- 3 Ağustos 2018
- 318
- 55
- 28
- 30
İnş. Dediğin gibi olur çok mükemmel değilim Doğumdan sonra eskiye dönerim inşBence yolun sonundasın doğumdan sonrasını düşünme bebekten başka biseye fırsat bulamayacagindan eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş. Dediğin gibi olur çok mükemmel değilim Doğumdan sonra eskiye dönerim inşBence yolun sonundasın doğumdan sonrasını düşünme bebekten başka biseye fırsat bulamayacagindan eminim
Çok mükemmel olunmuyo zaten canım normal iyi olmak yetiyo artık.insanlar genelde mutsuz.çoğu kişide ruhsal prob var.çeşitler farklı bazıları saklıyor.biyere kdr amz çıkıyo er geç ortaya en iyisi geleni yaşayıp geçmek.geçecek inşallah zaman ilacımızİnş. Dediğin gibi olur çok mükemmel değilim Doğumdan sonra eskiye dönerim inş
Bugünüme çok şükür dediğin gibi zamanla herşey daha iyi oluyor sabretmek gelene razı olmak zorundayızÇok mükemmel olunmuyo zaten canım normal iyi olmak yetiyo artık.insanlar genelde mutsuz.çoğu kişide ruhsal prob var.çeşitler farklı bazıları saklıyor.biyere kdr amz çıkıyo er geç ortaya en iyisi geleni yaşayıp geçmek.geçecek inşallah zaman ilacımız
seninde cok az zaman kalmis dogumun cok cok kolay olur ins canimBende doğumdan sonra psikolojik olarak kötü olursam kaygısı oluyor. Ama düşünüyorum bu hastalık bende 3 senedir var çok şükür hiç daha kötüsü olmadı diyorum. kontrol elimden gider mi, aklım gider mi, delirir miyim gibi kaygılar olur ama çok zor zamanlarda bile bi şekilde sakin olabiliyorum. Hamile kalmadan önce hep dua ettim "Allahım verdiğin emanetr hayırlı bir anne olabileceksem evlat nasip et" dedim. İnanıyorum ki bebeğimle yeniden doğacağım. ALLAH dualarımın karşılığını bebeğimle verecek inşallah :)
Ben de ilk sizin gibi dusunuyodum ama insan mecbur kalinca kullaniyor. Lutfen kendinizi yormayin bebek icin saglikli anne daha onemliSen hangi ilaci kulaniyodun emzirirken ilac kullanmadin dimi bende 1 sene ilacsiz emzirsem yeterli esim ilaca cok karsi hem ilac icip hem emziremem
İnşallah canım çok sağol. Karnın inmiş gibi diyorlar korkuyorum valla keşke bi kaç hafta daha dursaseninde cok az zaman kalmis dogumun cok cok kolay olur ins canim
Yok canım ben daha yapmadım 3 gündür iç sıkıntısı başladı bende neden oluyor doğum stresi mi ilaç mg düşürdük ondan mı bilmiyorum hiç bişeye tahammül edemiyorum hiç bişey düşünmek istemiyorum
banada bugun basti bende evde bebekle yalniz kalinca kotu oluyorumYok canım ben daha yapmadım 3 gündür iç sıkıntısı başladı bende neden oluyor doğum stresi mi ilaç mg düşürdük ondan mı bilmiyorum hiç bişeye tahammül edemiyorum hiç bişey düşünmek istemiyorum
İlaç kullanmayı düşünmüyor Musun yada terapi falan denesenB
banada bugun basti bende evde bebekle yalniz kalinca kotu oluyorum
merhaba yazdıklarınızdan belki yardımcı olursunuz diye düşündüm ben üç ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım çocuk istiyoruz reglime normalde bir hafta var ama gece bi anda uzun zamandır olmayan atak geldi xanax almak zorunda kaldım istemeyerek şu an çok korkuyorum ya hamile olursam ilaç bişey yapar mı diye bayadır da ilaç kullanmıyorum aslında ama bi fikriniz vardır umarım çok tedirginim şimdiden teşekkür ederimİlaç kullanmayı düşünmüyor Musun yada terapi falan denesen
Bildiğim kadarıyla hamilelikte ilk 4 haftada içilen ilaçların olumsuz bi etkisi olmuyormuş sizin reglinize 1 hafta varmış bi sorun olacağını sanmam doktorlar genelde ilk 4 haftayı anneyi sorumlu tutmuyorlar. Yinede doktora sorun içiniz rahatlarmerhaba yazdıklarınızdan belki yardımcı olursunuz diye düşündüm ben üç ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım çocuk istiyoruz reglime normalde bir hafta var ama gece bi anda uzun zamandır olmayan atak geldi xanax almak zorunda kaldım istemeyerek şu an çok korkuyorum ya hamile olursam ilaç bişey yapar mı diye bayadır da ilaç kullanmıyorum aslında ama bi fikriniz vardır umarım çok tedirginim şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim Dr a da başvuru yapıcam ama çok teşekkür ederim içim rahatladı en azındanBildiğim kadarıyla hamilelikte ilk 4 haftada içilen ilaçların olumsuz bi etkisi olmuyormuş sizin reglinize 1 hafta varmış bi sorun olacağını sanmam doktorlar genelde ilk 4 haftayı anneyi sorumlu tutmuyorlar. Yinede doktora sorun içiniz rahatlar
Rica ederim Allah yardımcınız olsunTeşekkür ederim Dr a da başvuru yapıcam ama çok teşekkür ederim içim rahatladı en azından
Son zamanlara geldiğinde oluyomuş böyle normal bence zaman geçmiyor gibi..Yok canım ben daha yapmadım 3 gündür iç sıkıntısı başladı bende neden oluyor doğum stresi mi ilaç mg düşürdük ondan mı bilmiyorum hiç bişeye tahammül edemiyorum hiç bişey düşünmek istemiyorum
Eskisi gibideğildir sanırım . Bebek bakımıda zor bunalmışsındr birazB
banada bugun basti bende evde bebekle yalniz kalinca kotu oluyorum
Yok canım daha yapmadım.37inci haftadayım beklemedeyim :)