• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben yolun basında değil de sonunda olduğumu düşünüyorum aslında sürekli neden tedavi olmayıp bu kadar ilerlediğime kızıyorum 10 yıldan fazla oldu böyleyim sadece atak geçirip ölüm korkusu sardığı zamanlarda bu kadar kasvetli değildim hamilelikte öyle kötü gelmiyordu şimdi atak falan yok sadece çok darlaiyorum ve o sırada düşünme kabiliyetimi kaybediyorum sanki olumlu tek bişey düşünemiyorum terapi yapan bir psikiyatrist buldum özelde gittim anlattım sağolsun sadece normal dedi senin gibi çok insan var hamile kalırsan 3. Aydan sonra ilaca başlarız tabi önce ilaçsız deneriz dedi başka bişey yapmadı terapi falan önermedi bilmiyorum ama bebek çok istiyorum sadece kendimi teskin edebilecek kadar düşünebilsem o bile yeter gibime geliyor ama nerdeee, ilacın mg nedir canım senin bide ne kadar zamanda etkisi başlıyor
Terapi ile iyileşen çok kişi var ben şuan maddi durumdan dolayı terapiye gidemiyorum. İlerlemiş olsa bile şuan terapiye başlarsan seni hazırlar hamilelikteki süreçlere daha kolay geçirirsin..gittiğin psikiyatrist belki psikoterapi vermiyordur. Sen tekrar araştır terapi verenleri cnm.. ilaç türleri çok fazla hepsinin özelliği değişik ona göre mg değişir herkese farklı ilaçlar iyi geliyor.. doktorlar ilk deniyor duruma göre değiştiyor ilaçları.. sen şuan ilaca odaklanma.. o da bir mucize değil... vitaminlerine baktır B12 eksikliği D vitamini eksikliği bunlar psikolojiyi etkiler hem gebelik için de vücudunu hazırlarsın..

A Ashab04 pardon tekrar okudum gittiğin terapi yapıyormuş.. önermemesi ilginç.. psikolog mu denesen birde ilaçtan önce acaba.. ya ilaç kullan bırak çok çektiğimden hiç içmeyen biri bulaşsın istemiyorum. Yoksa gerektiğinde kullanılmalı tabi

Brnim adimda canan Rabbim hepizin yardimcisi olsun insalllah bunu yasamayan gercekten anlayamaz ilavlarin dozunu artirdim yavas yabas rahatliyorum ama cok halsoz ve yorgunum kafam hic ustunde degil buda zanmanla gecer herhalde bol bol dua edelim saglikli sihhatli kabusalim yavrularimiza

Terapi almışsın demek ne oluyor neler öneriyor canım
Benim gittiğim psikiyatrist şema terapisine başlamıştı bi kaç seansta çok faydasını gördüm sonra rahatlayınca ve maddi olarak yüksek gelince bıraktım. Belki devam etseydim tamamen iyileşirdim..

Brnim adimda canan Rabbim hepizin yardimcisi olsun insalllah bunu yasamayan gercekten anlayamaz ilavlarin dozunu artirdim yavas yabas rahatliyorum ama cok halsoz ve yorgunum kafam hic ustunde degil buda zanmanla gecer herhalde bol bol dua edelim saglikli sihhatli kabusalim yavrularimiza
Rabbim sabrını artırsın cnm inşallah sağlıkla kavuşur bugünleri unutursun

Aşura günü bir miktar gül suyuna, her birinin başında besmele çekilerek ve suya bakılarak yedi Fatiha okunup sonra o gül suyu başa ve yüze sürülürse o kişi bir daha ki seneye kadar illet ve dert görmez. Bu husus tecrübeyle sabit olmuştur

Aşure günü 1 Fatiha 11 ihlas okuyarak dört rekat kılan kişinin elli sene geçmiş, elli sene de gelecek günahlarını Allahü Teala mağfiret eder. O gün iki rekat dahi kılan bütün sıddıkların amelleriyle Allahü Tealaya yakınlaşmış gibi olur.

