- 3 Ağustos 2018
- 318
- 55
- 28
- 30
27 haftam bittiSenin ne kadar kaldı doğuma?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 haftam bittiSenin ne kadar kaldı doğuma?
Biraz yapyorIlaclarin uyku yapıyormu peki
Bu başta yaşadığın süreçte tetiklemiş olabilir.ani kilo kaybıyla vücudtan vitaminlerde eksiliyor ve onlarda ruhsal sıkıntılar yapıyo olabilir.şimdi toparlıyorsun sanırım öyle gözüküyor.2 ayda çok kısa az kalmış:)Benim ilk dört ayım bulantılarla mide ağrısıyla geçti sabaha kadar ağrı çekiyordum 13 kilo verdim hastaneye yatmak zorunda kaldım serumla beslendim vitaminsiz likten bayılıyordum sonra yavaş yavaş mide bulantım geçti bu sefer bu hastalık çıktı 3 aya yakın bununla uğraşıyorum bari son 2 ayım hevesli geçsin bitsin o kabus günler
O zaman sanada kocaman maşallah, hızlı toparlamışsın :) evlat gerçekten bambaşka bi duyguymuş.. Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın, bizleride başlarından eksik etmesin inşallah..Biraz daha iyiyim canim en azindan desteksiz oturup kalkabiliyorum,onunla ilgilenirken insan dunyayi unutuyor esimde bende bakip iyi ki diyoruz:)
Aynen toparlanıyorum sanki iyi hissetmeye başladım rabbim hepimizi daha iyi etsin tek korkum ilaçlar yüzünden bebeğin etkilenmesiBu başta yaşadığın süreçte tetiklemiş olabilir.ani kilo kaybıyla vücudtan vitaminlerde eksiliyor ve onlarda ruhsal sıkıntılar yapıyo olabilir.şimdi toparlıyorsun sanırım öyle gözüküyor.2 ayda çok kısa az kalmış:)
cok sevindimm canimm emin ol cok cok dahaa iyi olcaksinAynen toparlanıyorum sanki iyi hissetmeye başladım rabbim hepimizi daha iyi etsin tek korkum ilaçlar yüzünden bebeğin etkilenmesi
İnş. Canım iyiki varsınız. Sizden başkası anlamıyor benicok sevindimm canimm emin ol cok cok dahaa iyi olcaksin
Aynen fiziksel acıyı önemsiyorlar bunu küçümsüyorlar benm bi arkadaşım bizde de olıyordu ağlıyorduk falan dedi bende sen ne diyon ya ben bi kızımla karnımdaki bebeğimle ölmek için Allah cnmı alsın diye yalvardım senin o küçümsediğn şey bnm hayatım boyunca unutmayacağım hastalık dedim onlara göre rahat battıAnlamazlar hayatim bazilarina alay konusu bile olursun hamileligimde o kadar kotu zamanlarim oldu ki bi sen mi hamile kaldin diyenler oldu bazen diyodum ki keske fiziksel bi rahatsizligim olsa da bu olmasa diyodum
Aynen zor bir durum cnm ilaç içmeye devam etsen vicdan azabı olacak karışık bir çıkmaz... ama tavsiyem yaşın ilerlemeden yap sonra olmayınca onu stres yapıyor kafaya takıyorsunburciss canım bende vaziyet aynı bebek istiyor ama çok korkuyorum nolcaz biz böyle hiç bilemiyorum
İlaç kullanmıyorsan önce terapi dene cnm kullan bırak daha zor.. beni rahatlatıyor ilaç yani olumlu düşüncelerim artıyor ataklarım azalıyor... nefes terapisi al.. yani yolun başında olsam başka çareler arardım ilaç dışında...Ilac kullandığın zaman korkuların gidiyormu mesela onu çok merak ediyorum yani ben atak değil de sürekli zihnimde biseyler var daralıyorum hele icimde bebek düşüncesi acayip daraltıyor kii ben darlandigim zaman yerimde bile duramıyorum ilaç bunu tedavi ediyormu