Cok şükür dahada iyi olursun inş cnmMerhaba arkadaşlar Allah'tan etki etmeye başladı.arada yokluyor ama eskisinden daha hafif geçiyor şükür ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok şükür dahada iyi olursun inş cnmMerhaba arkadaşlar Allah'tan etki etmeye başladı.arada yokluyor ama eskisinden daha hafif geçiyor şükür ya
Ne kullanıyorsunuz. Belki daha önce sormuş olabilirim. Kusura bakmayın çok kişiye soruyorum. Kaç haftada etki ettiMerhaba arkadaşlar Allah'tan etki etmeye başladı.arada yokluyor ama eskisinden daha hafif geçiyor şükür ya
Evet canim yarimla basladim 2 gun yarim al dedi doktir sonra tam 3.gunum ins iyi gelir doguma kadar artik sakin kalirim ins buzamana kadar hergunu korku kaygiyla gecirdim ve cok yoruldum cunkuBen misol kullanıyorum cnm lustral le aynı muadili yarımla başladın dimi inş tez zamanda fayda eder
Olsun canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle yine iyi dayandın şimdiye kadar maşallah en azından lagusalığın iyi gecer gelen giden olacak tadını cıkarırsın napalim bizimde kaderimiz buymuş Rabbim başka dert vermesinEvet canim yarimla basladim 2 gun yarim al dedi doktir sonra tam 3.gunum ins iyi gelir doguma kadar artik sakin kalirim ins buzamana kadar hergunu korku kaygiyla gecirdim ve cok yoruldum cunku
Slm canım nasılsın nasıl gidiyo yan etkisi oldumu ilacınAmin canim insallah hayirlisiyla atlattik yazicaz ins bizde buraya :)
Cok iyi anlıyorum seni 15 Gune baya Bi rahatlama olur merak etme ama sanki Bi biraz cabuk arttırdın ilacını 2 gun yarım icip 3.gun tam içmiştin sanırım Dr daha iyi bilir diycm ama bilmiyorlar ben kendimi bildiğim için 10 faln yarım acip oyle tama gectiydim cok Bi sıkıntı yasamamıstım Allah yardımcın olsun canım bende yarın aşı olucm yan etki olurmu bilmm ne onları takmış durumdayımEvettt yaa daha beter oldum 2gundur uyku yok butun vucudum kasiliyoo daha beter doguumu takar oldum korkularim hat safhada Allahim nolur hayirlisiyla bitsin sabahtan beri agliyorum
Canım hangi ilaca basladinEvettt yaa daha beter oldum 2gundur uyku yok butun vucudum kasiliyoo daha beter doguumu takar oldum korkularim hat safhada Allahim nolur hayirlisiyla bitsin sabahtan beri agliyorum
lustral canim 50mg 4,5 gun olduCanım hangi ilaca basladin
Nasılsın canım ilaç etki etmiştir inşallah. 50 mg ile mi basladinlustral canim 50mg 4,5 gun oldu
Canım yeni olduğu için öyle bak günden güne daha etki etcek.ben bilmiyorum nasılım galiba artık benimsedim ya kabullendim galibaAyy bilmiyorum yaaa daha iyi sayilmam surekli hamilelik nezaman bitecek,saglikla bebege kavusacakmiyim derdindeyim,gunleer biran once akip gitsin istiyorum hic bisey yapmiyorum icim almiyorr korkularimla basbasayim yani sen nasilsin
ay ne guzel ya darisi basima bende hala daha bi gelisme yok hep bi pismanlik,hep sonuca odakliyimCanım yeni olduğu için öyle bak günden güne daha etki etcek.ben bilmiyorum nasılım galiba artık benimsedim ya kabullendim galiba
Canım.10 gün olmuş başlayalı. Bırak yada bırakma diyemem ama beni kadın doğum doktorum çok destekledi. Hatta psikiyatri doktorum lustrali 100 e çıkarınca bile onne söylediyse o dozDa kullan dedi. Şuan 3 hafta oldu 100 kullanıyorum eskisine göre daha iyiyim sukurMrb kizlarrr nasilsinizz ben yaklasik 10 gun once lustrale basladim 50mg kadin dogumcuma sormamistim bugun kontrole gittim doktor ilacin etkisi 3 haftada etki etmeye baslar bukadar idare ettin hic kullanma birak dedi ama ben 10 gun oncesi cok kotuydum en buyuk problemimde dogum ve hastane fobim siz ne yapiyosunuz ne yapcagimi sasirmis durumdayim
Slm cnm bende son gunlerde sıcakların da etkisiyle cok stresliyim benim drda destekliyor ilacı kadın doğumcu kullanmasam ne halde olurdum kimbilir daha 2 ay var bunun loğusa lıgı var düşün yani sende biraz rahatlama oldumu nasıl hissediyorsun bende doğum korkusu yokda sabırsızlık var biran önce gecsin istiyorum düşündük ce catlıycm:)Mrb kizlarrr nasilsinizz ben yaklasik 10 gun once lustrale basladim 50mg kadin dogumcuma sormamistim bugun kontrole gittim doktor ilacin etkisi 3 haftada etki etmeye baslar bukadar idare ettin hic kullanma birak dedi ama ben 10 gun oncesi cok kotuydum en buyuk problemimde dogum ve hastane fobim siz ne yapiyosunuz ne yapcagimi sasirmis durumdayim