slm arkadaşlar. öncelikle Allah hepimizin şifasını versin. Bir zamanlar bende bu sayfanın müdavimlerindendim.2016 da kızımı çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.hamilelik öncesi 4 yıllık pa+anksiyeteye bağlı ilaç kullanıyordum.hamile kalınca ilk 3 ay ilacı bıraktım ve hastalığım tekrarladı. hamileliğim mide bulantıları korkular ataklarla kabusa döndü.3.ayımdan sonra ilaç kullandım düşük dozda ve doğuma 2 hafta kala bıraktım. emzirirken de ilaca devam ettim maalesef. ama yavrum çok sağlıklı.sadece tahminime göre hamileliğimde sürekli yaşadığım stres korkudan dolayı bebeğim kolik doğdu.5 ay boyunca bitmeyen durduramadığımız bir ağlama hali.Şükür o günlerde geride kaldı.şimdi kızım 26 aylık bir abla adayı.30 mg lık ilacı kullanırken geçen hafta 2 aylık hamile olduğumu öğrendim ve ilacı hemen kestim.şimdilik sadece baş dönmelerim var.ilacın çekilme süreci bu biliyorum. 2. hamileliğin güzel yanı şu olacak benim için.artık geçmişte yaşadığım korkuların(bebek sağlıklı doğarmı,ilaç onu etkiler mi,çocuğu sevebilecekmiyim,ona yetebilecek miyim) hepsinin boş olduğunu biliyorum. siz de ilk hamileliğinizde yaşadığınız bu korkuların tetiklediği ataklarınızın boş olduğunu göreceksiniz ve şükredeceksiniz.inanın arkadaşlar hepimizi güzel günler bekliyor. bu çektiğimiz sıkıntıların sonrasında hayatımıza anlam katacak meleklerimizle hayata yeniden,sıfırdan daha sağlam adımlarla başlayacağız.hepinize ferah günler diliyorum.