- 3 Ağustos 2018
- 318
- 55
- 28
- 30
Rabbim seninde bebeğininde yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa versinKızlar ben dün doğum yaptım erken geldi bizimki kuvezde solunum sıkıntısı varmış dua edin kızıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim seninde bebeğininde yardımcın olsun Şafi ismiyle şifa versinKızlar ben dün doğum yaptım erken geldi bizimki kuvezde solunum sıkıntısı varmış dua edin kızıma
Ben buraya yazsam hepiniz kedi hastalığınız unutur halinize şükredersin atmanı ben o gün içtim sonra dediki ölseydi içmeyecektim ya ben bebeğimdenndaha güçsüz olamam o okadar zorluk atltı ben kimim dedim keşke elimde bir sihirli değnek olsa hepinizin sıkıntısını alsam atsam denizlere sabır şükür duaBenim 15 gün oldu hala etkisi yok az önce büyük bi atak geçirdim sabretmeye çalıştım bu sefer kasılmalarım başladı stres yüzünden ativan içince bitti ama kasılmalarım hala devam ediyor bana yardımcı olun ativanı içmesem ataklarım yoğun oluyor kasılmalarım oluyor içsem bi dert d grubu ilaç lısturalden umudum kalmadı zaten onu içtiğimden beri anksiyetenin her semptomlarını yaşıyorum bu normal mi Allahım sen yardım et napcağımı şaşırdım 15 gün dediler bende hiç bi etki Yok fazlası var
tam olarak anlayamadım ne demek istediğini ativanı içmeyiyim miBen buraya yazsam hepiniz kedi hastalığınız unutur halinize şükredersin atmanı ben o gün içtim sonra dediki ölseydi içmeyecektim ya ben bebeğimdenndaha güçsüz olamam o okadar zorluk atltı ben kimim dedim keşke elimde bir sihirli değnek olsa hepinizin sıkıntısını alsam atsam denizlere sabır şükür dua
Eşin,ailen falan yaninda mi seni anlayan birileri olmasi cok onemli bitane daha kucuk cocugun var onun icinde guclu olucam de Allah kimseye kaldiramayacagindan fazla yuk vermem diyor bitecek gececek de burda neler atlatanlar var sende atlatcanEvet anlık sakinleştirici çarpıntı hızlı nefes alıp verme bacaklarda güçsüzlük aşırı terleme ağlama krizleri aşırı yabancılaşma titreme vücut da batmalar delirten bi iç sıkıntısı o anda acı çekiyorum ölmek istiyorum ve son bi haftadır her gün böyle akşama kadar bitmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum. Önceden beynimle idare edebiliyordum düşüncelerimi sıkıntı gelince dualar ediyordum şimdi bütün vücudumu sardı baş edemiyorum İki gündürde atak anında kasılmalarım başladı bebeğimi etkiliyor herhalde
İç diyemem içmeden diyemem ama ben içmedim şikayetlerinin hepsini fazla fazla yaşadım öyle böyle değil ama ben allah sığındımşifayı allahtan istedim bende o iç sıkıntısından kedimi çok öldürmek istedimaltı aylıktan bebeğim karnımdan çıkarın küvete koyun beni uyuyut dedim doktoruma ben boş kimsenin olmadığı yerde o iç sıkıntısından ile bağıra bağıra ağlıyordum ne oldu ilaçsız aynı ilaç sadece hastalığın üstünü örtüyor ben anlatım ya herkez atlatırTa
tam olarak anlayamadım ne demek istediğini ativanı içmeyiyim mi
İNŞİRAH SURESİNİN FAZİLETLERİ NELERDİR?
Rivayete göre;
* Her gün 7 kere okumaya devam eden kimse kalp sıkıntısından kurtulur, bol rızka kavuşur.
* Bir kimse beş vakit namazın ardından okumaya devam ederse, Allah’u Teala o kimsenin her işini kolaylaştırır. Kederli bir durumda ise, ferahlığa çıkarır. Beklemediği yerden kendisine rızık ikram olunur. Kalbi her zaman huzur ve rahatlık içinde bulunur.
* Kendisinde göğüs darlığı bulunan kimseye bu sure okunur veya hasta olan kimse bu surenin okunmasına bizzat devam ederse, Allah’u Teala o kimseyi bu hastalıktan kurtarır
Tamam Allah razı olsun rabia ismimCanim ismin ne isim olarak da edelim birbirimize dua benim büşra
bol bol su iç susuzluktan kasılma başlar benim de beşinci ayında başladı kırk hafta beş günlük doğum yaptım istihrat et dinlen bak canım ayağın olduğu an bizleri düşün allaha sığın hiç korkma biz ne ataklar atlattık bak şimdi ayaktayız geçecek ve sizde burda başka kardeşlere umut olurdunuzBende sürekli okuyorum direnmeye çalışıyorum rabbime sığınıyorum. Çaresiz kaldım dua edin nolur cuma hürmetine atak anında kasılmalarım başladı erken doğabilir doğsada yaşamaz daha beş aylık dün saatlerce geçmedi kasılmalarım napcağımı şaşırmış durumdayım
Canım biz burda ne günler geçirdik ecel allah nasıl atlatıkİnşaallah ismen dua edeceğim Rabbim yardimcnz olsun..güç kuvvet sabir ihsan eylesin bir an önce selamete feraha çikarsin
Doğru ablacm dayanışma ile hafifledi o zor gunlerCanım biz burda ne günler geçirdik ecel allah nasıl atlatık
Evel allah Allâh allahCanım biz burda ne günler geçirdik ecel allah nasıl atlatık