Benimkide kız oyle diyolar ben 37 38 bekliyorm bakalım sezeryan kesin zatnSizin bebeklerin cinsiyeti ne kizlar kiz bebekler erken gelir diyolar benimki kiz doktora sordunuz mu hic en erken nezaman oluyor sezaryan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide kız oyle diyolar ben 37 38 bekliyorm bakalım sezeryan kesin zatnSizin bebeklerin cinsiyeti ne kizlar kiz bebekler erken gelir diyolar benimki kiz doktora sordunuz mu hic en erken nezaman oluyor sezaryan?
Benim erkek canım daha doğumla ilgili birşey konuşmadık 30+1 deyim. Üç hafta sonra kontrol var bundan sonra şekillenir durum
İstege bagli sezaryani 38den once yapmiyolar galiba ben bugun.cok kotuydum ya nerseyse tum gun agladim ya bebekte benim gibi olursa hasta olursa nasil bakcam ben kendime yetemiyorum diye yine siteme basladimmasallah hepimiz Yakınız bakalım ilk kim alıcak kyzusunu kucagına
Mrb canim soylediklerini burdaki herkes yasiyor ne yazikki cok lanet bir hastalik ben senelerdir boyleyim yazin babami kaybettim,sonrada hamile kaldim hergunum ayri kabus tek umudum bebekle beraber duzelmek yoksa halim harapMerhaba arkadaşlar. Senelerdir kk üyeyim ama bu topiğe ilk kez yazıyorum. 3 senedir anksiyete bozukluğum var. Korktuğum bir olaydan sonra olmuştu. Şuan 19 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce ya bebeğin içimdeki varlığına alışamazsam istemezsem korkarsam diye düşünüyordum ama çok şükür öyle olmadı. Görmeden ona aşık oldum. Hamileliğin güzel geçiyor. 2 senedir ilaç kullanmıyordum zaten. Anksiyete geldiğinde kendi kendime savaşıyordum. Şuan tek korkum doğum sonrası. Doğumdan bile korkmuyorum ama doğum sonrasından korkuyorum. Ya doğum sonrası depresyon yada daha ağır bi hastalığa yakalanırsam, ya bebeğimi istemezsem gibi senaryolar uçuşuyor kafamda. Bide izlediğim haberler aşırı etkiliyor. Haberlerde çok kötü bişey izlemiştim ya banada olursa diye hatta olmuş gibi düşünüp herşeyden korkuyorum. Bebeğime laik olamama endişesi beni mahvediyor. İnşallah hepimiz bu illetten bebeklerimize geldiği an kurtuluruz çeken bilir çok zor
Sezeryan istemiyorum hiç ya inşallah normal olur Canım ya. İlaç kullanıyor muydun etki etmedi miİstege bagli sezaryani 38den once yapmiyolar galiba ben bugun.cok kotuydum ya nerseyse tum gun agladim ya bebekte benim gibi olursa hasta olursa nasil bakcam ben kendime yetemiyorum diye yine siteme basladim
Hayırlısı ile olsunlar da bakalım :)masallah hepimiz Yakınız bakalım ilk kim alıcak kyzusunu kucagına
bende istemiyorum ama panik yaparim ne bilim tansiyonum duser cikar diye korkuyorum doktorda bu anksiteyle sezaryan yapalim dedi ilac 27 haftamda lustrale basladim 12 gun falan kullandim kadin dogumcum birak dedi heralde muaynede iyi mi gordu bilmiyorum birakyim 5 gun falan ne gece ne gunduz uyku uyuyamadim ve surekli agladim tekrardan basladim psikiyatr kullan dedi kadin dogumcumada soylemiycem 36.hqftada birakirim diyorum 38dede sezaryan isterim heralde ani dogum olursada artik Allaha emanet benim bi doktordan yuzum gulmedi zatenSezeryan istemiyorum hiç ya inşallah normal olur Canım ya. İlaç kullanıyor muydun etki etmedi mi
Aynn öyle cnm sen ilacı dogumdan önce bırakıckmısın ben planladığımız gibi olursa son hafta yarıma düşürmeyi düşünüyormHay
Hayırlısı ile olsunlar da bakalım :)
Vala doktorum duruma göre karar veririz dedi ama muhtemelen bırakıp sonra düşük dozla devam edebiliimAynn öyle cnm sen ilacı dogumdan önce bırakıckmısın ben planladığımız gibi olursa son hafta yarıma düşürmeyi düşünüyorm
Aslında doktorun öyle yapması yanlış gibi geldi bana sonuçta kullanan pek çok hamile var risk Herman herşey de var sen iyi hissedeceksin ki aakinleşesinbende istemiyorum ama panik yaparim ne bilim tansiyonum duser cikar diye korkuyorum doktorda bu anksiteyle sezaryan yapalim dedi ilac 27 haftamda lustrale basladim 12 gun falan kullandim kadin dogumcum birak dedi heralde muaynede iyi mi gordu bilmiyorum birakyim 5 gun falan ne gece ne gunduz uyku uyuyamadim ve surekli agladim tekrardan basladim psikiyatr kullan dedi kadin dogumcumada soylemiycem 36.hqftada birakirim diyorum 38dede sezaryan isterim heralde ani dogum olursada artik Allaha emanet benim bi doktordan yuzum gulmedi zaten
sen kac mg kullaniyon canim ya ben ilac kullansamda fayda etmiyo ki hem cok gec basladim ilaca hem de bebekte ya problem olursa dusuncesini kafamdan atamiyorum ama boylede kendimi yiyorum hayirlisiyla bi bitseydiAynn öyle cnm sen ilacı dogumdan önce bırakıckmısın ben planladığımız gibi olursa son hafta yarıma düşürmeyi düşünüyorm
50 mg kullanıyorum cnm devam etseydin keşke hiç bırakmadan gun den Gune faydasını görürdün cnm yasen kac mg kullaniyon canim ya ben ilac kullansamda fayda etmiyo ki hem cok gec basladim ilaca hem de bebekte ya problem olursa dusuncesini kafamdan atamiyorum ama boylede kendimi yiyorum hayirlisiyla bi bitseydi
İyİ yapmışsın canım devam ederek bunun loğusa lıgı var bide tadını cıkarmak bizimde hakkımız o yuzden takma bence Rabbim korur inşallah meleklerimizi carpıntı ilaç kullanmazken cok oluyo tabiki şimdi olmuyo şükür cok nadir heycn anınca Fln o kadarda normal zaten sen hiç bırakmadan 3 hafta gecir bak düzenli cok rahatlıycksınİciyorum canim 4,5gun biraktim fena oldum tekrar basladim sizde carpinti oluyo mu benim en buyuk problemim bu ya sīkinti geldiginde carpintida eslik ediyor
Yalnız olmadığımızı bilmek güç veriyor.bizi bizden başka kim anlar ki.senin doğuma az kalmış canım az daha sabır.inşallah hepimizin bebekleri bizlere uğur getirir kurtuluruz bu düşüncelerdenMrb canim soylediklerini burdaki herkes yasiyor ne yazikki cok lanet bir hastalik ben senelerdir boyleyim yazin babami kaybettim,sonrada hamile kaldim hergunum ayri kabus tek umudum bebekle beraber duzelmek yoksa halim harap
aminn canim insallahh saglikla kucagimiza alalim gececek inaniyorum buna Allah yardim edecekYalnız olmadığımızı bilmek güç veriyor.bizi bizden başka kim anlar ki.senin doğuma az kalmış canım az daha sabır.inşallah hepimizin bebekleri bizlere uğur getirir kurtuluruz bu düşüncelerden