• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benim 15 gün oldu hala etkisi yok az önce büyük bi atak geçirdim sabretmeye çalıştım bu sefer kasılmalarım başladı stres yüzünden ativan içince bitti ama kasılmalarım hala devam ediyor bana yardımcı olun ativanı içmesem ataklarım yoğun oluyor kasılmalarım oluyor içsem bi dert d grubu ilaç lısturalden umudum kalmadı zaten onu içtiğimden beri anksiyetenin her semptomlarını yaşıyorum bu normal mi Allahım sen yardım et napcağımı şaşırdım 15 gün dediler bende hiç bi etki Yok fazlası var
Ben buraya yazsam hepiniz kedi hastalığınız unutur halinize şükredersin atmanı ben o gün içtim sonra dediki ölseydi içmeyecektim ya ben bebeğimdenndaha güçsüz olamam o okadar zorluk atltı ben kimim dedim keşke elimde bir sihirli değnek olsa hepinizin sıkıntısını alsam atsam denizlere sabır şükür dua

Ta
Ben buraya yazsam hepiniz kedi hastalığınız unutur halinize şükredersin atmanı ben o gün içtim sonra dediki ölseydi içmeyecektim ya ben bebeğimdenndaha güçsüz olamam o okadar zorluk atltı ben kimim dedim keşke elimde bir sihirli değnek olsa hepinizin sıkıntısını alsam atsam denizlere sabır şükür dua
tam olarak anlayamadım ne demek istediğini ativanı içmeyiyim mi

Evet anlık sakinleştirici çarpıntı hızlı nefes alıp verme bacaklarda güçsüzlük aşırı terleme ağlama krizleri aşırı yabancılaşma titreme vücut da batmalar delirten bi iç sıkıntısı o anda acı çekiyorum ölmek istiyorum ve son bi haftadır her gün böyle akşama kadar bitmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum. Önceden beynimle idare edebiliyordum düşüncelerimi sıkıntı gelince dualar ediyordum şimdi bütün vücudumu sardı baş edemiyorum İki gündürde atak anında kasılmalarım başladı bebeğimi etkiliyor herhalde
Eşin,ailen falan yaninda mi seni anlayan birileri olmasi cok onemli bitane daha kucuk cocugun var onun icinde guclu olucam de Allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk vermem diyor bitecek gececek de burda neler atlatanlar var sende atlatcan

Ta
tam olarak anlayamadım ne demek istediğini ativanı içmeyiyim mi
İç diyemem içmeden diyemem ama ben içmedim şikayetlerinin hepsini fazla fazla yaşadım öyle böyle değil ama ben allah sığındımşifayı allahtan istedim bende o iç sıkıntısından kedimi çok öldürmek istedimaltı aylıktan bebeğim karnımdan çıkarın küvete koyun beni uyuyut dedim doktoruma ben boş kimsenin olmadığı yerde o iç sıkıntısından ile bağıra bağıra ağlıyordum ne oldu ilaçsız aynı ilaç sadece hastalığın üstünü örtüyor ben anlatım ya herkez atlatır

canlar şimdiye kadar anksiyete, panik atak üzerine çok kitap okudum... Geçenlerde yabancı bir yazarin (türkçeye çevrilmiş) kitabini aldim... Yazarin kendisi 15 yıl çekmiş yüksek anksiyete bozuklugu ,panik atak ve depresyon... Kitabin içerisinde kendimi buldum .diğer kitaplar; sadece panik atak geçiren insanları dinleyen yazarlar tarafından kaleme alinmiş birebir ne olduğunu bilmedikleri için hep eksikti bana göre... 15 yıldan sonra nasıl kuş gibi hafiflediğini neler yaparak atlattiğini anlatmiş Carl Vernon" anksiyete yi dengelemek "kitabında... Ben il halk kütüphanesinden temin ettim ..size de tavsiye ederim istifade edeceğiniz bir kitap....

