Canım daha hamileliğin başında olduğun için duygu karmaşası yaşaman çok normal. Hele bi bebeğini hisset bu düşünceler geçecek. Eşim beni beğeniyor mu diye asla takıntı yapma. Tabi kendini bırakma bakımlı ol ama ilk önce bunu kendini iyi hissetmek için yap. Çünkü hamilelikte gerçekten bazı dönemler kendimizi bırakıyoruz. Aylarca bi rimel sürmediğimi bilirim. Bakımsız haliyle insan daha çok bunalıma giriyor. İlk dönemleri atlattıktan sonra doktor izniyle saçını da boyarsın hiç takma kafana. Bebeğine asla zarar veremezsin. Bunlar okbnin oyunları. Hastalığın yüzünden böyle düşündüğünü kendine devamlı hatırlat. Herşey güzel olacak inanKizlar merhaba ben de 27 yasindayim yillardir aea ara ilac kullanirim okb anksiyete sorunu yuzunden bi turlu tam duzelemedim kendimi iyi hissettigim bi anda bebege karar verdim ama su an cok zor durumdayim ise gitmiyorum evden cikmiyorum kimseyle konusmak istemiyorum sacma sapan dusuncelerle bogusuyorum saclarimin yuzde 50 si beyaz su a boyatamiyorum herkes bunu yuzume dicekmis gibi esim beni artik begenmicekmis gibi hissediyorum sanki bu hastalik beni cokturdu bazen yasamakla olmek arasinda arafta bi yerde kalayim diyorum 10 +3 gunluk hamileyim ve bebege zarar vermekten de inanilmaz korkuyorum nolur bana yardim edin esim psikolojik sikintilarimi anlamiyor ona anlatamiyorum cunku sacma geliyor benim ddusuncelerim biraz icimi dokup benim gibj
Olan biri varsa diye yazmak istedim her sey cok agir ve zor lutfen destek olun bana