Uzun zaman oldu bu konuya girmeyeli.yazdıklarınızı okuyunca duygulandim
ne çabuk geçmiş geçmez sandığım hamilelik süreci . Bana yardımcı umut olun lütfen. 20 haftalık hamileyim. 14. Haftada mide bulantısı yüzünden medpamidden içtim ve hayatımın kabusu başladı. Bende çok büyük yan etki yaptı ve bütün vucüdumu hissedemez hale geldim. Acilde serumla attılar ilacı uyuşuklar geçmedi ve daha önceden bilmediğim yaşamadığım anksiyeteyi tetiklemiş büyük Bi iç sıkıntısı ve intihar eylemiyle gittiğim hastanede söylediler. Atarak verdiler 1hafta kullandım iyi gibiydim ama hayat bnm için bitmişti. Hafta sonu tekrar Bi kriz ağlama ve ardından gülme deliriyorum sandım. Tekrar acildeyiz ve lustural başlattılar 25mg ama ben yaşayan ölüyüm hapını etkisi hala yok. 3gündür gece gündüz ataklar geçiriyorum acı çekiyorum beni öldürün yada ben kendim öldür em DİE atakları sabah bacaklarından kollarımda uyuşukluklar başlıyor sıkıntı ve ağlama krizleri sakinleşemeyen ben. Dün sabah en ağır Bi şekilde yaşadım bacakta titremeler ve kendine hakim olamama uzman Bi doktora gittik ve anksiyete olduğumu bunun Bi süreç olduğunu söyledi lustural 50.mg çıkardı yanında ativan sakinleştirici verdi. Gerektiği zaman dedi ama benim ataklarım her gün var ve eskisi gibi kendimede hakim olamıyorum sürekli intihar etmeyi düşünüyorum daha önce anti deprasan kullanmadığım için bilmiyorum etki eder mi bende eskisi gibi mutlu olur uyum gülermiyim bu arada depresyonuda tetiklemiş anksiyete eski mesajlarında da aynı cümle "kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum". Rabbim kolaylık versin öyle böyle geçiyor arkadaşlar.. hamileliğim süresince ve doğumdan 5ay sonraya kadar asla bebek istemiyorum başka bir daha hamilelik Allah korusun filan deniliyor ama beş aydan sonra yavaş yavaş tekrar bir bebek isteği gelişiyor
çok uzun sürmü yor yani hamileliğin olumsuz etkileri