Son düzenleme:
Bende de müthiş derecede iç sıkıntısı oluyordu ..yere göğe sığamıyordum adeta ne yapsam kâr etmiyor bunaliyordum adeta.. O zamanlarda youtubeden İnşirah suresi açiyordum tekrarli bir şekilde o fayda ediyordu (İnşirah suresi peygamberimizin göğsü daraldığı bunaldığı ruhunun aşırı şekilde sıkıldığı dönemde ona teselli amaçlı g9nderiliyor.. Meali bile rahatlatiyor insanı:
İnşirah Suresi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in göğüsünün açılıp feraha kavuşturulmasını anlatan, en sıkıntılı döneminde indirilen, ferahlamak anlamına gelen mukaddes bir suredir. Allah-u Teala dünya hayatında sıkıntıya ve kedere düşen kullarına ruhu ferahlatan bir ilaç niteliğinde olan İnşirah suresini göndermiştir.
İNŞİRAH SURESİNİN TÜRKÇE MEALİ

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!

İNŞİRAH SURESİNİN FAZİLETLERİ NELERDİR?

Rivayete göre;

* Her gün 7 kere okumaya devam eden kimse kalp sıkıntısından kurtulur, bol rızka kavuşur.

* Bir kimse beş vakit namazın ardından okumaya devam ederse, Allah’u Teala o kimsenin her işini kolaylaştırır. Kederli bir durumda ise, ferahlığa çıkarır. Beklemediği yerden kendisine rızık ikram olunur. Kalbi her zaman huzur ve rahatlık içinde bulunur.

* Kendisinde göğüs darlığı bulunan kimseye bu sure okunur veya hasta olan kimse bu surenin okunmasına bizzat devam ederse, Allah’u Teala o kimseyi bu hastalıktan kurtarır

İNŞİRAH SURESİNİN FAZİLETLERİ NELERDİR?

Rivayete göre;

* Her gün 7 kere okumaya devam eden kimse kalp sıkıntısından kurtulur, bol rızka kavuşur.

* Bir kimse beş vakit namazın ardından okumaya devam ederse, Allah’u Teala o kimsenin her işini kolaylaştırır. Kederli bir durumda ise, ferahlığa çıkarır. Beklemediği yerden kendisine rızık ikram olunur. Kalbi her zaman huzur ve rahatlık içinde bulunur.

* Kendisinde göğüs darlığı bulunan kimseye bu sure okunur veya hasta olan kimse bu surenin okunmasına bizzat devam ederse, Allah’u Teala o kimseyi bu hastalıktan kurtarır

Saol canim bende alayim o kitaptan,evet inşirah suresini dilden dusurmemek gerekiyor inslah bizde buraya atlattik cok sukur yazabiliriz.

Bende sürekli okuyorum direnmeye çalışıyorum rabbime sığınıyorum. Çaresiz kaldım dua edin nolur cuma hürmetine atak anında kasılmalarım başladı erken doğabilir doğsada yaşamaz daha beş aylık dün saatlerce geçmedi kasılmalarım napcağımı şaşırmış durumdayım

Bende sürekli okuyorum direnmeye çalışıyorum rabbime sığınıyorum. Çaresiz kaldım dua edin nolur cuma hürmetine atak anında kasılmalarım başladı erken doğabilir doğsada yaşamaz daha beş aylık dün saatlerce geçmedi kasılmalarım napcağımı şaşırmış durumdayım
bol bol su iç susuzluktan kasılma başlar benim de beşinci ayında başladı kırk hafta beş günlük doğum yaptım istihrat et dinlen bak canım ayağın olduğu an bizleri düşün allaha sığın hiç korkma biz ne ataklar atlattık bak şimdi ayaktayız geçecek ve sizde burda başka kardeşlere umut olurdunuz

Mrb kizlar bugun zilhiccenin ilk gunu bugunden kurban bayraminin 1.gunu aksamina kadar yapilan dualar onemliymis bir goz atin isterseniz
Screenshot_20180812-055537.jpg
Screenshot_20180812-055537.jpg
Screenshot_20180812-055545.jpg
Screenshot_20180812-055553.jpg
Screenshot_20180812-055553.jpg
Screenshot_20180812-055603.jpg
Screenshot_20180812-055609.jpg
Screenshot_20180812-055616.jpg

Eklentiler

• Screenshot_20180812-055559.jpg
    Screenshot_20180812-055559.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 10