• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yarın doktora gitcem kızlar doğumu konuşcaz ama ben yine çok kötü oldum 3 gündür atak geçiriyorum ağlama krizleri delirme korkusu ilacım mg düştü ondan mı yoksa son zamanlar olduğu için mi bilmiyorum bide gereksiz insanlar yüzünden tamamen yıkıldım bu hastalık geçmezmiş böyle yaşamaya alışcakmışım ilaçlarda etki etmezmiş ben yıkıldım aşırı etkilendim ben nasıl yaşarım böyle diyorum nolur geçirenler geçirmiş olanlar yazsın tam düzeliyorum derken dibe çöktüm bebek doğunca naparım kafam allak bullak oldu böyle böyle delircem heralde diyorum

Yarın doktora gitcem kızlar doğumu konuşcaz ama ben yine çok kötü oldum 3 gündür atak geçiriyorum ağlama krizleri delirme korkusu ilacım mg düştü ondan mı yoksa son zamanlar olduğu için mi bilmiyorum bide gereksiz insanlar yüzünden tamamen yıkıldım bu hastalık geçmezmiş böyle yaşamaya alışcakmışım ilaçlarda etki etmezmiş ben yıkıldım aşırı etkilendim ben nasıl yaşarım böyle diyorum nolur geçirenler geçirmiş olanlar yazsın tam düzeliyorum derken dibe çöktüm bebek doğunca naparım kafam allak bullak oldu böyle böyle delircem heralde diyorum
Nasılsın? İlacın mg ını düşürmek zorunda mıymışsın? Bence söylenenlerden de etkilenmişsidir mg da etkilemiştir ikisi de yani. İlaç etki etmezmiş ne demek ediyo tabiki. Bu arada sana demiştim en azından şöyle düşün doğum yaptığında çok kötü olduğun an anlık düzeltici ilaçlardan içebilirsin tabi emzirilmiyo o gün ama olsun kafana takma herşeyin bi çaresi var spnuçta

Hayır sakın öyle düşünme. Tamamen geçer mi geçmez mi bilemiyorum ama zamanla seni şuanki kadar etkilemeyecek buna garanti veriyorum. Bende üç yıldır anksiyete bozukluğu var. Üç yıl önceki halimi düşünüyorum da ohooo neler neler atlattım. Eskiye göre bugün daha iyiysen zamanla daha iyi olacaksın. Önce buna inan bilinçaltına olumsuz mesajlar verme canım

İyi geceler nasılsınız hanımlar ben baya ağırlaştım iki gündür de ara ara sancı oluyor korkuyorum artık zaman azaldıkça ara ara ataklarda oluyor ilaca devam ediyorum bir ay sonra azaltmaya başlayacakmış ım bakalım nasıl olacak

Şu dünyada kalıcı bişey yokki hastalığın geçicek başkalarına aldırma millet konuşmaya yok boş konuşmaya çok meraklı zaten

L
İyi geceler nasılsınız hanımlar ben baya ağırlaştım iki gündür de ara ara sancı oluyor korkuyorum artık zaman azaldıkça ara ara ataklarda oluyor ilaca devam ediyorum bir ay sonra azaltmaya başlayacakmış ım bakalım nasıl olacak
kaç haftalık oldu canım

Nasılsın? İlacın mg ını düşürmek zorunda mıymışsın? Bence söylenenlerden de etkilenmişsidir mg da etkilemiştir ikisi de yani. İlaç etki etmezmiş ne demek ediyo tabiki. Bu arada sana demiştim en azından şöyle düşün doğum yaptığında çok kötü olduğun an anlık düzeltici ilaçlardan içebilirsin tabi emzirilmiyo o gün ama olsun kafana takma herşeyin bi çaresi var spnuçta
İyi olmaya çalışıyorum ilacımı doktorum düşürdü iyi gördüm dedi ama yetmezse tekrar çıkarız dedi insanların söylediklerinden çok etkileniyorum başımı taşıyamıyorum sürekli düşünce ve hiç bişeye odaklanamıyorum aslında baya iyiye gidiyordum yine çöktüm işin kötü tarafı sıkıntı anında ölmek istiyorum tek kurtuluşum oymuş gibi böyle yaşamaktan bıktım

