanıyorum ,işi bırakacağım vs vs . Öncelikle hamile kaldım ve şu an 3 yaşında bir kızım var . Hamileylen lustral ve remeron kullandım . Yani hiç azaltmadan devam ettirdi doktorun . Kadın doğumcumda onayladı . Doğum yaptığım gün aradım psikiyatrimi ve o gün içmememi söyledi . Hastaneden çıkana kadar almadım ilacı . Sonrasında gece ilacım olan remeronu bıraktırdı uyanamam geceleri bebeğime diye . Bi süre uyuyamadım ama sonra geçti . Öyle ki Allah’a şükürler olsun acayip yardım etti rabbim . Bebeğim bana ilaç gibi geldi . Lustrale hala devam ediyorum . 100 mg . İnan’ın asla bişey olmayacak ve bebekleriniz çok sağlıklı olacak . Rabbim size yardım edecek❤️

Kızlar merhaba . Tam 4 sene önce yazmışım buraya ben . Anksiyete bozukluğum var bebek istiyorum ilaç kullanıyorum ,işi bırakacağım vs vs . Öncelikle hamile kaldım ve şu an 3 yaşında bir kızım var . Hamileylen lustral ve remeron kullandım . Yani hiç azaltmadan devam ettirdi doktorun . Kadın doğumcumda onayladı . Doğum yaptığım gün aradım psikiyatrimi ve o gün içmememi söyledi . Hastaneden çıkana kadar almadım ilacı . Sonrasında gece ilacım olan remeronu bıraktırdı uyanamam geceleri bebeğime diye . Bi süre uyuyamadım ama sonra geçti . Öyle ki Allah’a şükürler olsun acayip yardım etti rabbim . Bebeğim bana ilaç gibi geldi . Lustrale hala devam ediyorum . 100 mg . İnan’ın asla bişey olmayacak ve bebekleriniz çok sağlıklı olacak . Rabbim size yardım edecek❤️
Ay canım yazman bana ilaç gibi geldi ben de aynı ilaçları kullanıyorum lustral ve remeron bebeğinin sağlıkla olmasına çok sevindim. İnşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza

Ne kadar güzel yazmışsın o kadar çaresiz bi durumki bu çekmeyen anlamıyor.ben hamile kalmadan önce kullanıyordum hamile kalınca doktor aniden kestirdi ilk 3 ay içirmedi ve ben şu anda çok kötü depresyon ve anksiyete bozukluğu yaşıyorum.ilaca tekrar başladık 3 aynır içiyorum ama tam etki etmiyor rahatlamadım bir türlü sen hamileliğinde ilaç kullanırken işe yaradımı canım yoksa doğumdan sonramı iyi oldun?

Ne kadar güzel yazmışsın o kadar çaresiz bi durumki bu çekmeyen anlamıyor.ben hamile kalmadan önce kullanıyordum hamile kalınca doktor aniden kestirdi ilk 3 ay içirmedi ve ben şu anda çok kötü depresyon ve anksiyete bozukluğu yaşıyorum.ilaca tekrar başladık 3 aynır içiyorum ama tam etki etmiyor rahatlamadım bir türlü sen hamileliğinde ilaç kullanırken işe yaradımı canım yoksa doğumdan sonramı iyi oldun?
Tabi hamileyken de çok işe yaradı . Kullanmama rağmen anksiyete geçirdiğimde oldu . Ama hepsi geçiyor buna İnan’ın . Bebeğiniz sağlıkla doğacak ben emzirirken de kullandım . Hiç bir şey olmaz Allah’ın izni ile . Bebeğinizi alınca da geçecek zaten .

