Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim terapiyede bi faydası olmuyor atak anında düzelemicekmiyim dayanımıcak noktaya gelip intihar düşünüyorum kızımı görünce daha kötü oluyorum ya intihar edersem kızım napar diyorum. Sürekli kendime geçeceğine inandırmak istiyorum ama içimdeki sıkıntı beni çok yordu çok korkuyorum böyle kalmaktanCanım ilk kez bu kadar sık atak geçiren görüyorum. Terapi mi alsan acaba. Şuan hamile olduğumuz için spor yapamıyoruz ama eğer riskli bir durum yoksa günde yarım saat temiz havada yürüyüş yap. Nefes egzersizi yap bol bol.
Ativanı bıraktırdı uyku yapıyor diye nervium başlattı içmek zorundayım eşimin kızımın psikolojisi bozuldu dün eşim iş yerinde fenalaşmış doktor psikoloğa görün demiş kızım her gece çığlık çığlığa uyanıp anne ağlama ilacını getirdim diyo ben daha kötü oluyorum neyle baş edeceğimi şaşırdım öyle çok ihtiyacımız var ki iyi olmaya senin gibi inş bende rahatlarım inş herşey çok güzel olur daha iki buçuk ayım var saat sayıyorum her gün
Canim benim ya of o dakikalarin nasil gecmedigini cok iyi bilirim evde hep kizinla yalnizmisin ya ne bilim benim annem yanimdayfi hep aglayarakda olsa sokaga cikarirdi hava alayim diye,zorla da olsa esim cafeye falan götururdu aglaya zirlaya giderdim ama giderdim o bile degisiklik olurdu,arkadaslarimla konusurdum zar zor ama zorlardim sende boyle direnmeye calis benim esimde annemde cok yiprandilar inan esim hergun sukur namazi kiliyorum diyor ama bak gecti,gececekAtivanı bıraktırdı uyku yapıyor diye nervium başlattı içmek zorundayım eşimin kızımın psikolojisi bozuldu dün eşim iş yerinde fenalaşmış doktor psikoloğa görün demiş kızım her gece çığlık çığlığa uyanıp anne ağlama ilacını getirdim diyo ben daha kötü oluyorum neyle baş edeceğimi şaşırdım öyle çok ihtiyacımız var ki iyi olmaya senin gibi inş bende rahatlarım inş herşey çok güzel olur daha iki buçuk ayım var saat sayıyorum her gün
Okuyorum hatime başladım tek sığınağım Allah şifa ayetleri duaları okuyorum eşime doktor demeye korkuyorum artık en son doktora 300 liraya terapi gittim haricinde giden paraları hiç hesaba katmıyorum bile eşim izin vermez artık sürekli söylüyor zaten tedavin belli doktor ne diyorsa yap d grubu olsada iç sakinleştiriciyi diyor bebeği Allah korur senin başka çaren Yok diyor kadın doğumcumda piskoloğumda kullanacaksın deyince artık atak falan eşimin hiç sabrı kalmadıEddai emdr terapisini denesen?bide bol bol dua et asr inşirah be tesbihatlar oku aklını sürekli meşgul et.ben babam vefat ettiğinde elimde hep zikirmatik vardı hep zikir çektim iyi geliyordu
Canım sakın ilaçlarını bırakma. Ne kadar oldu ilaçlara başlayalı bilmiyorum ama yeni başlamışsan sabret bir ayda anca etki ediyormuş. Eskiden bende çok atak yaşardım. Nefes egzersizi yapa yapa kontrol altına almıştım. İki senedir hiç atak gelmedi. Bidaha sakın ölümden bahsetme. Yaşama dört elle sarılmamız lazım. En başta kendin için sonra çocukların için.Gittim terapiyede bi faydası olmuyor atak anında düzelemicekmiyim dayanımıcak noktaya gelip intihar düşünüyorum kızımı görünce daha kötü oluyorum ya intihar edersem kızım napar diyorum. Sürekli kendime geçeceğine inandırmak istiyorum ama içimdeki sıkıntı beni çok yordu çok korkuyorum böyle kalmaktan
Ben hiç düzen bozukluğunu,mevsim geçilerini,heyecanı,korkuyu,üsüntüyü sevmiyorumGecmis olsun canim bak hamileliginin yarisi bitmis sen neyden korkuyosun,hangi dusunceler seni bu hale getiriyor
50 mg lustral kullandım 1 ay hiç bi etki etmedi tersine daha kötü yaptı 3 haftadır 100 mg kullanıyorum hala bi etki Yok her gün tartıyorum kendimi sakinleştiriciyi içmemek için ne yapsam bana mısın demiyor. 2 gün önce krize girdim yine burda özel bi Prof gittim ilaç falan etki etmiyor diye oda devam etcen dedi ölümü düşünmemek için çıkış arıyorum yatırın beni dedim yatırmam dedi daha kötü olursun orda dediCanım sakın ilaçlarını bırakma. Ne kadar oldu ilaçlara başlayalı bilmiyorum ama yeni başlamışsan sabret bir ayda anca etki ediyormuş. Eskiden bende çok atak yaşardım. Nefes egzersizi yapa yapa kontrol altına almıştım. İki senedir hiç atak gelmedi. Bidaha sakın ölümden bahsetme. Yaşama dört elle sarılmamız lazım. En başta kendin için sonra çocukların için.