Kızlar bu arada isimlerinizi yazarsanız ben hatime başladım kendim ve bebeğim için bu hastalıktan kurtulmak için sizin içinde niyetleniyim bu derdi çeken bilir sizide katmak istiyorum hatime
evet canım ne yazıkkı baslarına gelmedıgo için bilmiyorlar valla hamılelıgımde basınıza gelsinde görün bile dedim:)hakeden oldu yani napim benim adımda büşra saol canım Allah kabul eylesin:dua:

Aşure günü 1 Fatiha 11 ihlas okuyarak dört rekat kılan kişinin elli sene geçmiş, elli sene de gelecek günahlarını Allahü Teala mağfiret eder. O gün iki rekat dahi kılan bütün sıddıkların amelleriyle Allahü Tealaya yakınlaşmış gibi olur.
1 fatiha ,11 ihlas namazin icinde mi okunuyor yoksa 4 rekat kilmadan oncemi canim

Terapi ile iyileşen çok kişi var ben şuan maddi durumdan dolayı terapiye gidemiyorum. İlerlemiş olsa bile şuan terapiye başlarsan seni hazırlar hamilelikteki süreçlere daha kolay geçirirsin..gittiğin psikiyatrist belki psikoterapi vermiyordur. Sen tekrar araştır terapi verenleri cnm.. ilaç türleri çok fazla hepsinin özelliği değişik ona göre mg değişir herkese farklı ilaçlar iyi geliyor.. doktorlar ilk deniyor duruma göre değiştiyor ilaçları.. sen şuan ilaca odaklanma.. o da bir mucize değil... vitaminlerine baktır B12 eksikliği D vitamini eksikliği bunlar psikolojiyi etkiler hem gebelik için de vücudunu hazırlarsın..
Mrb canim hamilelikle ilgili ne gibi bi korkun var hamile kalirsan basina ne gelceginden korkuyosun

Mrb canim hamilelikle ilgili ne gibi bi korkun var hamile kalirsan basina ne gelceginden korkuyosun
Önceki hamile kaldığımda panik atak geçirdim ataklarım titreme bayılma çarpıntı aşırı ishal şeklinde oluyor o zaman da öyle olmuştu. Normalde öyle olunca ilaç kullanıyorum hafif geçiyor ama hamile kalınca kullanamadım ve kimse müdahele etmedi tekrar onları yaşamaktan korkuyorum

Önceki hamile kaldığımda panik atak geçirdim ataklarım titreme bayılma çarpıntı aşırı ishal şeklinde oluyor o zaman da öyle olmuştu. Normalde öyle olunca ilaç kullanıyorum hafif geçiyor ama hamile kalınca kullanamadım ve kimse müdahele etmedi tekrar onları yaşamaktan korkuyorum
Hamile kalip ilac kullanan bir suru insan var canim cocuklarida gayet saglikli iyi bir psikiyatris ve kadin dogumcu lazim

Hamile kalip ilac kullanan bir suru insan var canim cocuklarida gayet saglikli iyi bir psikiyatris ve kadin dogumcu lazim
Öyle cnm inşallah tutar o zaman doktorlarla görüşür danışırım.. geçmişi okudum.. aslında sen hamileyken de birkaç kez okumuştum yazmamıştım. Evladına sağlıkla kavuşmana çok sevindim gözünüz aydın olsun.. sağlıkla mutlulukla nice günleriniz olsun

Bendede vardı canım o korku ya bebegi istemezsem sevmezsem ne bilim gözüme kötü gelirse falan diye ama inan hiç öyle bişey aklının ucundan gecmiyor o kadae minik ve sana muhtac ki yuzune bakınca bile cok mutlu oluyosun.Evet lohusalık pek kolay degıl ben sezaryan yaptım hala agrılarım var en az 20gunu bulur dıyolar zatn normal hayata dönmek için,gece uykusuzluk yorgunluk birazda cevrenin bebek hakkında seni surekli bilgilendirmeye calısmaları sınırlerı zıplatıyor ama hamileliğin yanında lohusalık hiç bişey bence

Bendede vardı canım o korku ya bebegi istemezsem sevmezsem ne bilim gözüme kötü gelirse falan diye ama inan hiç öyle bişey aklının ucundan gecmiyor o kadae minik ve sana muhtac ki yuzune bakınca bile cok mutlu oluyosun.Evet lohusalık pek kolay degıl ben sezaryan yaptım hala agrılarım var en az 20gunu bulur dıyolar zatn normal hayata dönmek için,gece uykusuzluk yorgunluk birazda cevrenin bebek hakkında seni surekli bilgilendirmeye calısmaları sınırlerı zıplatıyor ama hamileliğin yanında lohusalık hiç bişey bence

Back