Bana fayda ediyor gibi oluyo sonra tekrar ağarlaşıyorum ama hayat düzensizliğinden sanırım.eşim yurtdışında çalışıyo yanlızım bi onun yanına geliyorum o işe gidiyo kimse yok burda çok kötü oluyorum burda.İstanbula dönüncede çok iyi değilim bu sefer tekrar buraya gelicem diye endişeleniyorum. Hamileliğin yanında extra sıkıntılar olmada ilaç daha iyi gelicek ama sabah yataktan kalkamıyorum heryerim yanıyor.sana neler oluyor canım? İsteksizmisin herşeye karşı?
Benim çok farklı ben hamilelikten korkuyordum zaten şimdi icimde bebek büyüyor bazen özellikle gece olunca bu düşünce beynimi esir alıyor ateş basıyor resmen çok fena daralıyorum karnım şiştiğinde nasıl dayancam çok korkuyorum o an kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum hep kendime ben çocuk istiyorum buna katlanmam lazım gibi ama istemsiz şiddetli bir korku kaplıyor beni ilaç bu konuda bana yardımcı olurmu bilmiyorum onca şey yaşadım ilaç kullanmadim ama bu konuda desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum en azından doğuma kadar beni idare etse diye tabi ümit bağladim ama bide iyi gelmese diye de korkuyorum

İnş dediğin gibi olur ben son günler diye heralde iç sıkıntısı yaşıyorum kafam allak bullak doktora söyledim ilaç düşürdük ondan mı die ativan iç diyor her iki doktorumda rahatlar ben direniyorum içmemek için kendimi allak bullak hissediyorum tek umudum doğum artık

Ne güzel umut oluyorsunuz bize ilaçtan başka çarem kalmamıştı mecbur kullanıyoruz bizi bi tek doktorumuz bide yaşayanlar anlıyor doğunca daha rahat oldunuz değil mi bütün kaygım bu yönde bu sıralar

Ne güzel umut oluyorsunuz bize ilaçtan başka çarem kalmamıştı mecbur kullanıyoruz bizi bi tek doktorumuz bide yaşayanlar anlıyor doğunca daha rahat oldunuz değil mi bütün kaygım bu yönde bu sıralar
Doğduğu zaman herşey geçiyor . İnan ilaç gibi geliyor . Nasıl mucize anlatamam . Ben hala ilaç kullanıyorum ama sadece lustral . Onun içinde kendime eziyet etmiyorum . Böyle olması gerekiyor ve kullanıyorum. İnan’ın korktuğunuz hiç bir şey başınıza gelmeyecek . Benim şimdi maalesef eşimle ciddi sıkıntılarım var . Boşanma evresindeyiz . Sizden ricam bu akşam dualarınıza beni de katarmısınız.

Doğduğu zaman herşey geçiyor . İnan ilaç gibi geliyor . Nasıl mucize anlatamam . Ben hala ilaç kullanıyorum ama sadece lustral . Onun içinde kendime eziyet etmiyorum . Böyle olması gerekiyor ve kullanıyorum. İnan’ın korktuğunuz hiç bir şey başınıza gelmeyecek . Benim şimdi maalesef eşimle ciddi sıkıntılarım var . Boşanma evresindeyiz . Sizden ricam bu akşam dualarınıza beni de katarmısınız.
Doğru söylüyorsunuz ben ilk defa kullanmaya başladım başta çok zoruma gitmişti çünkü toplum arasında öyle bi algı var ama buda bi hastalık ilaçla olıyorsa neden eziyet edelim hem kendimize hem ailemize rabbim dermansız bırakmamış. Aile sorunların için üzüldüm hakkında hsyırlısı olsun rabbim gönlünden geçeni senin için hayırlı yapsın.

Hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin canım zikir yapıyorum ona katarım seni ismin ne tam olarak

Canım hamilelikten mi bilmiyorum ilaç bende de çok etki yapmadı ama eskiye göre çok çok daha iyyim hamilelikten önce paxera içiyordum o çok iyi geliyordu bana doktorum hamilelikte olmaz dedi vermedi vardır bir bildiği buna şükrediyorum inşallah dogumdan aojnra hepsi geçer

Back