Geçmiş olsun arkadaşım. İlk hamileligimde senin gibiyim. İlaca 13.haftada başladım ve panik ataklarım azaldı ama anksiyete ve hayattan tat alamama,umutsuzluk geçmedi. Tam artık ben bundan sonra böyle bir hayata mahkum oldum diye düşünürken bebek ve onun değiştirdiği dünyam kötü olan herseyi sildi süpürge. İlaca geri döndüm ama toparladım da.sen de şimdi olmasada doğum sonrası toparlayacaksin emin ol.[/QUOTE benim şuan 3.5 yaşında bi kızım var ve bana ihtiyacı var bense ativanı içmediğim gün akşama kadar anksiyete atağı geçiriyorum ve ayağa kalkamıyorum bacaklarım tutmuyor ve çocuğuma bakamıyorum dayanılmıcak hale geliyorum Ativan d grubu ilaç olduğu için karnımdaki bebekten endişe ediyorum onu içmezsem her gün acildeyiz ve ailecek çok yıprandık hayatımda böyle bişey yaşamadım kaç kere intihar etmeyi düşündüm bi bilseniz hep çocuklarım için mücadele etmeye çalıştım ve sonunda bende tükendim bu ilacı içmeye mecbur bırakıldım. Şimdi tek istediğim lusturalin etki etmesi ve tedavi olmam yoksa hayatım bitmiş durumda tek umudum lustural ve ativanı bırakmam ayivan olmazsa kliniğe yatırılmam söz konusu