diğer msj larınızı görmüştüm ativan mı kullanıyorsunuz ben çok vicdan azabı çekiyorum nervium kullandığım için kullanmasam eşim kızım mahvoldu iki ara bi derede kaldım geçer mi bu günler tecrübeli olanlar umut olsun bi tek öyle iyi olmaya çalışıyorumAh Ah suan o kadar iyi anlıyorum hepinizi malesef benım ikinci gebeliğimde aynı oldum bu arasan çok sıklaştı perşembe günü sabahtan binuyandım 7.30 da kendime balkona zor attım bir titreme nefes alamama o kadar berbat oldum ki yerimde duramıuorum konuşamıyorum titremekten eşim kalktım yat niye dolanıp duruyosun diye aglıyorum götür beni kurtar beni diye cıktık doktorumun olduğu hastanenın aciline doktorumun aradı sakinleştirici yapmamıstımda için kadın bılgım dahilinde degil demiş yapılacak çıktım hastane için randevu alda gel diyor hamilesin yapmazlar diyor.cıktık orda bir sinirle şehir hastanesine ordaki doktorda sinirlendi kendi hastasına neden bakmıyor o zaman bende bakmıyor um dedi artık bayılıcam ne olsa dedi eşim getirin imza ararım bütün sorumluluk bende yeter ki rahatlasın diye o zaman servise yatırırım dedi yani anlatılır gibi degil ordaki insanların durumu aklına yitirecektim nerdeyse dort saat sonra çıktık. Şu an bıraz daha iyiyim ilaçları artırdım banyo yapabildim çok şükür ama şu üç günde evimizin düzeni bozuldu eşim kızımda karşı çok sinirle oldum kızımda çok huzursuz ınsallah hepimiz çok daha iyi olacağız iyiki varsınız
O vijdan azabı bende var Ben zestat ve cipralex kullanıyorum ıki gundur artırdım bende baska turlu olmuyor evdelilerin bana ihtiyacı var kızım üçe geçti kim ilgilenecek bende baska Rabbım e emanet bebeklerimizde almancı zorundayım bu ilaçları bıraz toparlanayım psikolog yada gebelik koçu gibi bişey bulmam lazım desteksiz yapamıyorumdiğer msj larınızı görmüştüm ativan mı kullanıyorsunuz ben çok vicdan azabı çekiyorum nervium kullandığım için kullanmasam eşim kızım mahvoldu iki ara bi derede kaldım geçer mi bu günler tecrübeli olanlar umut olsun bi tek öyle iyi olmaya çalışıyorum
İlk hamileliğimde öyle bi düşüncem yoktu, cok hevesliydim ama ikincisinde bazı seylerden etkilendim ve bu düşünce arada bir yokladı beni. Acaba bende korkar mıyım, sevmez miyim gibi.. Ama Allahın biz kadınlara bahşettiği en mucizevi duygu bu. Dünyaya bi canlı getiriyoruz, aracı oluyoruz. Bundan ötesi var mı? Benim kanım benim canım olan.. O küçücük canlının herşeyi sensin düşünsene. Herşeyiyle sana muhtaç. İnsan neden korksun.. Ben hep güzelliklerini düşündüm, sadece şimdiyi değil geleceğide hayal ettim. Bana söyleyeceği ilk "anne" kelimesinin heyecanını, ilk adımlarını, ilk gülüşünü.. O kadar hevesle bekliyor ki insan, zaman uzun gibi geliyor haliyle. Kendimi kötü hissettiğim zamanlarda zaman duruyordu sanki. Ama bu sadece 40 haftalık bir süreçti ve sabretmem gerekiyodu. Doğumdan sonra ki zamanlarda hamileliği özleyebileceğimi tadını çıkarmam gerektiğini söylüyodum kendime. Ben normalde de ilaç kullanabilen biri değilim, hiç kullanmadım.y4zy4qmurum şuan senin geçen seneki yazılarını okuyordum üzerine yorum yazdın sorayim dedim demişsinki içimde canlı olmasını korkmak yerine güzel yönlerini düşündüm hoşuma gidiyor falan bunu nasıl başardın süreç uzun ve bitmez gibi geliyormuydu sana bide ilaç kullanmadinmi hiç
İnşallah çabucak toparlanırsın canım. Eminim bebeğine bakarken ağrını sancını anlık da olsa unutmaya başladın bile :)evet canim cok hakliymissin suanda tek dusundugum bir an once iyilesip bebege rahat rahat bakabilmek
Biraz daha iyiyim canim en azindan desteksiz oturup kalkabiliyorum,onunla ilgilenirken insan dunyayi unutuyor esimde bende bakip iyi ki diyoruz:)İnşallah çabucak toparlanırsın canım. Eminim bebeğine bakarken ağrını sancını anlık da olsa unutmaya başladın bile :)