Şu dünyada kalıcı bişey yokki hastalığın geçicek başkalarına aldırma millet konuşmaya yok boş konuşmaya çok meraklı zaten
Akşam benimle iddialaşıyor görseniz diyorum ki terapide böyle dedi doktor şöyle dedi yok seni kandırmışlar bide her lafından önce moralini bozmak istemem ama şu vardı öyle oldu bu böyle oldu diye diye akşam sinir krizi geçirdim sus diyorum inadına yapıyor sanki

Hayır sakın öyle düşünme. Tamamen geçer mi geçmez mi bilemiyorum ama zamanla seni şuanki kadar etkilemeyecek buna garanti veriyorum. Bende üç yıldır anksiyete bozukluğu var. Üç yıl önceki halimi düşünüyorum da ohooo neler neler atlattım. Eskiye göre bugün daha iyiysen zamanla daha iyi olacaksın. Önce buna inan bilinçaltına olumsuz mesajlar verme canım
Dediğin gibi hep iyi olcam bu hastalığı unutcam diyodum her gün beynime tekrar gülmeyi yaşamın güzel olduğunu bunların geçici olduğunu söylüyordum güzel görüp güzel düşünmek için mücadele içindeydim ama patavatsız insanlar yüzünden tekrar başa döndüm

Eddai Eddai canım sen o bos konusanlRa bakma kendılerı yasamadıkları için nasıl bişy oldugunu bılmiyorlar moral vereceklerıne yaptıklarına bak hep gececek de bu dunyada hiç bışey kalıcı degıl

Eddai Eddai canım sen o bos konusanlRa bakma kendılerı yasamadıkları için nasıl bişy oldugunu bılmiyorlar moral vereceklerıne yaptıklarına bak hep gececek de bu dunyada hiç bışey kalıcı degıl
Aynen annem biraz bana moral olsun diye getirdi daha berbat oldum insanların dilinin kemiği yok ben normal hamile bi insanla bile hassas konuşulur moral olsun die bu düşman gibi konuştu bide akraba olcak annem insanların içine karış diyodu sırf bu yüzden karışmıyordum haklıymışım

Anneler öyle iyi hissedersin diye dusunmüştür brnımkıde oyleydi bende hep kactım insanlardan surekli senin hastane fobin var nasıl normal dogurcan,sezaryan yaparsan komple bayılttr kendini diye akıllar veriyorlardı ben daha kötü olup aglıyodum surekli güya iyilik yapıyolardı

Kizlar merhaba ben de 27 yasindayim yillardir aea ara ilac kullanirim okb anksiyete sorunu yuzunden bi turlu tam duzelemedim kendimi iyi hissettigim bi anda bebege karar verdim ama su an cok zor durumdayim ise gitmiyorum evden cikmiyorum kimseyle konusmak istemiyorum sacma sapan dusuncelerle bogusuyorum saclarimin yuzde 50 si beyaz su a boyatamiyorum herkes bunu yuzume dicekmis gibi esim beni artik begenmicekmis gibi hissediyorum sanki bu hastalik beni cokturdu bazen yasamakla olmek arasinda arafta bi yerde kalayim diyorum 10 +3 gunluk hamileyim ve bebege zarar vermekten de inanilmaz korkuyorum nolur bana yardim edin esim psikolojik sikintilarimi anlamiyor ona anlatamiyorum cunku sacma geliyor benim ddusuncelerim biraz icimi dokup benim gibj
Olan biri varsa diye yazmak istedim her sey cok agir ve zor lutfen destek olun bana

Back